Ó mocný Budho, jak je to s tou karmou?!

Jste blogger? Tak to si na karmu asi potrpíte, ačkoliv nejste budhista. Karma představuje užitečnou zpětnou vazbu. Je to s ní jako s večerníčkem: Kdo tvrdí, že se na něj nedívá, sleduje ho denně! ;)

Ilustrační foto: Budhistický mnich Ping Pong Mňau při práci. V klášteře Rinblog iPsal se mniši již celá staletí snaží najít odpověď na otázku, jak napsat článek s karmou 50. ;))

Koho vlastně napadlo pojmenovat to KARMA? Ha ha ha, vzpomněla jsem si na den, kdy jsem se s tím výrazem setkala poprvé pomocí odkazu na článek jednoho bloggera. Ptala jsem se odkazujícího kámoše: A jakou má ten týpek auru a čakru? To mu taky měřej? :D

Dneska mám svou vlastní karmu a ráda koukám, když leze nahoru. Moje vlastní parametry: Přeleze to přes 10 – je to v suchu, článek není úplná kravina. Přeleze to přes 12 (moje šťastné číslo) – jsem spokojená. Přeleze to přes 15 – jsem nadšená! Přeleze to přes 20 – mám literární orgasmus! A co teprve 25 a víc…

Občas tady na iDnes tu karmu někdo řeší - dneska zrovna já. Člověk, pokud není jen fanatický grafoman patlající písmena na net hlava nehlava, potřebuje vidět, že to, co píše, dává někomu smysl. Je v módě říkat "Já na karmu dlabu." No, tak já přiznávám, že na ni nedlabu - účelem mýho psaní je pobavit lidi a takhle se dozvím, jestli se mi to daří. Karma je prostě bloggerův jediný potlesk, uznání i honorář. Proto ten oranžovej ocásek pod články používám často a když mě někdo fakt baví, oklikám ho od hlavy k patě, jak vtipně poznamenal jeden můj místní kolega.

Ale stejně je to sporný: Můj poslední článek měl karmu ve hvězdách a diskuze byla plná příspěvků o tom, jak se hrozně pletu a nemám pravdu. Takže Ó mocný Budho, jak je to s tou karmou?!

Až má karma půjde do kopru, začnu třeba hrát na pilu, drhat sovy ze sisálu nebo nedejbože zpívat. Každopádně se máte na co těšit! ;))

Autor: Tina Solanová | sobota 1.10.2011 18:47 | karma článku: 15,89 | přečteno: 854x
  • Další články autora

Tina Solanová

Reklama na květinovou babičku

30.7.2014 v 8:52 | Karma: 32,58

Tina Solanová

Varák a azbuka

20.6.2014 v 10:17 | Karma: 31,67

Tina Solanová

Těžkej život mýho psa

20.5.2014 v 12:30 | Karma: 40,84

Tina Solanová

Vot těchnika!

21.1.2014 v 9:30 | Karma: 34,25