Tak my už jdeme do finále a poslední tóny zní…

Filmový festival končí. Křišťálové glóby znají své právoplatné příjemce a nyní nastala ta pravá chvíle pro udílení úplně jiných cen - Otakarů! Jdeme na to! Letošního Otakara udělujeme:

Za nejlepší organizační počin Dopravnímu podniku města Karlovy Vary, který během prvního takřka říjnového víkendu v autobusech osvíceně topil. Alespoň někdo v tomhle městě nabídl ubohým mraženým obyvatelům stanového městečka příjemnou alternativu k dešti, vichru a 10 stupňům! Gratulujeme k vysokému počtu spokojených fanoušků!

Za nejzdravější catering barmanům v Potěmkinových nápojových stanech. Jejich homeopatické mochito a ředěná kola ovoněná kapkou vodky zajistily, aby nikdo nedošel úhony alkoholem, páč i žák 2.B by šel po deseti těchto drincích zcela rovně. Varská záchytka zdraví a děkuje!

Za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli režisérovi Cary Joji Fukunagaovi za otázku „A vy jste kdo?!“ položenou Václavu Klausovi. Dokázal tak, že alespoň jeden člověk na téhle planetě neviděl Václavův slavný klip s perem. Hurá!

Za nejlepší akční scény všem řidičům VIP vozů Audi, kteří jako jediní nerozpoznali, kde končí městský průtah a začíná promenáda. Pánové, vaše osmdesátka v lázeňské zóně přecpané námi pěšáky s oplatkami a koňskými povozy byla vždy hodnotný adrenalinový zážitek! Možná byste měli zkusit nějaký prášky ;))

Za nejlepší taneční číslo tomu neznámému pánovi z parku u Lázní V., kterému za bílého dne ve stavu vysoké opilosti upadly klíče do trávy a on se pět minut nedal a trval na tom, že je najde a sebere. Pane, zasloužil byste Křišťálový globus! Svou skvělou prací nohou jste strčil do kapsy Lord of Dance!!

Tak to bychom měli.   …. Jo, vlastně je tu ještě jeden Otakar! Za celkový přínos karlovarskému filmovému festivalu vám všem, kdo jste dorazili, ustáli fronty i počasí, přežili večírky a odjížděli s úsměvem! Díky a za rok na viděnou! ;)

Autor: Tina Solanová | neděle 10.7.2011 9:16 | karma článku: 20,29 | přečteno: 1602x
  • Další články autora

Tina Solanová

Reklama na květinovou babičku

30.7.2014 v 8:52 | Karma: 32,58

Tina Solanová

Varák a azbuka

20.6.2014 v 10:17 | Karma: 31,67

Tina Solanová

Těžkej život mýho psa

20.5.2014 v 12:30 | Karma: 40,84

Tina Solanová

Vot těchnika!

21.1.2014 v 9:30 | Karma: 34,25