Co si tak "srdíčko" udělat ze srdíčka otrockých děvčátek a moci rozhodnout o MY?

Organizace mučí holčičky, aby utrpením získaly bonusy pro Pány a jejich srdíčko zděděné po předcích. To si bere "Čistý" a posiluje své srdce. Protože díky tomuto už může zabít člověka jen tak.

Motto: "V katru je taková spehyrka a tou se orgán může dívat. Jak objekt přichází k sobě, jak se choulí v rohu jako lapené zvíře, jak fňuká strachem a bolestí - stačí jen naráz rozsvítit. A pak zase na dlouhé hodiny zhasnout. Divadlo, co se nikdy neomrzí." Kateřina Tučková, Bílá Voda 

Pokračuji v námětu na sci-fi fantasy.

V předchozí kapitole jsem popisovala, jak se budoucí šestiletý Čistý setkal se svou otrokyní, se svým lé(j)nem, jak jí říkal, v nemocnici, a tam si vzal její mentální srdce a dělohu, které nadále používá jako "srdíčko" nebo prostor na vraždění.

Proč potřebuje srdíčko někoho jiného? Protože potřebuje legitimizovat svou roli, protože v revoluci odstranili původní Čisté srdíčko a jeho rodinu a nechali je diskriminovat, aby svými výkony v otrocké roli ještě více poslovali nového Čistého.

Protože od nynějška umí zabít i někoho, kdo nespáchal vůbec nic špatného, dokonce ani nemusel ukrást pověstnou tužku. Stačí ho dostat "do naha" technikou " jako rodiče", takže si ho prostě nějaká "matka" vezme do mimoděložního těhotenství a současně je na "nahého " připraven " milovník", který člověka zabije na to, že se nestydí a "jde" za ním. Případně současně "dře" nitro člověka a jeho mentální a skutečné srdíčko "matka" s "otcem".

Otrokyně, která je pojmenována Anička, zdravotnická tréningová  pomůcka (ale také sexuální gumová pomůcka), je vnučkou Čistého srdce, o němž bylo rozhodnuto, že jeho rod skončí a on srdíčko musí darovat nové linii čistých srdcí, které už nemusí mít jen svoje čisté srdce, ale i čisté srdce novodobých otroků.

Těmto otrokům, kteří mají značku "tři prsty", je bráněno stát se maminkou, aby nedali své srdíčko dětem. Proto si Anička nesmí vybírat profese, kde by mohli cítit soucit a sounáležitost s dětmi a nezatoužila po vlastních.

Již jsem zmínila, že nesmírně důležitou postavou v našem příběhu jsou "maminky". Maminka může zachránit život, ale její děloha se může stát také děsivým místem, v němž nemalou a významnou úlohu hraje otcův penis, abych parafrázovala výraz slavné psychoanalytičky Melanie Kleinové.

Běžně v našem příběhu takto děsivě funguje muž a žena v naší fantazii, ale, jako novinka - takto funguje i náš Kat Denča, nejvyšší "čistý", který ovšem svoje místo získal převratem, bývalého Čistého diskriminoval i s rodinou a držel v enormní chudobě. Tento je vlastně osoba, která si "vypůjčila" srdíčko člověka, kterého měl jako otroka od narození a všichni měli za úkol ho ponižovat, šikanovat a okrádat. Jistě by se zlobil, kdyby o něm někdo řekl, že to ukradl. Protože on ví, že to srdce ve smrti dívky, kterou celý život připravuje, pardon, vychovává ji, to srdce dostane. Dostane k tomu také dělohu, která slouží jako srdce, takže jeho svědomí se rozhoduje jako děloha, takže vlastně nepotřebuje žádné svědomí - je to jednoduché- jsi dítě, nejsi dítě.

