Kalhotky dolů!

Tak co, dodrželi jste dnes Mezinárodní den bez kalhotek? Že o tom nevíte? Inu, i já nevěděla, ale přece si nenechám tuto důležitost jen pro sebe! Proti gustu....však to znáte.

Tak hned po ránu mé oko zhlédlo tuto důležitou informaci, jaký den se dneska slaví. Kdyby jen den, ale zrovna mezinárodní! 

"Kdopak z celebrit chodí naostro", hlásají titulky. "Má to svoje výhody i nevýhody," hlásí další zpravodajové. To jsou mi věci, zasmála jsem se této informaci a hned se mi vybavily zážitky z dětství, kdy se slavilo pouze MDŽ. A hlavně naše věčně nerudná sousedka, která neustále pobíhala po dvoře v negližé a nás děcka hubovala. Hubovala, je vlastně jemné přirovnání, vlastně si nebrala servítky. Když si na to dnes vzpomenu, ani se jí nedivím, protože MY jsme byly fakt čísla! Tolik děcek v baráku, to byla síla.

Ale přesto mi nešla jedna věc na rozum a to situace, jak sousedka poletující v kombiné velice urychleně vykonávala potřebu. Později jsem pochopila! Asi už tehdy slavila Mezinárodní den bez kalhotek!

A včerejší den, ten mi vlastně taky přihrává do karet. Naší vesnicí se totiž mihlo auto, prudce zahnulo na louku, až brzdy zakvílely, a děcka na pískovišti úlekem poskočily. Naštěstí další dějství nesledovaly, jen já, hlídající malá babička blogerka zachraňovala situaci. Protože nejen kalhotky, ale i trencle títaly vzduchem a na voňavém seně se děly věci! Začala jsem tedy dětem zpívat a vyprávět, jak jsem chodila do školky. ( O tom, jak jsem z ní utíkala, jsem raději ještě pomlčela)

Inu, proti gustu.... přiznávám bez mučení, že i já, na zahradě, na tajňačku....někdy nenosím podprsenku, ale gaťky vždycky! Ale jak to mají celebrity, je mi fuk, o mně prosím ani muk!

 

 

 

Autor: Jitka Štanclová | úterý 22.6.2021 19:48 | karma článku: 29,35 | přečteno: 1211x
  • Další články autora

Jitka Štanclová

Smích jak rozsypané korálky

19.3.2024 v 20:48 | Karma: 21,74

Jitka Štanclová

Pračka jako Titanik

1.3.2024 v 20:43 | Karma: 24,12