Pekelná kniha hříchů? Už tu dávno měla být!

Politici sekají skandály jak na běžícím páse. Vzhledem k tomu, že pokaždé zajdou o kus dál, zastíní tím své předchozí podrazy a kdo si to má všechno pamatovat? Stačí jedna Rathovina a po Bártovi nebo Janouškovi pes neštěkne... Je na čase začít jim to počítat!

Vychovatelky ve školní družině udělovaly dětem po obědě na velké nástěnce trestňáky, aby si na konci týdne pamatovaly, kdo nejvíc hřešil a zaslouží si nejmíň bonbónů, neboť nebylo v jejich silách pamatovat si každý přestupek svých svěřenců. Kdo v pondělí namočil Haničce copy do rajský omáčky, schytal okamžitě černej puntík, kterej se na nástěnce skvěl až do pátku a provinilec tedy nemohl doufat, že to zapadne ve víru pozdějších psích kusů ostatních spolužáků.

Černý puntíky jsou know-how prověřená Peklem i pedagogickým personálem. Proč by to nemohlo fungovat i u politiků, třeba formou bodovací karty, která nám u voleb osvěží paměť, ať už budou předvolební sliby sebesladší? Kartu si můžete vytisknout a při každém skandálu napařit černé puntíky straně, jejíž člen zlobil. Počet puntíků nemá pravidla a záleží čistě na tom, jak moc vám konkrétní poklesek zvedl tlak. Pokud máte u některé strany již zcela černo na papíře i před očima, vytiskněte další kartu a dejte si panáka. Rub karty vám poskytuje prostor pro podrobné poznámky, přesné částky, rozzuřené výkřiky, sprosté obrázky a protréty s tykadly. Vzhledem k faktu, že KSČM není natolik u moci, aby nám mohla pouštět žilou, mohlo by se stát, že by z naší statistiky vyšla jako vítěz. Protože má ale z minulých dob nahřešeno dopředu, má i mírně předčerněno.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Rozdávejme černé puntíky a nezapomínejme na staré hříchy politiků!

(Tyjo, teď teprve koukám, že jsem na kartě zapomněla na LIDEM! No vidíte, jak je to s tou pamětí... ;)

Autor: Tina Solanová | čtvrtek 17.5.2012 14:00 | karma článku: 24,15 | přečteno: 1696x
  • Další články autora

Tina Solanová

Reklama na květinovou babičku

30.7.2014 v 8:52 | Karma: 32,65

Tina Solanová

Varák a azbuka

20.6.2014 v 10:17 | Karma: 31,75

Tina Solanová

Těžkej život mýho psa

20.5.2014 v 12:30 | Karma: 40,85

Tina Solanová

Vot těchnika!

21.1.2014 v 9:30 | Karma: 34,31