Už je to tady!!! - Už je to tady!!!

Kontroly průkazů- Vyhrožování studentům- Vyhrožování ředitelům škol- Kontrola tisku-Kontrola Blogu-Evidence blogerů- Fotografická evidence odpúrců strany -Zvláštní seznam nepohodlných, atd. Mám ještě pokračovat? Jak daleko půjde ještě tzv. soc.dem? Na toto jsme tu měli jinou partaj! Jak se k tom může snížit soc.dem? Lidový dům-česká Lubjanka? Je to možná drb, ale je tomu možno nevěřit? Toto všechno prošlo v oficielním  tisku! Žádný můj výmysl!

    Půjde ve své strašlivé touze po moci přes mrtvoly? "Česká strana sociálně Demokratická?"  Nemám osobně nic proti žádným sociálně demokratickým stranám v celé Evropě! I když s názory těchto stran osobně nesouhlasím. Přesto  mají určitě své místo v politickém spektru celého světa! Snad si jednou slušní a dobří čeští socialisté udělají konečně pořádek ve svém vlastním chlívku a přestanou se už konečně starat o pořádky v jiných partajích! Páni socialisté, volby se dají vyhrávat i slušným způsobem.  Bez zloby, lží a nenávisti  ke všem, kteří s vámi nesouhlasí! Nikdo přece není povinen milovat nejakou partaj! Nebo už zase jó? Když se někdo ozve proti takovýmto praktikám, je okamžitě označen přinejmenším za zločince? 

    Ale co je to za "sociál-demokratismus" v naší zemi? Když si někdo rozbalí malý plakátek na veřeném mítinku a na veřejně přístupném prostoru, který se náhodou nelíbí sebestřednému řečníkovi? A on, a jeho zdivočelá tlupa žádá  statní policii o zásah a perlustraci, posléze předložení záznamu od policie představiteli zmíněné politické strany? O tajných policajtech v davu ani nemluvě! Pan policejní prezident to neví, že by se něco takového dělo? Bylo to přímo v ČT a každý to viděl! Pakliže, to "generálisimus" od policie neví, tak nemusí prezidentovat, a u dopráváků je místa určitě dost!

    Tak tady, vážení tzv. sociální demokrati, přestává sranda! Tady, začínají být potlačována základní lidská práva! Zákon shromažďovací!A policejní zvůle! Nechci přímo říci, že by tzv.soc.dem. začínala útočit na samotný základ naší ústavy. To snad zatím ještě né!! Ale takto prosím začínali v polovině 20.let min.století, také tzv.socialisti a navíc si mezi sebou říkali soudruhu, a bylo to v Německu! To není výmysl stačí se podívat do politické enciklopedie! Ta strana se jmenovala Nationalsozialistische Deutsche Arbeiter Partei. Pro neznalé německého jazyka přeložím doslovně: Národně socialistická Německá dělnická strana. A také měla mezi sebou tlučhubného doktora, dokonce JUDr. a ten se jmenoval Josef Goebbels. Jak to všechno dopadlo už ani nemusím připomínat.Toliko historie! A vyvraťte mi, že to není pravda!

    Věřím, že někdo bude informovat Mezinárodní socialistickou internacionálu! Čeho je moc , toho je příliš!

     Použité  materiály:Čt1,Politická enciklopedie,MF Dnes.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Josef Šimánek | čtvrtek 29.4.2010 8:59 | karma článku: 36,84 | přečteno: 1772x