Teta Tina si koupila dáreček!

Teta Tina má kamarádku Martinu. Martina má dvojčata. Dvojčata měla čtvrté narozeniny. Teta zalovila v paměti, na co měla ve čtyřech úlet, koupila Duplo a vydala se gratulovat. A byl to zase úlet.

Zjevně nejsem jedinej dospělák, co blbne s legem ;)

Ahoj, Marti, jak se vede? Nazdááár, trpaslíci!“ „Teta Tína!“ „Jé, Tína!“ „No pojďte mi dát pusu! Vy jste měli narozeniny, žejo? A umíte na prstech ukázat, kolik je vám roků?“ „IIII“ „III“ „Bebe, jsi si jistá? Jste dvojčata, tak byste to měli mít stejný! No príma, umíte to, tak to si zasloužíte dárek!“

(Kolem prochází hlava rodiny, vidí odrůdu Lega pro nejmenší a háže po mně tázavým pohledem. „To jsem vám koupila, abyste měli v noci na co šlapat. Jseš rád?“)

„Hele, teto, my už takový kostky máme!“ „Postavíme domeček?“ „No samozřejmě, to musíme, když máme tolik kostek. To je matrijálu! Postavíme pořádnej Southfork! „A komín a anténu na sautforgu!“ „No jistě, co by to bylo za sautforg bez antény, žejo? Pojďte, začneme tady. No ale to je slušnej komín! To začíná vypadat jako elektrárna. Co ty vidle na střeše, Jájo? Jo bazén... Modrý kostky sem, stavíme bazén! A co v práci, Martinko? Néé, teď se nám to celý probořilo! Tak znova.“ „Dáme slepičku na skálu.“ „Tovížedáme! A dáme jí tam chlívek a kanystr s naftou, ať to má komplet. Jájo, já myslím, že tyhle lidi se všichni do Southforku nevejdou - brzo se ti vyvalej oknem. Potřebujeme přístavbu. Marti, zbyly ještě nějaký loupáčky? Jéé, hele, dopisní schránka! Jakto, že jsem o ní doteď nevěděla?" „To je na dopisy.“ "Aha! Že vy jste ji přede mnou schovávali? No bez schránky to není žádnej ranč, to je jasný… Do garáže, Jájo. Jestli se tam ještě vejde, tak do garáže. Co ve školce, Marti, už je to bez probl… Ano, rozhodně je to panelák, v takovým bydlím, tak to musím vědět. To víš, že tam můžeš dát králíčka, Bebenko, vždyť to vlastně králíkárna je! Ale kde má anténu? Panelák bez antény není panelák. Hrňte to sem, trpaslíci, kde váznou ty odběratelsko-dodavatelské vztahy? Podejte mi traktor. Podejte mi traktor!“

Milá Martinko, odpusť mi. Příště si dáme v klidu čaj, povíš mi, co je u vás nového, probereme knížky a podívám se na ty krásné šperky, co vyrábíš. Ale prosímtě, LEGO POD ZÁMEK, oukej? ;)

Autor: Tina Solanová | čtvrtek 21.2.2013 14:00 | karma článku: 30,64 | přečteno: 2223x
  • Další články autora

Tina Solanová

Reklama na květinovou babičku

30.7.2014 v 8:52 | Karma: 32,58

Tina Solanová

Varák a azbuka

20.6.2014 v 10:17 | Karma: 31,67

Tina Solanová

Těžkej život mýho psa

20.5.2014 v 12:30 | Karma: 40,84

Tina Solanová

Vot těchnika!

21.1.2014 v 9:30 | Karma: 34,25