Krasavce nebrat!!

Znáte hlášku „Hezká holka si myslí, že jí projde cokoliv“? Tak přesně tuhle zkušenost jsem já udělala s chlapy!

Kšá! Kšááá! Do reklamy s tebou! :D

Mám ráda krásné muže, kteří vypadají, jak kdyby právě sestoupili z Olympu. Mám je ráda na obrázcích v časopisu a v reklamě na Mrože. V reálu? Nebrat! Jedna zkouška a jedna oprava stačily!

Dobrá, dobrá, asi nejsou všichni takoví… Ale moje zkušenost?

Zkouška - Sören

Byl to fakt kocour. Vysoký jak topol, římský profil, černé kučeravé vlasy a modré oči. Úsměv filmové hvězdy a módní styl zrovna tak. Místo před zrcadlem? Pro mě ne, stále obsazeno! Reakce na větu „He hé, ty si blbej“? Ledová. „Jak jsi to myslela?!“ Smysl pro humor? Nula. Hlavní zájem a středobod vesmíru: Sören. Vydržela jsem to půl roku a připadala si jak přiblblá fanynka. Pá pá, Sörenku!

Oprava – Daniel

Krásnej blonďák, splněný erotický sen! Vysoký, ramenatý, za volantem mu to seklo tak, že by mohl dělat reklamu na… na cokoliv. Životní cíl: Správná póza. Hlavní zájem a středobod vesmíru: Daniel. Po čtvrt roce neznal mou barvu očí, mé příjmení ani jediný můj názor. Jeho názor = jediný názor! Jsem borec, tak to všechno vím. Tři měsíce a pá pá, Danečku!

...

Můj manžel? O půl hlavy menší týpek a la Woody Allen s neodolatelným a neudolatelným smyslem pro humor. Brejlatej kluk nenápadnej do chvíle, kdy otevřel pusu. Poté všemi zvolen za hlavní zájem a středobod vesmíru. Hlavní motto: Hlavně abys byla šťastná! Sedm let po rozvodu stále báječný kámoš.

Můj současný chlap? Úplně obyč kluk. Hlavní kvalita? „Haló, jsi tam?“ „ Ano, jsem, co se děje, potřebuješ s něčím pomoct, Toničko? Čím ti můžu udělat radost?“ Vyřeší moje nabourané blatníky a vždycky si na mě udělá čas. Naslouchá mi a zná mě jak svý boty. Miluju ho.

Těším se na rozhorčené komentáře pohledných mužů. Zanotuju si s nima. Ve dvanácti mi začaly hrozně růst nohy a balkónek nezůstal pozadu. V osmnácti jsem se všem jevila jako panenka Barbie a podle toho se ke mně chovali. Nenáviděla jsem to! Tak co, hezouni, křivdím vám? Škatulka je nepříjemná, co? Chápu.

Ale přesto: Vypadá jak Adonis? SORRY, NEBRAT! :)))

Autor: Tina Solanová | středa 8.6.2011 19:48 | karma článku: 28,63 | přečteno: 3282x
  • Další články autora

Tina Solanová

Reklama na květinovou babičku

30.7.2014 v 8:52 | Karma: 32,58

Tina Solanová

Varák a azbuka

20.6.2014 v 10:17 | Karma: 31,67

Tina Solanová

Těžkej život mýho psa

20.5.2014 v 12:30 | Karma: 40,84

Tina Solanová

Vot těchnika!

21.1.2014 v 9:30 | Karma: 34,25