Taky chci napsat velemoudrej článek o Facebooku!

Nevím, jestli je to věkem, ale facebook používám naprosto nemoderně a zaostale. Mezi mými přáteli není žádný pubertální Malajec ani americká důchodkyně, mí přátelé jsou opravdoví a k tomu je to ještě taková cháska líná, že mě ani neinformujou o svých mejdanech nebo o tom, že se teď právě nuděj. Asi bych si jich měla pořídit víc, než těch stávajících 80. S tímhle číslem jsem trapná. Ale ještě trapnější je Vanda, ta má přátel jen 23.

FACEBOOK. Děláš to blbě.

Asi jsme staří a nemožní. Nepřidáváme se do srdceryvných skupin, neposíláme si otýpky slámy a cihly na farmu, nemáme jako profilový fotky koupelnové snímky mobilem s našpulenou pusou. Jsme tak trapní, že než někoho na fotce označíme, raději se ho zeptáme. V aplikacích nejedeme, srdíčko nebo astrokrystal si nepošlem, jak je rok dlouhej, a většina z nás dokonce zapomněla informovat celej svět o tom, zda jsme zadaní a s kým. No sto let za vopicema!

Náš fcb je strašná nuda. Samej článek, samý nový fotky kamarádů fotografů, samý pozvánky na výstavy, koncerty a podobný blbiny, a aby toho nebylo málo, kamarádka Martina tam vyhazuje odkazy na to, kde si aktuálně objednat čerstvé biobedýnky, místo aby nám konečně napsala, že se jí dneska nechce vstávat. Taky to s facebookem neumí. Martino, prober se, jsi out!

Spousta z nás dokonce našla způsob, jak se na fcb úplně zneviditelnit. Nevím, jak se vůbec na facebook tahle funkce dostala, asi chyba softwaru, ale nám iGnorantům neunikla, ihned jsme ji využili a zničili si tím celý internetový společenský život. No prostě by nám to někdo měl zakázat, protože jsme úplně neschopní a nepochopili jsme účel týhle sociální sítě. Ale zatím nás tam Velký Bratr trpí, tak jsme rádi ;)

***

Asi před rokem a půl jsem si u jednoho kamaráda všimla komentáře od mého otce, kterého jsem znala jen podle jména, tak jsem se s tátou spojila. Měl radost a brzy na to jsme se setkali. Ale největší bonus byl, že mi představil mé tři nevlastní bratry, o kterých jsem nevěděla! Fejsbůčku, díky moc! I když o tobě mnozí říkají, že jsi zlo, já na tebe nedám dopustit. Ale svoje telefonní číslo ani mailovku ti nedám, sorry, zas taková láska to není ;)

Autor: Tina Solanová | úterý 28.8.2012 9:00 | karma článku: 24,41 | přečteno: 1537x
  • Další články autora

Tina Solanová

Reklama na květinovou babičku

30.7.2014 v 8:52 | Karma: 32,58

Tina Solanová

Varák a azbuka

20.6.2014 v 10:17 | Karma: 31,67

Tina Solanová

Těžkej život mýho psa

20.5.2014 v 12:30 | Karma: 40,84

Tina Solanová

Vot těchnika!

21.1.2014 v 9:30 | Karma: 34,25