Jak organizace Dark Side učí novou techniku "jako rodina"

Když se organizace rozhodla rozšířit novou techniku "jako rodina", kdy rodiče "třou" in vitro" jednotlivé orgány a části těla skutečného a živého dítěte, až se mu něco stane nebo umře. To učili na skutečných dětech.

A technika Terárium.

 

Následující text je námětem na sci-fi fantasy.

Připomeňme ještě, že u čistých srdcí se nesmí používat žádné negativní výrazy, proto má všechno svůj pozitivní název. Např. když se otrok Anička objeví, volají si pracovníci telefonem: Jak se má Anička, já ní tak strašné miluji. Nebo smrti se říká svatba. My ale v našem textu tyto slova někdy použijeme.

Organizace Dark Side se rozhodla zavést novou techniku "jako rodina", v níž je zapojena i žena se svou dělohou.

Předchozí techniky byly techniku mužů, kteří přicházeli jako "partneři" k ženě, a pokud třeba její láska nebyla 100% čistá nebo milovala i bohatství muže nebo se přes něj chtěla dostat "nahoru" - tak člověk onemocněl, dostal rakovinu a zemřel. A žena nemusela být špatná, jen láska nebyla 100%.

Technika "jako rodiče" spočívá v právu rodičů tvořit společně s Božským principem budoucí společnost a budoucí pokolení.

Takže se mohou vzít jakéhokoli člověka, třeba i 17 letá dívka 55 letou ženu, říci, že je to její dítě a "dělat ji". V děloze je požehnání, ale i děs a zesílení všeho, co se dělo se Srdcem v jiných technikách. Jak dříve stačilo slovo, nyní už je trestána nemocí a smrtí i myšlenka, dokonce to ani nemusí být vlastní myšlenka otroka.

Organizace Dark Side učila tuto techniku na speciálně vybrané rodině, která byla izolovaná od všech. Všichni docházeli do organizace a "pozorovali" život v rodině a učili se být její součástí. Všichni věděli, že děti i rodiče jsou jako "pokusné opice" a jak skončí. Takže ani rodiče, ani děti, nemohli najít kamarády. Rodina byla chudší než ostatní, aby se nemohla dostat do společnosti volnočasových aktivit ostatních, ale ne zas tak, aby to hrozně bílo do očí. Z děti se ale později měli stát zloději, pardon "čistá Srdce", takže museli žít v nedostatku a chudobě a učit se ovládat, jako budoucí čistá Srdce. Praví pracovníci věděli, co budou a věděli, co je organizace, otroci to nevěděli a také nevěděli nic o organizaci. Takže to, že budou v budoucnosti čistá Srdce také, byla vlastně taková "pomůcka" pro čisté srdce, aby nebyl zabit jeho nositel.

Po vynalezení videovysílání mohla být technika vyučována i mezinárodně, organizace to učila na této rodině dokonce i napříč společenskými zřízeními. Takže například imaginární komunistický režim učil tuto techniku na kapitalistickém Západě. (To budu muset ještě doladit, jak to udělat, když je to sci-fi fantasy, tak jak popsat ty společenské bloky, aby byly odlišné od těch reálných).

A lidé, co se koukali na rodinu a malé nahaté děti v socialistické koupelně, věděli, že se s těmito otroky nikdy nepotkají v jednom tenisovém nebo sportovním klubu.

"Žáci", prominentní osoby, co se učili tuto techniku, se učili být rodiči a měli v děloze tyto děti a způsobovali jim zkažené oči, kazili jim sluch, když neposlechli maminku, kazili jim zuby, když snědli sladké, kazili jim klouby a mozek, když miminko koplo nožičkou. Měnili povahu dětem, na více emotivní, odstraňovali rozum a jeho používání, aby je mohli více ovládat.

Tyto děti, také dívenku, které se říkalo Anička, podle zdravotnické pomůcky, měl na sobě "naoperovanou" také budoucí šéf Čistých Srdcí, a to od šesti let, jak jsme popisovali, že ji poslali do nemocnice, kde bylo hodně dětí a málo postýlek, takže spali po dvou. Bohužel tehdy byly na oddělení pouze dvě holčičky a nespaly v jedné posteli. Čistý šéf, vlastně takový olympský bůh, měl Aničku slíbenou za "manželku" (tedy ji zabít a bál se toho, věděl, že to přijde, ale nechtěl to udělat), což ale znamená jeho lejno, a její smrt. To znamená, že ji v 15 letech nechal znásilnit (výhradně pro dobrou věc, aby se z toho něco naučila a asi nekoukal po chlapcích), ona se nesměla vdát a mít děti.

