Evropa? Tam dobře a bezpečno už bylo ...

Od dnešního rána, kdy se na nás valí zprávy o dalším, a zřejmě ne posledním, strašném teroristickém útoku, přemýšlím, jaká bude Evropa dejme tomu za 30 až 40, co se bude dít, co se bude psát v médiích.  

Na rovinu ... myšlenky to nejsou moc hezké, alespoň pro nás ne, jestli bude vývoj a jeho tempo pokračovat nastoleným směrem. Budu možná trochu fantazírovat, ale zkouším si představit hlavní informace dejme tomu v roce 2050:

Evropská islámská komise, výkonný výbor SECH (Sjednoceného Evropského Chalífátu) konstatovala na svém zasedání, že po letech tvrdé práce konečně došlo k úspěšné integraci na území Evropy. Vedoucí představitelé jednotlivých evropských chalífátů zdůraznili, že drtivá většina původního obyvatelstva evropských států přijala islám a právo šaría za své. Ti, kteří doposud nepochopili obohacení skryté v islámu, jsou důsledně drženi mimo většinovou společnost v táborech k tomu určených, jejichž vstupní brány, otočené směrem k Mekce, zdobí nápis "Allah machts frei". Chalífové se dále zavázali, že ustanoví islám státním náboženstvím a jakékoliv odchylky nebudou tolerovány.

Komise pro islámský výklad historie na svém jubilejním zasedání určila, že od příštího školního roku bude jednotně ve všech učebnicích historie vykládána porážka osmanských vojsk u Vídně jako tragédie, která nasměrovala celou Evropu na dlouhá staletí na mylnou cestu křesťanství, popř. ateismu. Všichni chlapci (dívky byly ze vzdělávacího procesu důsledně vyloučeny) tak budou nabádáni k tomu, aby podobnou historickou chybu oni a ani jejich následovníci nikdy neopakovali. Vedle dalších škaredých a doposud mylně vykládaných informací (např. vyhnání muslimů z kastilského a aragonského království, křižáckých výprav atd.) tak byla učiněna další náprava historicky doposud špatně vykládaných informací.

Celoevropský Výbor pro udržení islámské čistoty a kultury jednoznačně určil, že film Robin Hood bude na území Velkého Evropského chalífátu zakázaný. K tomuto rozhodnutí Výbor dospěl po té, co se na jednoznačném výkladu nebyli schopni dohodnout státní chalífové. Někteří argumentovali tím, že ve zmíněném díle vystupuje i postava muslimského bratra hrajícího kladnou úlohu. Zmíněné rozhodnutí Výboru je konečné, jeho porušení bude trestáno veřejným bičováním.

Výbor pro udělení Alláhovy ceny míru na svém zasedání určil další nositele této ceny. Přinášíme jmenný seznam vyznamenaných: Angela Merkel, Jean-Claude Juncker, Donald Tusk. Všichni jmenovaní se neocenitelnou měrou zasloužili o nalezení jediné správné cesty pro Evropu, cesty multikulturního a mírového obohacení učením islámu. Případné nesrovnalosti, ve formě pumových a jiných hrdinných útoků bojovníku islámu, na cestě k tomuto obohacení, jsou hodnoceny pouze a výhradně jako akty vynucené nepochopením hlubokých myšlenek proroka Mohammeda ze strany původního obyvatelstva evropských chalífátů.

Z ekonomiky:

HDP evropských chalífátů se dále propadá. Nicméně náboženská erudice průměrného zaměstnance roste, jelikož na všech pracovištích jsou instalovány ampliony, ze kterých během pracovní doby nepřetržitě k tomu určení imámové vykládají verše Koránu. Zvláštní ocenění v tomto směru zaslouží ti z imámů, kteří nepřetržitě takto táhnou i několik směn za sebou. K nezvratnému trendu přispívají i zaměstnavatelé, kteří důsledně budují mešity přímo na svých pozemcích.

Zdůrazňuji, že jde pouze o fikci (kéž by se nevyplnila).

Mnohé věty jsou možná absurdní a i bláznivé, uznávám. Ale nesmírně se při sledování dnešních zpráv bojím o osud Evropy, o osud toho, co naši předkové budovali a co nám zanechali. Bojím se toho, jakou budoucnost budou mít naši potomci (sám mám dvě malé děti). Dle mého jim politici pod pláštěm pseudohumanity připravili budoucnost plnou neklidu, násilí, bouří. Jenom proto, že se neuváženě pustili obrovské množství lidí, kteří si sebou nesou zakódované jiné chování, jinou kulturu, tradice. Nechci tvrdit, že horší než ty naše, ale prostě jiné než ty naše. A to je nebezpečné.

Autor: Marek Šnobr | úterý 22.3.2016 20:33 | karma článku: 27,76 | přečteno: 732x
  • Další články autora

Marek Šnobr

Sever a Jih

16.8.2017 v 23:10 | Karma: 28,17

Marek Šnobr

Zpráva o stavu Unie

7.1.2017 v 0:06 | Karma: 19,10

Marek Šnobr

Rozdělená společnost (nejen v ČR)

9.11.2016 v 11:03 | Karma: 17,39

Marek Šnobr

Zbytečné kraje

8.10.2016 v 23:25 | Karma: 24,22