Kdo slíbí zrušení prohibice, vyhraje volby.

Copak teď je nám ještě hej, ale až dopijeme prověřené zbytky, dostaví se absťák, který bez rumového cukroví dovrší zkažené Vánoce. Strana, která v krajských volbách operativně do svého programu vloží zrušení prohibice a zbaví nás utrpení, získá v roce 2014 v poslanecké sněmovně ústavní většinu. Vděční výrobci, prodejci a kupující na to nikdy nezapomenou. I Václav Klaus a dal svému následovníkovi příklad mužnosti.

Nakonec, ničím se neproviní. Údělem předvolebních veselic neni zdaleka hodit do vody čerstvé párky a ohřát starý guláš, ale především napojit občany sliby, které nikdy nesplní. Jde jim to báječně a volební systém tomu napomáhá. Neexistuje jednotná státní politika. Zásada zní...vždy být proti, ať už je vize nebo návrh jakýkoliv. Přesvědčit se o tom můžeme na každém půlkroku. Co jeden započne, druhý ze zásady zruší, i kdyby to byla revoluční myšlenka, po které pokukují světové mocnosti a Vatikán.

Strana pana ministra Hegera ve volbách uspět nemůže. Jeho myšlenka, že prohibice by nám slušela, hraničí s vlastizradou. Patrně ještě zcela nevystřízlivěl a nelze vyloučit, že v rámci boje proti korupci, rozšíří prohibici také na víno. Kdo by pak riskoval hned dva trestné činy...úplatky a obecné ohrožení. Věnovat někomu pár lahváčů, už nemá takovou noblesu. Kdyby ještě v kocovině stihnul prohlásit, že moc hulíme a jezdíme autem...Nemám Kalouska rád, ale mozkovou příhodu nebo srdeční kolaps mu nepřeji, protože ani Češi neumí dohonit státní rozpočet ...jen pivem.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jaromír Šiša | čtvrtek 20.9.2012 9:06 | karma článku: 37,42 | přečteno: 1626x