A je to největší vtip kata Denči, protože on pronásleduje otroky, zničí jim kariéru, připraví je o všechny přátele a sebere jim všechny peníze kvůli údajně ukradené tužce, takže to může být i reklamní tužka, kterou člověk někde dostane a kat Denča vyhodnotí, že by ji měl odevzdat zaměstnavateli. Nakonec ukradne čisté srdíčko a sám kat Denča říká, že srdíčko není ukradené, protože on pracoval, takže je má za práci. Ano, mučil člověka a jeho rodinu třeba 50 let a vydává to za práci, za kterou si sám může vzít odměnu. Předstame si např. život takové "vychovávané" dívky. Takže rodiče dostanou při narození instrukci, že se dítěti nesmí věnovat, ale zase ne tak, aby to bylo vidět jako týrání svěřené osoby, tak lehce a že starat se bude o miminko od narození armáda.

Jak probíhá výchova otroka programu PES od narození?

Takže několik hodin plačící osamocené miminko je dáváno do prány za pláč a trestáno a současně se stovky a tisíce příslušníků učí být její hlavou, srdcem, rukama a  nohama, aby ji mohli řídit a ovládat, jako tu loutku Aničku. Jde to jednom skrze neuspokojené potřeby miminka, u spokojených a saturovaných miminek to nejde. Dostane také jednoho Čistého, který je na její straně, aby nebyla úplně sama na celé planetě, protože musí být zvyklá pro budoucí využití být sama - a také se sama od malička rozhodovat, aby udělala chyby, které běžné děti nedělají, protože se nerozhodují.

Od šesti let je dívenka dávána do programu Pes armády, když odmluví mamince nebo si něco neuklidí. Je potřeba, aby vydržela program PES běžných lidí v dospělosti, protože to musí vydržet alespoň dva a půl roku.

Přesně v 15 letech ji nechá armáda znásilnit, protože zadání je panna, ale aby mohla být sexuální hračkou všech mužů v programu, tedy třeba i několik milionů mužů - střídavě vojáci a běžní muži.

Přesně v 18 letech. pokud se sto nepovedlo dosud, ji naši pomocníci ovlivňující mozek, srdce a ruce pomůžou v naštvanosti vzít spravedlnost do svých rukou, vystresovaná nezkušená otrokyně něco spáchala a může do programu PES.

Může se stát, že otrokyně není vhodná do programu v 18 letech, tak se čeká, aby nebyla saturovaná v potřebách, takže bude "zaslepená" a musí ńemít peníze, ztratit přátele, nesmí mít rodinu - pochopitelně za dobrým účelem, peníze přece kazí charakter.

Když už tedy konečně se nasbírá více věcí a hlavně také stáří, tak se živoucí mrtvola, znecitlivělá ranami osudu a tvrdým životem, ale ne tak tvrdým jako nejchudší člověk v Africe, dá do použitelného stavu - takže pokud je obézní a zoufalá, pomůžeme jí zhubnout, aby vypadala spokojeně a blahobytně, aby s ní neměl nikdo soucit a nepomohl jí. Pokud je hodně chudá, přidáme nějakou korunu, aby ji mohl PES honit jako bohatou. Pokud nikde necestovala, tak jí vnukneme nějaké cesty do zahraničí, aby aspoň trochu vypadala, že žila život plnými doušky.

Pak otroka musí pracovníci připravit na to, že ji budou sledovat, musí ji senzibilizovat, aby si všimla, že se na ni někdo kouká a dřív ji později ruply nervy. Musí vědět, že pracovníci chodí k ní domů a berou a ničí ji věci, aby v poslední fázi se mohli lidé připravit na poslední rabování, které nastane těsně před její smrtí, ale ještě za jejího života. A aby se také ostatečně bavili - honění má být pro lid odměna a zábava, na kterou se celý život těší.

Následuje nějaká veřejná akce, kdy se člověk dostane k policii a na psychiatrii - může např. spadnout na nějakého pána, který je na to připravený, těsně před přijíždějícím vlakem, takže to může vypadá jako pokus o vraždu neznámé osoby. Dělá se to tak, že osobě zlehčí záda a přiletí obrovská koule, která ji udeří do zad a člověk spadne.

