Ať žije festival v Karlových Barech!

Ano, vážení přátelé, festivalové počasí tradičně nezklamalo a ve Varech pěkně leje. A návštěvníci lejou taky, protože staré české pořekadlo moudře praví, že v hospodě neprší. Ve Varech je letos veselo! :))

První víkend filmového festivalu ještě neskončil a už jsme se jednoznačně shodli, že letošní ročník by mohl mít podtitul Deset z deseti výrobců alkoholu nás miluje! Ve střízlivých chvilkách jsem provedla průzkum a zjistila, že množství omamných tekutin protékajících denně hrdly filmových fanoušků, by zaplnilo Orlík tak, že přihodit tam jednu další mrtvolu, přetekl by.

Ano, jsou mezi námi tací, kteří stále ještě přebíhají z kina do kina, ale zdá se, že většině z nás došlo, že z baru po dvou hodinách nikam přebíhat nemusíme, a trvale jsme se v nich usadili.

Namátkou některé podklady pro můj průzkum:

Status kamaráda na facebooku: „XY hlásí, že v Karlových Varech jsou všichni úplně na plech!“ Ano, zdá se, že je tomu vskutku tak.

Odpověď jednoho známého, když se ho ostatní ptali, jak si užil párty v klubu: „Kamarádi říkali, že se mi tam líbilo“ Tak to je fááájn…

Dramatická změna názoru mého sportovně-alternativního kolegy na jednu příšernou třískotéku v centru města: „Barracuda není špatnej podnik!“ Je, Tome, ale je fajn, že ses dobře bavil :D

Prohlášení kámoše při včerejším odchodu z baru: „Musím do centra a obávám se toho. Nesmím dojít až k Thermalu, jinak jsem ztracenej. Maximální hranice je Hlavní pošta, ale i to už je hodně na hraně!“ Tak mu držme palce, klukovi jednomu!

Letošní festival má zkrátka spoustu promile! A je to dobře: Všichni jsou spokojení, v noci krásně zpívají a jelikož se na každém rohu koná nějaký žraut, dá se déšť zapíjet nekonečně dlouho. Jestli je vám zima a smutno, přijeďte se léčit do Varů! Ale rychle, dokud ještě všechny prameny nevyschly ;))

Autor: Tina Solanová | neděle 3.7.2011 11:16 | karma článku: 23,76 | přečteno: 2089x
  • Další články autora

Tina Solanová

Reklama na květinovou babičku

30.7.2014 v 8:52 | Karma: 32,65

Tina Solanová

Varák a azbuka

20.6.2014 v 10:17 | Karma: 31,75

Tina Solanová

Těžkej život mýho psa

20.5.2014 v 12:30 | Karma: 40,85

Tina Solanová

Vot těchnika!

21.1.2014 v 9:30 | Karma: 34,31