Pračko, vař!

Milují vaše děti pohádku Hrnečku, vař? Chcete jim názorně ukázat, jak to vypadá a že to není sranda? Tady je návod:

Hrnečku, DOST!!!

1/ Vezmeme psem počůraný kobereček a dáme ho do pračky.

2/ Zjistíme, že došel prací prášek. Vezmeme tedy Jar, usoudíme, že je to taky čistící prostředek, a nalijeme ho do chlívečku na prášek. Čím víc, tím líp.

3/ Zapneme pračku na zvolený cyklus. Po čtvrt hodině divného vrčení se jdeme podívat, co se to tam děje. Zjistíme, že pračka má na displeji místo počtu minut čínský znak pro smažené kuře, je v ní nějak bílo a nespokojeně huhlá.

4/ Otevřením chlívečku na prášek zjistíme, že pračka nám spolu s koberečkem umlátila dvě deci Jaru na pěnu tak tuhou, že by mohla simulovat šlehačku. Kus šlehačky velikosti fotbalového míče na nás totiž vyskočí z chlívečku.

5/ Na pátý pokus zastavíme stávkující pračku, která už chrlí pěnu i výrobcem deklarovanými vodotěsnými otvory. Otevřeme buben, poslepu nahmatáme kobereček, vytáhneme ho ven a několikrát pokusně hrábneme do pěny.

6/ Po zjištění, že pěny je v pračce nekonečně mnoho, vezmeme kýbl a začneme pěnu z pračky do kýblu hrnout rukou. Po minutě marné snahy vezmeme lopatku na smetí a zvýšíme efektivitu práce. Z bubnu vybereme neuvěřitelné tři kýble pěny, které zatím operativně odložíme do vany. Poté pračku necháme běžet jeden cyklus naprázdno. V mezičase se modlíme, aby to vydejchala, případně surfujeme po internetu a hroutíme se nad pořizovací cenou pračky nové.

7/ Když prázdný cyklus dojede, je čas na druhý pokus. Kobereček, který jsme předtím důkladně prosprchovali, abychom ho zbavili Jaru, opět vložíme do pračky a bez jakýchkoliv dalších přísad necháme vyprat. Mezitím se jdeme podívat na ty tři kýble pěny do vany a zjišťujeme, že hromada šlehačky neslehla ani o milimetr. Sprchujeme haldu střídavě horkou i studenou vodou, abychom si ověřili, že ani skotské střiky na toho Jarovýho satanáše nepomáhají. Vzdáváme to, odcházíme z koupelny a modlíme se, aby se to samo rozpustilo, i když to zatím vypadá, že se nám omylem podařilo nastartovat výrobní proces polystyrénu.

8/ Při pohledu na pračku uprostřed druhého pokusného cyklu zjistíme, že jsme Jar z koberečku zřejmě nevymyli dostatečně. V pračce opět simulace bílé tmy. Opakujeme kroky 5 a 6.

9/ Na třetí pokus se nám daří kobereček vyprat. Celí šťastní se pochválíme a řekneme psovi:
„No vidíš, dobře to dopadlo!“

10/ Pes se na nás radostně zadívá, zavrtí oháňkou a samým štěstím počůrá další kobereček.
V mdlobách se poroučíme do vany plné pěny. Naštěstí je to do měkkého ;)

Autor: Tina Solanová | sobota 9.2.2013 10:20 | karma článku: 34,86 | přečteno: 3621x
  • Další články autora

Tina Solanová

Reklama na květinovou babičku

30.7.2014 v 8:52 | Karma: 32,58

Tina Solanová

Varák a azbuka

20.6.2014 v 10:17 | Karma: 31,67

Tina Solanová

Těžkej život mýho psa

20.5.2014 v 12:30 | Karma: 40,84

Tina Solanová

Vot těchnika!

21.1.2014 v 9:30 | Karma: 34,25