On také řídil její "výchovu" na Čisté srdce, což znamená, že ten člověk nesmí dělat, co jeho talentem, ale skutečná čistá Srdce to vědí, kdežto otrokyně

Anička to nevěděla. Anička už jako hodně malička dostala panenku "kluka", kterou ale nechtěla, protože přirozenosti děvčátek je mít panenku holčičku a vlastně s touto panenkou byla nešťastná. Děti byly "oddělené" že srdíčka vlastní maminky, vychovával a jejich kroky vedl čistý, a to i kroky, kdy nepoužívaly rozum a něco si vzaly nebo když někdo vzal něco jim a oni to "oplatily". Mohly se i mýlit, třeba nevěděly, jestli to byl ten člověk. U nich v domě byl vždy někdo blízký organizaci Dark Side, aby byly snadněji ovlivnitelné.

Takže žila jako stále se za něčím honící člověk, člověk, na kterého i toaleta spadne, jakou má smůlu. Čistý mohl také dělat Aničku a způsobovat ji nemoci, brát ji přátelé, práci, rodinu, když měl pocit, že ona něco "má" a on "žárlil".

Čistý se učil na Aničce všechny techniky, také musel zůstat čistý sexuálně, ale v mládí si několikrát za Aničkou zašel, aby měla také několik romantických hodin ve svém životě - když ji čeká ten konec, jaký ji čeká, a to s touto osobou. Ona nevěděla, koho potkala, on ano. Dokonce si spolu povídali a "dělal ji" když pracovala jako děvečka u počítačů v jedné ústavní instituci a on pracoval jako osobní strážce u předsedy soudu. Aničce, která proti němu vypadala skutečně otrhane, dal najevo, že o ní nestojí a že se těší, až vydělá svůj první milión. Usilovat o peníze se u čistých srdcí nesmí.

Anička i cela rodina je nepřetržitě celý den a noc sledována kamerami a je vyhodnocováno, jestli náhodou není moc čistá (aby nedosáhla nejvyššího stavu), ale zase ani moc nečistá, aby dala "ve svatbě"  Šéfovi ten obal na srdce a také dělohu, který se vytváří utrpením a pronásledováním.

Problém nastal, když prominentní žáci a vysoce postavení začali dětem pomáhat a rostla jim inteligence nebo když se nepodařilo inteligenci snížit. Také problém byl, když dítě bylo hezké, protože pak by ho ostatním bylo líto. Proto se rodina i děti udržovaly tak, aby byly trochu chudší a nikdo o ně neměl zájem.

Poprvé Anička nebyla spálená v ohnivém srdci Šéfa, takže ji nechal a podruhé si přišel pro své lé(j)no za 30 let, a dal Aničku do všech programů, které existují, a o nichž neměla ani potuchy, aby umřela, pardon aby se stala čistým srdcem. Čistý doufá, že až se stane vdovcem, bude jeho srdce zdobit děloha a obal od srdce Aničky a chránit ho, když bude do svého srdce dávat další lidi a další otroky. Na to otroka Aničku celou dobu měl a má se takto osvědčit svou "věrností" a "celoživotním zájmem" o tuto osobu, kterou celá země poslušně honí v programu pes za to, že sbírala reklamní propisky a reklamní bloky, což je nyní nově pokládáno za krádež. Tím ji lidé chodí demolovat přístroje domácnosti a ničí a berou další vybavení domu, protože ona "krade" a "obohatila se", když se někde napije vody nebo když dostane někde na návštěvě kávu.

Také svého šéfa "pokládala za joudu" a obcházela ho, protože neměl pravdu a nechtěla se s ním dohadovat.

Do programu je Anička dávána také za to,když třeba šest hodin pracuje u rodičů a pomáhá jim, a tatínek byl v posledních letech vysoce postavený a velmi slušně zaplacený člověk a maminka ji třeba nabídne jídlo nebo je Anička hladová a žízniva, tak za to, že u nich jí, i kdyby sama přinesla mnoho věcí. Prostě ji u rodičů, platí jen 0 nebo 1 jako v IT a jde do programu a jdou ji zdemolovat zařízení doma v bytě.

