Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Helena

27. 1. 2008 17:20
Autore Predevsim vas clanek je nesmyslny. 1

 Zde jsou namitky. X1.     kde jste se docetl, ze „feministky tvrdi pod vlivem testosteronu“, zajimalo by mne to Spis to tvrdi muzi, nebo to neplati? X  2.      Rada pro rovne prilezitosti je zastoupena zhruba pul na pul muz-zena. Muzska organizace zastoupena je. Ucelove lzete. 3.     Urad pro mezinarodne pravni ochranu deti nezamestnava muze. Ano, UZ nezamestnava muze. Vsichni odesli. Jsouce spatne placeni nasli si asi lepsi misto. Je tam hodne sekretarek, a ty jsou zeny.  Co jsou krajne feministicke organizace? I zena muze prijit o deti aniz by se rozvedla. !

0 0
možnosti

Helena

27. 1. 2008 17:22
2

1.     4.“chlapci“ z k213 sizili poklidne svuj sen. POklidne? Vite o cem je rec? Tihkle panove se  pry nemohou starat o sve deti , ale zaroven nekteri z nich dluzi STATISICE na alimentech? Tohle sdruzeni bojuje za zruseni alimenacnich povinnosti, tak je „chlapce“ klidne obhajujte. Nekteri jsou vulgarni a nasilni k rodinam: pan Fiala vyhrozuje  sve zene  himself:

"Každé jednání za mými zády budu nekompromisně trestat, a že tím začnu přes tvoji nejmilejší kamarádku, která mi rozvrací rodinu a pije krev." "Pokud sáhneš na něco z toho, co já jsem vybudoval nebo nakoupil, což je v domě všechno a v bytě naprostá většina, riskuješ přinejmenším zdraví. Toť, jak vidíš, dávám písemně."

Normalni clovek tusi , proc se s nim deti nechteji stykat.

0 0
možnosti
JS

ikaika

25. 1. 2008 21:52
paní Heleno

Vaše příspěvky vyzněly dost chaoticky, vím že to není vaší vinou, ale nedá se na ně reagovat, tuto kauzu ani neznám takže promiňte jiří slaný

0 0
možnosti

Helena

25. 1. 2008 22:00
Re: paní Heleno posledni v rade

to je prepis z poradu Obcanske judo. Vic sesem nevejde a odstavce se museji kratit. Ted tu kauzu alespon z casti znate. Navic mohu doplnit tim co rika pani Fialova v novinach:  Regionální mutace| Mladá fronta DNES - jižní Morava

Nechápu, říká bývalá žena muže, který blokuje brněnský úřad

Praha - Její bývalý manžel tři dny blokuje spolu s dalšími členy sdružení K 213 vchod do Úřadu pro mezinárodně právní ochranu dětí. Martina Fialová jeho počínání nechápe a říká: Tito lidé nejsou ochránci dětí.

„Jde jim podle mého jen o to, aby se nějakým způsobem zviditelňovali,“ říká čtyřicetiletá žena.

S Jiřím Fialou má dva syny. Rozvedli se před více než sedmi lety a od té doby tráví exmanželé hodně času u soudů. Bývalý manžel jí nyní dluží na výživném téměř tři sta tisíc korun. „Byla doba, kdy mi na syny dával třeba jen korunu měsíčně. Posledních sedm měsíců jsem nedostala nic,“ dodává s tím, že za dobu trvání jejich sporu o děti mají již pátého opatrovnického soudce.

0 0
možnosti

Helena

25. 1. 2008 21:19
Pan Fiala lidumil

Ing. Jiří FIALA

Sousedku jsem polil proto, že se spojovala s mou bývalou ženou v době, kdy jsem byl pryč a radila jí, jak se rozvádět, za mými zády.

Petra ČERNÁ

Sousedka se spojovala asi velmi intenzivně. O několik měsíců později totiž byla na chodbě v domě napadena oficiálně neznámým pachatelem. Paní sousedka dobře ví, kdo to byl, pachatele dobře znala, jenže byla na chodbě sama, bez svědků. Skončila v pracovní neschopnosti se zraněním hlavy a páteře.....Mgr. Martina FIALOVÁ,

"Každé jednání za mými zády budu nekompromisně trestat, a že tím začnu přes tvoji nejmilejší kamarádku, která mi rozvrací rodinu a pije krev."

