Jahodový večírek v Tajemné zahradě

Tak jsem se léta úspěšně vyhýbala cestě do Prahy a ve skrytu mysli přemýšlela, co bude ten impuls, který mě tam konečně dožene...

A impuls přišel, a velmi důrazný:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Můj dlouholetý přítel, rádce a důvěrník Martin Gross pořádal první vernisáž svých fotografií v klubu Fragola, česky Jahoda. Lepší místo pro výstavu série Má tajemná zahrada by si zvolit nemohl  - paní Olgo R., vybrala jste to báječně!

Nečekejte recenzi, jsem těžce jednostranná – Martinovy fotky jsou PROSTĚ BOŽÍ! Dodnes nechápu, kde se v tomhle kancelářském klukovi vzal ten kreativní duch. Ale je dobře, že ho posedl, protože jsem zjistila, že na spoustu věcí kouká z úplně jiného úhlu než většina z nás a ten jeho úhel mě fakt baví. Včera jsme se například všichni přesvědčili, jak krásný může být pavouk, hlemýžď, masožravka nebo prostá letní obloha, protože všechny vystavované fotky pocházely z Martinovy zahrádky (netlemte se, mám na mysli zelené okolí jeho domu!).

Takže dnešní článek budou spíš dojmy, než pojmy ;)

Až včera jsem zjistila, kolik obdivovatelů si Martinovy fotky našly: Vernisáž začínala v sedm a v půl osmé už tam bylo pěkně natřískáno! Dále jsem zjistila, že za některými svými varskými přáteli musím do Prahy a například shledání po 20 letech s Martinkou, se kterou jsem kdysi trsala na Milli Vanilli, bylo prostě lahoda! Také jsem se seznámila – mile mě překvapil DJ, který při naší letmé konverzaci oprášil vzpomínky a překvapivě se se mnou zapovídal o hudbě osmdesátých let. Děkuji, Viléme, i Vy jste mi zpříjemnil večer! Ráda bych poslala pozdrav panu kameramanovi a poprosila ho, aby sekvenci, ve které vtipně vykřikuju „Ještě jeden Sex On The Beach a budu zralá na sex on the table!“ raději smazal ;)) Děkuji všem, kteří mě navzdory mým bláznivým profilovým fotkám na facebooku poznali a přihlásili se ke mně. Spojme se, přátelé! Děkuji Kristýnce a Lucce, že na podpatcích sprintovaly od semaforu k semaforu, aby mi při odjezdu zamávaly hned několikrát – jste Úžasňačky, holky! A také děkuji Petrovi K. za krásné odpoledne s filmovou debatou na terásce. Petře, tvá společnost je vždy potěšením!

K dokonalosti mi na vernisáži přeci jen něco chybělo. Tedy někdo. Radku H., Davide Š., Míro H. a Pepo V., doufám, že příště už vám to vyjde, protože jsem vás tam velmi, velmi postrádala – a určitě nejen já...

Každopádně, kdo to včera nestihl, může to ještě dohnat – výstava ve Fragole pár týdnů vydrží (a dělají tam super Sex On The Beach, ha ha ha) a kdyby něco, spojte se prostě na facebooku se stránkou Martin Gross Photography a příště už budete v obraze ;)

A teď všichni pěkně: SÝÝÝÝÝR! :)

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tina Solanová | čtvrtek 19.5.2011 18:21 | karma článku: 15,80 | přečteno: 1283x
  • Další články autora

Tina Solanová

Reklama na květinovou babičku

30.7.2014 v 8:52 | Karma: 32,58

Tina Solanová

Varák a azbuka

20.6.2014 v 10:17 | Karma: 31,67

Tina Solanová

Těžkej život mýho psa

20.5.2014 v 12:30 | Karma: 40,84

Tina Solanová

Vot těchnika!

21.1.2014 v 9:30 | Karma: 34,25