Jak říká nás Čistý, celá tato procedura je "obrácený sadismus", on nejprve trpí a pak sadisticky ukončí to trápení, kdy mučí se svým dokonale sehraným týmem otrokyni, ačkoli ona to nechce, milionkrát řekla, že nejde, že to nechce, on ale stále mučí. A Anicka byla vychovávána k masochismu a také k tomu, aby se vzepřela, měla být trochu feministka, protože až ji bude dávat Čistý do programu "sex se všemi", aby si to jeho kamarádi také užili. A mají zajištěno, že se vzepře a Čistý to ukončí. Na konci má ona vypadat jako asociální, zrůda, psychopat a sadista.  To milé děti znamená, že má někdo Srdce.

Nedobrovolné odebrání obalu na srdce se také nazývá technika "terárium", kdy had pomalu požírá svou potravu a vypadá tak, že je Anička obklopena "rodiči" a "matkami" a oni ji v "děloze" "in vitro" dávají dohromady s jejich Šéfem, aby až ona umře, tak on získal její srdíčko. Pokud opakuje, "ať žije jiný člověk a ať je živý a zdravý, tak to nejde.

Všichni v tomto imaginárním státě vlastně vědí, jakého orgánů má být Anička dárcem a pomáhají organizaci, podobně jako všichni připravovali její znásilnění v těsně 15 letech, protože už tehdy ji připravovali do programu "sex se všemi muži" a k tomu člověk musí nebýt čistý

Vlastně celý stát byli otroci, protože nikdo nemohl odmítnout požadavky organizace Dark Side.

 

Věnováno mé kamarádce M., která je od narození postižená na vozíčku a z duše ji přeji, aby byla šťastná a zdravá nebo zdravější, než je nyní.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stanislava Ševčíková | pátek 30.6.2023 1:23 | karma článku: 5,14 | přečteno: 337x
  • Další články autora

Stanislava Ševčíková

Keňský umělec sbírá odpad v moři a vytváří z něj nábytek

My v Čechách řešíme otázky plýtvání a v Keni se odpadky množí. Tak z nich kreativní lidé tvoří... třeba nábytek jako jsou židle, křesla, lampy a koberce - jako umělec Joel Oenga.

9.5.2024 v 11:43 | Karma: 0 | Přečteno: 7x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Reflexe konference Zviditelněme neviditelné

Účastnila jsem se konference Zviditelněme neviditelné, týkající se migrantů a komunit na okraji společnosti, jako jsou LGBT+, Romové a také neviditelné práce migrantů 24/7.

28.4.2024 v 18:19 | Karma: 3,38 | Přečteno: 142x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Nemálo lidí si myslí, že ve vězení odsouzení málo trpí, je tomu opravdu tak?

Je možné se setkat s názorem, že lidé ve vězení mají "až moc hezké podmínky", že by měli více trpět. Je tomu skutečně tak?

17.3.2024 v 10:51 | Karma: 8,43 | Přečteno: 389x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Já jsem se tak strašně nadřel.... Hommage mému bratrovi

Často jsem nechápala, když lidé v dělnických profesích často onemocněli a byli půl roku doma. Na základě zkušenosti svého bratra jsem tomu (možná) porozuměla...

30.1.2024 v 20:04 | Karma: 19,46 | Přečteno: 578x | Diskuse| Občanské aktivity

Stanislava Ševčíková

Já mám kde spát, člověk bez domova ale ne...

Jenže jak takovému člověku pomoci, když nemám práci a za nějaký čas můžu být podobným potřebným, který obchází zařízení sociálních služeb s jídlem zdarma - také:

24.1.2024 v 8:52 | Karma: 13,07 | Přečteno: 312x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Publikace Nerudové jsou ostuda. Zesměšňuje všechny vědce, míní europoslanec

9. května 2024  12:08

Ekonomka a kandidátka do Evropského parlamentu za hnutí STAN Danuše Nerudová publikováním do...

Je to v rozporu s Ústavou, vyčítá opozice návrhu na korespondenční volbu

9. května 2024  5:15,  aktualizováno  11:55

Přímý přenos Na mimořádné schůzi se poslanci vrátili k návrhu pětikoalice na zavedení možnosti korespondenční...

Propalestinští aktivisté slaví. Dublinská škola přerušuje vazby na izraelské firmy

9. května 2024  11:39

Propalestinští studentští demonstranti se rozhodli zrušit svůj protestní tábor na univerzitě...

Za exekutora, který zpronevěřil desítky milionů, požaduje VZP náhradu škody po státu

9. května 2024  11:36

Všeobecná zdravotní pojišťovna (VZP) požaduje po ministerstvu spravedlnosti náhradu škody 10,9...

  • Počet článků 76
  • Celková karma 3,94
  • Průměrná čtenost 1165x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)