Pravý program, kdy Alfa jde na scénu nastává, když se ji pokouší v noci ukřižovat a probodnout srdce, dále ji měsíc ponořuje do hrůzy a běsu a pak nastává pravé propojení všech programů pronásledování programem PES, vždy nějaká část společnosti, současně se se.

Pak asi po roce ji kat pošle mentální sekyru - jako přiletěla koule do zad, přiletí obrovská sekyra na krk a člověk buď dostane nebo nedostane infarkt.

Pak osobu donutí rozdat všechny peníze a ukazují jí, že musí žít s holým zadkem a zajímá je, jakou bude mít reakci na to, že jí stále dělají holý zadek, A tak to může jí t stále dokola, třeba do smrti.

Kat Denča neboli ČIstý

Proto dívence udělal vousy, proto ji bral vlasy, proto se nesměla stát maminkou, protože až zemře, tak kat Denča bude žít její život s jejím srdíčkem, a to by bylo, aby mu najednou přestaly růst vousy a začaly růst vlasy a stal se maminkou, která život dává a zachraňuje.

Mučení kata Denči spočívá v neustálém způsobování bolesti technikami na dálku, je to 24 hodin, 7 dní v týdnu, zbavování lidské a genderově důstojnosti, zničení všeho, co je matka v nitru mučené ženy.

Je to mučení nekonečně let, dokud člověk nezemře, proto se nemá kam obrátit o pomoc, protože nemá žádné důkazy, je ji někdo v jejím domově mučí. V tom je podstata technik organizace Dark Side.

Také je Nejvyšší díky srdíčku vlastně maminka a může rozhodnout, kdo je MY a kdo ne. Také se může chovat emotivně, protože býti maminkou je důležité.

Proto dělá organizace ze svých otrokyň nešťastné polomuže a dělají jim vousy a mužské chování, mužské rysy a snaží se, aby tyto ženy otrokyně, které nemohou žít svůj život, ale musí naplňovat předem vymyšlené potřeby otrokářů, nesmějí působit něžně a žensky.

Děti také nevědí přesně, kdo jsou, protože jejich rodiče mají nařízeno vychovávat je chladně a děti jsou ve škole šikanované.

Proto celá organizace pečlivě střeží, aby se otrokyně Anička  nestala matkou a aby nikde v zaměstnání nebyla duchovní matkou, protože by její děloha byla nádherným a čistým místem a Nejvyšší by už nikdy neposlal nikoho do předembryonálního stadia.

Takové holčičky, kterých si utrápená a těžce pracující rodina nemohla tolik všímat, které žily v dokonalém vesnickém prostředí sounáležitosti se zvířaty, takže od organizace dostávají expresní dárek tasemnici a další cizopasníky. Tato děloha, ale i srdíčko, je tedy tím obávaným místem, kde se navrací do předembryonálního stadia tisíce lidí.

Organizace používá i další srdíčka postižených dětí, nebo třeba anorektických dívek, které se umí extrémně ovládat, nebo i obézních dívek, které zase trpělivě a statečně snáší utrpení a šikanu. Prostě využijí každé utrpení, zvláště to utrpení, které organizace plánovaně  otrokům sami způsobují.

Tyto obézní a postižené dívky dělá organizace Dark Side v jedné zemi i na byznys. Nějaký bohatý člověk z jiné části světa si objedná a zaplatí srdíčko, tým a lidé dívku trápí a dovádí za hranice snesitelnosti utrpení a pak si pan odveze nové čisté nádherné srdíčko a dívka nepoznaná a umučená umírá.

