Nad všechny blogy světa...

... Tak mi napověděla známá blogerka Zdenička. "Těším se na to, kdy napíšeš, jak jsi čekala na další vnouče".

"To bude nad všechny blogy světa!" Tak jsem ji tedy poslechla. Už proto, že pozitivní zprávy se sdělují jaksi samy, lehce a přívětivě. Co je na světě nejkrásnější, než zrození. A narození vnučky? Chcete zaručený recept?

Tak to si nejprve musíte pořídit dva syny, ti vám pak téměř současně přivedou, (samozřejmě pomocí svých žen) dva vnuky. A tak si pomalu říkáte, že už by těch chlapů snad stačilo, že by to chtělo změnu... A ejhle! Šlo to jako po objednávce na netu a holčička je na světě.

Mrňavě prťavá, za prvé (tak se vám samozřejmě zdá každé narozené dítě), ale ta nejkrásnější na světě... (i tady platí bod první). Ta nejhezčí proto, že patří k vám a že to tak krásně vyšlo.

Ale teď opravdu vážněji a hlavně upřímně. Ona totiž malá babička blogerka, už téměř nedoufala, že se vůbec někdy dočká vnoučat, v tom svým seniorským věku. Sice nevím jak, ale došlo na rady okolí. 

"Dočkej času, pak se ti to pohrne jedno za druhým!"

"Nebuď nedočkavá, však se dožiješ!"

"No bóže, nebudeš první, ani poslední, kdo bude bez vnoučat!"

Inu, poradců je vždycky a za každých okolností dost. A já jsem přešťastná, že se tento zázrak stal. Protože: každé narození je zázrak a nesmírná radost. A je opravdu naprosto jedno, zda je to kluk, či děvče.

A moje kamarádka blogerka Zdeňka, má naprostou pravdu, když napsala, že tohle, je nad všechny blogy světa.

Autor: Jitka Štanclová | sobota 14.9.2019 20:54 | karma článku: 23,28 | přečteno: 421x
  • Další články autora

Jitka Štanclová

Smích jak rozsypané korálky

19.3.2024 v 20:48 | Karma: 21,74

Jitka Štanclová

Pračka jako Titanik

1.3.2024 v 20:43 | Karma: 24,12