Fikce kata Denči: Už umíme všechno, co takhle hromadný blackout?

Dark Side je natěšená z toho, co umí. Teď se pokouší o hromadný blackout lidí, ale podmínkou je, že musí dělat společně jednu a tu samou prasárnu. Co se po mnoho let tvářilo jako "hra" nebo test", se prohlásí za "zvykové právo".

Organizace Dark Side byla velmi spokojená se svými pokroky a výsledky v "dávání lidí nahoru na nebe jako hvězdy".

Napadlo je, že by se mohli pokusit o hromadný blackout, o to, aby nahoru šlo více lidí. Už si to vyzkoušeli na lokálních místech, kdesi na dálném Východě - a ano, lidé, kteří společně pronásledovali jim předhozené otroky, tak pak měli stejné zdravotní vady, když byli dáni do "čistého srdíčka".

Ale pořád to nemělo ten šmrnc, ty grády, protože otroci, kteří byli doposud, byli otroky až v dospělosti, ehm pardon.. byli přijati do výcviku do armády až v dospělosti.

Chtělo by to dělat někoho od narození, ba ještě před narozením.

Jenže chtějte po vojácích, aby si vybrali nějaké miminko jen tak.. v malé zemi, všichni se znají, každá rodina má nějakého známého, to by prostě nešlo a vojáci to odmítali. Nešlo to ani podle třídního nepřítele.

Tak požádali lid, aby vybrali rodiny, které chtějí určit k tomu, "aby šli nahoru ke hvězdám" a ty rodiny že tedy budou dělat.

Aby to bylo etické, tak ty miminka, které budou pak otroky ehm.. pardon, budou plnit vojenské úkoly, přijmou do armády, s tím, že kdyby se na to přišlo, že sedí s kamerami nad domy malých miminek a malých dětí, tak řeknou, že  tak vychovávají budoucí špiony.

Těmto otrokům se říká "prase". Prase půjde do všech programů organizace Dark Side a všichni v okolí vybraného miminka  už od malička vědí, kdo to je a že to bude.

Jakmile prase obstojí v jednom programu, protože žádný program nesmí být postaven tak, aby někdo umřel, musí být teoretická možnost, že člověk projde, tak pokračuje do druhého. Donekonečna.

Má to své výhody, spojené se specializací. Když otroka, pardon člověka,  někdo okrádá, můře se říci, že je v jiném programu, kde testují jeho psychickou nezdolnost a dělají mu "jméno", když se naštve, pokračuje do jiného programu, kde se musí napravit, protože se naštval.

Rodina, která by la vybrána k tomu, aby porodila a měla ve výchově "prase", nebo taky Aničku, exkrement kata Denči, tak ještě před početím chodila na speciální program, aby při početí "neměli srdce" a dítě bylo postižené. Přece jen, "čisté srdíčko" nemůže dělat zdravé lidi, kteří jsou platnou součástí komunity.

Rodina dostala za úkol, aby dítě ponechali růst jako dříví v lese, nijak ho nerozmazlovali mazlením nebo něčím "navíc" jako je cukroví, ale neupírali mu základní potřeby, ale výhradně pouze ty základní. Takže jídlo bylo, zima také nebyla. Na první pohled rodina nebyla odlišitelná od ostatních rodin, až na ten druhý pohled.

Ten muž a žena byli zmanipulovaní, aby se naučili nemít rádi své děti a věděli, že půjde do společného programu "prase", aby se organizace mohla pokusit o blackout těch obyvatel, kteří se na tom, že dítě bylo ponecháno napospas od malička, podíleli. 

Organizace Dark Side se rozhodla podívat se, jak funguje "dělat dítě" na vojácích. Rozdala jim fotografii toho dítěte s tím, že to bude jednou "prase" a požádala je, aby vždy, když si vzpomenou, hladili tomu dítěti na fotografii v představách přirození a oblast ňader. A zkoušeli, jestli dítě bude po nějaké době senzitivní na těchto místech podle pravidlu "tisíckrát a nekonečně krát řečená lež se stává pravdou".

Vojáci dostali za úkol, aby když bylo dítě ve škole, aby mysleli na to, že dítě má "černo v hlavě", že "zapominá" školní látku, je ve stresu, když recituje a podobně.

Pak se pokoušeli, jestli vojákům na toto jde udělat infarkt a ano, šlo to. Lépe než na jiné prohřešky.  O nové bojové zbrani bylo rozhodnuto. Později se technika s fotografií rozšířila na celou společnost, všichni v této společnosti vědí, kdo je budoucí prase a mají jeho fotografii. Vědí, jak se chovat, kdyby "to náhodou potkali a klíčové osoby jsou vždy upozorněny předem.

 

Jedná se o námět na sci-fi, na román.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Stanislava Ševčíková | pondělí 10.10.2022 7:51 | karma článku: 3,44 | přečteno: 106x