Organizace Dark Side má ještě další techniku deptani lidí, dělá z nich "prase"

. Vypadá to hrozivě, ale stačí jedno, dělat člověka dostatečně dlouho, aby byl vydeptany a zničeny a aby byl "pod" vama. Stačí dát za úkol lidem, aby si stále představovali, že zasedli prase. Pak stačí jen klást otázku: Co jsi? A z člověka se udělá prase samo. Zkuste si to. Představte si, že někdo "pod" vámi a ptejte se ho: Co jsi?

Aničky, co můžete dělat, je to, odevzdat srdíčko v poslední chvíli svým "dětem", třeba duchovním, pokud jste nemohly mít děti vlastní. Srdíčko se jim zdvojnásobí a organizace bude mít víc trápení je lehce zabít.

Oni to srdíčko otroka sice ukradli v dětství, ale musí to katovi odevzdat v poslední chvíli života, aby mohl říkat, že srdce "dostal".

 

Pokračování příště.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stanislava Ševčíková | úterý 18.4.2023 21:56 | karma článku: 4,54 | přečteno: 273x
  • Další články autora

Stanislava Ševčíková

Taneční skupina v Burkina Faso podporuje neslyšící k sebevyjádření a úspěchu ve vztazích

V Burkina Faso je skupina Fietan du Burkina, ve které tančí neslyšící. Název skupiny v místním jazyce dioula znamená Bez hendikepu“. Skupinu založil v roce 2018 neslyšící choreograf Yaya Sanou.

14.5.2024 v 9:18 | Karma: 0 | Přečteno: 42x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Ghanský umělec El Anatsui tvoří z použitých víček lahví

Zahraniční umělci z mimoevropských kultur nás mohou obohatit. Podívejme se na ghanského umělce El Anatsui.

12.5.2024 v 17:57 | Karma: 3,46 | Přečteno: 106x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Keňský umělec sbírá odpad v moři a vytváří z něj nábytek

My v Čechách řešíme otázky plýtvání a v Keni se odpadky množí. Tak z nich kreativní lidé tvoří... třeba nábytek jako jsou židle, křesla, lampy a koberce - jako umělec Joel Oenga.

9.5.2024 v 11:43 | Karma: 5,20 | Přečteno: 82x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Reflexe konference Zviditelněme neviditelné

Účastnila jsem se konference Zviditelněme neviditelné, týkající se migrantů a komunit na okraji společnosti, jako jsou LGBT+, Romové a také neviditelné práce migrantů 24/7.

28.4.2024 v 18:19 | Karma: 3,38 | Přečteno: 143x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Nemálo lidí si myslí, že ve vězení odsouzení málo trpí, je tomu opravdu tak?

Je možné se setkat s názorem, že lidé ve vězení mají "až moc hezké podmínky", že by měli více trpět. Je tomu skutečně tak?

17.3.2024 v 10:51 | Karma: 8,81 | Přečteno: 393x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Bakterie z vody letos zabíjí častěji, zemřelo už 23 lidí. Řada nákaz uniká

17. května 2024

Premium Kromě jiných infekcí se v Česku letos více šíří i smrtelnější legionářská nemoc, která se...

Slovensko k tragédii směřovalo dlouho, tímhle prohráli všichni, míní expert

17. května 2024

Premium Bývalý slovenský novinář a bezpečnostní expert Milan Žitný je přesvědčen, že k tragické události,...

V Kladně hořel sklad olejů a autodílů, škoda je čtyřicet milionů korun

16. května 2024  12:31,  aktualizováno  22:59

V kladenské ulici Železničářů ve čtvrtek hořela průmyslová hala se skladem olejů a autodílů. U...

Soud v Haagu začal řešit Gazu. Genocida dosáhla strašlivé úrovně, zaznělo

16. května 2024  22:40

Genocida, kterou Izrael páchá v Pásmu Gazy, dosáhla strašlivé úrovně, prohlásil zástupce...

  • Počet článků 71
  • Celková karma 4,35
  • Průměrná čtenost 1247x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)