A vynoří se stovky mužů, co nejsou muži, ale matky... a bude to mnohem horší

Pokračuji v námětu na sci-fi. Na vzdálené planetě Tvořímenebesvětlem žili lidé, kteří uměli světlem najít sebenepatrnější lidskou slabost. Kdo ji měl, umřel. K dokonalosti ale patří, že ten kdo "zkoušel", zabít nechtěl.

Námět na sci-fi fantasy.

Na daleké planetě Tvořímenebesvětlem se rozhodli, že vytvoří nový svět, kdy budou žít jen čistí. Neřekli to ale všem, jen členům organizace Dark Side a jen speciálně vybraným a pak se na to po sto let připravovali, aby měli víc než čtyři generace čisté rodinné linie a nikdo jim nemohl ublížit na chyby rodičů a prarodičů.

Umí mnoho technik, o nichž jsem psala v předchozích textech, jako Ema Makropulos, Masařka, Jeho žena, Romeo a Julie, Joker, kdy různými technikami způsobují, že vybraní otroci to mají "naopak", nejprve zdánlivě žijí, pak jsou pět let v pekle. Oni musí světlem zkoušet a vychovávat, český by se řeklo zabíjet světlem, tak si nachystali život, kdy to "potom" nebudou muset dělat. 

Vycvičili stovky mužů, kteří však nejsou muži, mají kolem srdce mentální dělohu otroků a jsou vlastně matkami a muži současně, takže na jakoukoli chybu stačí naše matka - muž a šéf, který dá osobě "srdíčko". 

Celé čištění planety mají naplánováno na 70 let a to, co bude následovat po té, co začnou působit, si nikdo nedovede představit, protože všichni žijí v jakési představě, že jak je to dnes, bude to i zítra.

Omyl. Nebude.

A bude to mnohem mnohem horší, pro ty, kteří přežijí první naplánovanou vlnu.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Stanislava Ševčíková | sobota 7.10.2023 22:00 | karma článku: 3,75 | přečteno: 207x