Zdraví za všechny peníze

Také občas míváte pocit únavy, těžkých nohou a vůbec, zdá se vám, že byste potřebovali generálku celého člověka? A myslíte si, že by vám mohla pomoci detoxikace organismu? V tom případě čtěte dále.

Kdo z nás by nechtěl být stále zdravý a v dokonalé kondici. Ale přestože většina z nás už dávno zanechala všech pohybových aktivit, které tělo zbytečně unavují, únava nás nadobro opustit odmítá a mění se jen její intenzita.

Naštěstí tady ale máme skvělé pomocníky - experty, kteří vám „téměř nezištně“ poradí, jak své tělo zbavit jedů, které tuto únavu způsobují a nabídnou vám detoxikační náplasti. A můžete je mít i ve slevě - na slevových portálech na ně narazíte docela často, podobně jako na další vysavač peněz - ušní svíce. No, nekupte to, když je to tak výhodné.

A ono to zdánlivě funguje. Tedy – nalepíte-li si náplasti na noc na chodidla podle návodu, ráno opravdu zjistíte, že náplasti se zbarvily dohněda. V životě byste nevěřili, že z vašeho čistého, byť trochu unaveného těla může odejít tolik jedovaté špíny.

Pokračujete-li dále, ráno co ráno zjišťujete, že očista úspěšně pokračuje a vy se jednak děsíte toho, kolik jedů vlastně vaše tělo za ta léta vstřebalo a zároveň máte radost, že teď se jich bezbolestně a skoro zadarmo zbavuje. A kdyby tomu přece jen někdo nevěřil, je tady jasný důkaz - ty zahnědlé páchnoucí použité detoxikační náplasti.

A podobnou zkušenost mají i zákazníci, kteří uvěřili v blahodárnost detoxikačních náplastí a touží se s námi o tu zkušenost podělit. Stačí se podívat na tisíce děkovných dopisů na stránkách prodejců. Cituji alespoň některé, a to včetně pravopisných chyb:

Anina neděle, 10.5.2015

Je to neuvěřitelné, co jsem viděla ráno po první noci, kdy jsem si nalepila náplasti. Člověk ani netuší jak má zaneřáděný organismus :-) Všem doporučuji to vyzkoušet...

Pavla neděle, 10.5.2015

Moje nejlepší přítelkyně Katka používala tyto detoxikační náplasti a za 30 dní se cítila jako znovuzrozená. Nemohla jsem tomu uvěřit a proto jsem si to chtěla sama ověřit. Po přečtení tohoto článku jsem si také objednala 60 ks. detoxikačních náplastí. Super :-) Buď se budu cítit lépe, nebo mi vrátí peníze! Vím, že Katka utratila asi 1190 Kč, ale byla nadšená... Díky!

Věra neděle, 10.5.2015

Dlouho jsem s kamarádkou hledala novinky o pravdivých způsobech vyčištění těla. Před několika měsíci v Americe provedli výzkum o detoxikaci prostřednictvím reflexních zón na chodidlech. Čekala jsem s netrpělivostí na výsledky tohoto výzkumu! Okamžitě, jak byl publikovaný článek, tak jsme si s kamarádkou objednali dohromady cenově výhodné balení 120 ks detoxikačních náplastí. A opravdu to funguje, je mi o 100% lépe :) Tento článek je skvělý a změnil mi život. Přeji mnoho štěstí všem, kteří využili této úžasné příležitosti.

Vítek úterý, 12.5.2015

Jenom chci všechny upozornit a varovat před levnými detoxikačními náplastmi pochybného původu. Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit velký rozdíl v účinnosti, pokud koupíte ověřenou značku detoxikačních náplastí! Rád si připlatím za kvalitu :)

Jak je vidět z posledních vět, jednotliví prodejci mají své vlastní recepty a snaží se v těžké konkurenci nabídnout to nejlepší. Všichni z nich však vědí, že náplast nevysává toxiny z lidských těl, ale pouze peníze z peněženek zákazníků. Celý trik je založen na tom, že náplast obsahuje hygroskopickou, tedy vodu přitahující a absorbující látku a dále látky, které působením vody zhnědnou, začnou alespoň trochu páchnout a stanou se lepkavými. Ostatní příměsi už jenom matou nebo mají vyvolat dojem prospěšnosti vašemu zdraví.

V popisech složení se tak můžeme setkat s turmalínem občas dokonce zpracovaným na prášek o nanometrových rozměrech, kalinou višňolistou, listem senny, rebarborou, magnolií, nebo koptisem čínským. Připouštím, že některé z těchto ingrediencí se běžně používají i v medicíně, ale představa, že vám pomáhají i přes kůži vašich chodidel, asi nebude úplně správná.

Abyste se přesvědčili, že pokud náplast s nějakými toxiny přišla do styku, rozhodně je nevytáhla z vašeho těla, stačí ji trochu navlhčit, položit na ni třeba sklenici teplé vody a pak pár minut počkat. Sami uvidíte, jak se začne náplast barvit. A pokud je mi známo, ve skle žádné toxiny nejsou.

Úplně stejně to funguje s ušními svícemi. Kdybyste náhodou nějakou měli, zkuste si ji zapálit jen tak, bez vložení do ucha. Když ji po vyhoření rozříznete, zjistíte, že v ní najdete úplně stejnou hmotu, jako byste ji nechali hořet v uchu. Jsou to zbytky vosku, kterým jsou ušní svíce impregnované.

Tržní hospodářství potřebuje ke svému správnému fungování oběh peněz. A peníze zpravidla obíhají od těch hloupějších k chytřejším. Když k tomuto oběhu přispíváte, snažte se nebýt na té špatné straně.

Autor: Emrich Sonnek | úterý 19.5.2015 16:52 | karma článku: 21,46 | přečteno: 749x
  • Další články autora

Emrich Sonnek

Jak jsem zaplatil školné

22.2.2024 v 16:44 | Karma: 17,18

Emrich Sonnek

Kdo ještě důvěřuje vládě?

12.12.2023 v 17:42 | Karma: 37,07

Emrich Sonnek

Stiskni, nebo to riskni

26.10.2023 v 14:42 | Karma: 14,79

Emrich Sonnek

Cena soukromí

15.9.2023 v 14:04 | Karma: 20,15