0 0
možnosti

Helena

25. 1. 2008 21:17
neco malo o panu Fialovi

Atatínka paní Martiny skončilo s prořezanými pneumatikami. Pachatel neznámý. Neuhnuly ani dveře od bytu, kde paní Martina s dětmi žije. Neznámý pachatel je polil benzínem a zapálil. Ještě, že za dveřmi bytu je dlažba, takže neshořelo všechno. Nepodařilo se uhnout ani sousedce a zároveň kamarádce paní Martiny. Když myla domovní schody, vylil na ni pan Fiala kbelík se špinavou vodou. Ing. Jiří FIALA rika :

Sousedku jsem polil proto, že se spojovala s mou bývalou ženou v době, kdy jsem byl pryč a radila jí, jak se rozvádět, za mými zády.

0 0
možnosti

Helena

25. 1. 2008 21:14
Neco malo z mnoheho o Fialovi

Policie to, bohužel, zatím kvalifikovala jako přestupek a jako přestupek se to vyšetřovalo. Já jsem si dala stížnost a žádost o překvalifikování na trestný čin výtržnictví. To byla taková první dokázaná věc, pak došlo k napadení v lednu 2002. Poprvé to bylo opět ve škole, kdy mne můj syn mladší volal, ať rychle přijedu do školy, že se bojí, že tam otec přišel a že je v šatně a tam se mu hrabe ve věcech.

Mgr. Věra VÍTKOVÁ, ředitelka

Pan Fiala prostě potom proti paní Fialové tak nějak vystartoval s pěstí a udeřil ji do obličeje a ta kolegyně moje ji tedy za bundu vytáhla nahoru, protože stála paní Fialová zády ke schodišti a mohla spadnout na hlavu a přesto jí tedy tekla krev, takže jsme volali potom policii. Martina FIALOVÁ,

Toto napadení bylo opět kvalifikováno jako přestupek a teprve po mé stížnosti se to tedy začalo kvalifikovat jako trestný čin ublížení na zdraví a výtržnictví.

Byla jsem v pracovní neschopnosti asi šest týdnů.

0 0
možnosti

Čonka

25. 1. 2008 13:03
souhlas a ještě jednou souhlas

moc dobrý , nakonec se někto našel kto napsal pravdu, určitě na Váš článek bude ragovat hodně žen (feministek) jsem zvedav co budou psát.[>-]

0 0
možnosti

Štěpánka Bergerová

25. 1. 2008 11:35
Obhájce násilí?

Pane Slaný, Vy hned v druhém odstavci obhajujete domácí násilí a říkáte tomu rupnutí nervů.

Násilí uplatňovali členové K213, když nechtěli pustit Dr. Pavlovou do práce.

Probuďte se!

Také nesouhlasím s tím, aby bylo jakémukoliv rodiči odpíráno právo na styk s dítětem, pokud se nejedná o ohrožení dítěte a druhého rodiče fyzickým nebo psychickým týráním.

Každý soudný člověk si po přečtení webových stránek K 213 může udělat o tomto sdružení svůj obrázek. 

0 0
možnosti

ikaika

25. 1. 2008 11:49
Re: Obhájce násilí?

Paní Štěpánko

neobhajuji pouze konstatuji, že k takové situaci dochází, reakce chlapců z 213 je extrémní ale pochopitelná, navíc dle informací z tisku  paní ředitelka přijela, zatelefonovala si z mobilu a odjela

0 0
možnosti

orezavatko

25. 1. 2008 11:29
bláboly hulváta

Vážený pane,nejdřív se naučte česky než začnete oblažovat čtenáře idnes svými tendenčními výkřiky ukřivděného chudáčka, který zoufale křičí a kope kolem sebe.. Myslím, že tyto a obdobné názory (jakési konspirační antifeministické teorie) jen veřejnost utvrzují v přesvědčení, že jste banda naprostých hulvátů, nevychovanců a amatérů, kteří neumějí o svá práva usilovat rozumnou, klidnou cestou a způsobem, který by nikoho neurážel. S výchovou oběma rodiči nelze než souhlasit, o tom není pochyb. Ale vaše věčné výpady, osočování a výkřiky o feministkách a femistkami řízených ministrech jsou směšné stejně jako vy.. Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1394x
občan, Slezan, otec zakoušející radosti a strasti neoficiální střídavé péče, diskutér a občasný bloger,jednatel a spolumajitel rodinné spol., pirát