Je ministr Nečas feministka?

Nebo je jen feministkami řízená loutka, jak se nám snaží vysvětlit chlapci z K213, kteří v reakci na jeho, více než nešťastné, výroky přesunou blokádu před jeho ministerstvo. http://www.k213.cz/start.php?act=read&art=641

Jsou dny, kdy vám, vlastně z ničeho nic dojde trpělivost a urazíte matku, seřvete ženu, nebo zpohlavkujete syna, jsou to dny ve kterých zjistíte že veškeré agumenty byly zbytečné, domluvy nepomáhaly a situace se stala neúnosnou- prostě vám rupnou nervy a reagujete(jak naše feministky tvrdí pod vlivem testosteronu) radikálně.

Víte že, v "Radě pro rovná práva žen a mužů, není zastoupená jediná mužská organizace, víte že Úřad pro mezinárodně právní ochranu dětí nezaměstnává žádného muže, víte že z vašich daní jsou financovány i krajně feministické organizace a ani jediná mužská, víte že o děti můžete přijít aniž by jste se rozvedl, aniž by jste si to svým chováním zasloužili a může trvat i roky než je znovu uvidíte?

Chlapům z K213 nedostatek trpělivosti nikdo vyčítat asi nemůže, žili si poklidně svůj sen o zrušení paragrafu 213, pomáhali otcům jimž je upíráno právo podílet se na výchově svých dětí, včetně těch, co sen, o podílení se na výchově, už dávno vzdali a chtějí své ratolesti, v souladu s právoplatným rozhodnutím soudu, alespoň jednou za čas vidět.

Trpělivost jim došla když byla do čela Úřadu pro mezinárodně-právní ochranu dětí jmenována Dr. Pavlová. Zprvu poklidně demonstrovali před Nečasovým ministerstvem práce a sociálních věcí, rozdávali novinářům leták o údajném zmanipulování výběrového řízení, ministr Nečas jim tuto nehoráznost oplatil vskutku statečně- jejich zástupci nebyli vpuštěni na tiskovou konferenci, prý nejsou novináři, když se jeden z nich průkazem novináře prokázal- nebyl vpuštěn pro jistotu taky.

Rozhodli se tedy k blokádě kanceláří úřadu s tím, že do kanceláří nevpustí pouze novopečenou paní ředitelku, tato blokáda jim přinesla novou vlnu sympatizantů, pár kaček do kasy, pozornost důležitých médií a hlavně hysterickou reakci ministra Nečase, který jim ve své velkorysosti skrze média vzkázal, že mu nestojí ani za....

Očekával bych, od takto vysoce postaveného voleného politika demokratického státu, reakci uhlazenější, pokud nereagoval jako ministr ale jako chlap (jímž doufám je) měl se, dle mého, postavit těmto chlapům tváří v tvář, argumentovat, diskutovat a klidně se i za svou pravdu poprat. Jeho chování považuji za urážku nejen těchto lidí, ale i za urážku mé osoby coby člověka mužského pohlaví a daňového poplatníka.

Pane ministře (krev mi vře při tomto oslovení)

Dávejte klidně milióny z našich daní feministickým organizacím, tvořte pro ně klidně další a další nesmyslné úřady, výbory, podvýbory, státní, polostání a příspěvkové organizace, jmenujte je za své poradkyně a konzultantky klidně jim i .... Ale neurážejte mě, a neurážejte občany domáhající se svých práv. V pondělí začne blokáda vaší kanceláře, takže uvidíme jak se k tomu postavíte, vyjadřuji tímto svůj obdiv a plnou podporu pánům z K213, děkuji všem kteří je podporují.

s pozravem Jiří Slaný

 

Autor: Jiří Slaný | pátek 25.1.2008 9:18 | karma článku: 13,00 | přečteno: 1105x