Přísně tajná zpráva o kvalitních televizních novinách

Mohlo by se zdát, že "kvalitní televizní zpravodajství v českém éteru" je protimluv. Ale jedno takové existuje! Ale pššššt, ať nám je nějakej koumák nevylepší tak, že bude k nekoukání!

Nebojte, Livie se nezbláznila. Tohle znamená AHOJ :)

Je to tak. Jestli vám leze na nervy bulvární pojetí Primy a Novy, jestli nechcete poslouchat polosrozumitelná moudra politiků nebo nicneříkající vyprávění očitých svědků, jestli vás virtuální studio a prodloužená délka zpráv spíš odradila než zaujala, jestli už máte plný zuby příliš detailního pitvání a převratných reportáží o spadlém plotu v Horních Kotěhůlkách, mám pro vás dobrou zprávu:

V českém televizním éteru jedny kvalitní zprávy existujou. Jsou to zprávy, které vás nezatěžujou zbytečnými detaily a dohady, nepředhazují vám reportáže o ničem a dozvíte se skutečně jen to důležité.

Mluvím o Zprávách v českém znakovém jazyce v 19:50 na ČT2. 

Jsou parádní! Už je to nějakej pátek, co na ně koukám, a jsem moc spokojená. Moderátora není vidět, protože musí být vidět tlumočník do znakového jazyka. Moderátor si taky nesmí plácat játra, protože by to tlumočník těma rukama neušmidlal. Není času nazbyt, proto vás nikdo neotravuje zbytečnými podrobnostmi, natož zbytečnými reportážemi. Zprávy jsou rychlé, stručné a faktické.

Jediné, s čím je trochu potíž, jsou poněkud zběsilé zvukové předěly mezi jednotlivými reportážemi, napovídající, že tenhle pořad je skutečně určen neslyšícím :)

Takže jestli politikou nežijete a chcete být pouze stručně informováni o tom zásadním, zapněte si ČT2 deset minut před osmou. Budete mile překvapeni!

Tuto zprávu, prosím, šiřte pouze ústně a velmi tajně. Obávám se, že jakmile by ČT zaznamenala zvýšený zájem o tuto relaci, okamžitě by ji „zmodernizovala“, „obohatila“ a „vylepšila“. A to bychom neměli riskovat ;)

Autor: Tina Solanová | čtvrtek 13.9.2012 12:00 | karma článku: 32,31 | přečteno: 2645x
  • Další články autora

Tina Solanová

Reklama na květinovou babičku

30.7.2014 v 8:52 | Karma: 32,58

Tina Solanová

Varák a azbuka

20.6.2014 v 10:17 | Karma: 31,67

Tina Solanová

Těžkej život mýho psa

20.5.2014 v 12:30 | Karma: 40,84

Tina Solanová

Vot těchnika!

21.1.2014 v 9:30 | Karma: 34,25