Kdo nekrade s námi, krade proti nám! Už máme svoji"Tymošenkovou"!

Rudooranžoví kostohryzci aneb "křišťáloví čisťáci" se  po rozkrádačské "tsunami" ve vlastních řadách staví na nohy, a začínají opět kout pikle. Moc za každou cenu! Nejlepší moc je absolutní! Konec konců, dědičné odborníky na politické vraždy,popravy a koncentrační tábory mají mezi svými nejlepšími přáteli a kamarády. Pseudosocialistům nějaké krvavé šmouhy samozřejmě vůbec nevadí! Důležité bude, že nepřáteská "Parkanka", (mimo jiné nejméně kontroverzní poslanec v parlamentu)! poslouží jako akt pomsty, za dobrého soudruha Rátha a bude "viset"! Dobrej handl,kus za kus,česká politika, už jen hnus! Nezastávám se žádného politika, moc dobře vím co je to za sebranku. Ale případ Parkanová, se mě moc jako čistý nepozdává-je to můj osobní názor!

 

  Byly doby, kdy nad manželskýma postelema visel žehnajicí obrázek, většinou v posvátném motivu: "Našemu konání, buď Boží požehnání".

  Když se slejzají rudooranžovci před rudooranžovým "lajntuchem"a kolikrát pod obrazem tatíčka Masaryka, a nadávají na všechny, kdo nejdou s nimi a slizký had Sobotka, plive za blahovolného pokyvování hlavy strejce Tejce, ty nejhnusnější lži, je mi smutno! Chudák Masaryk, kdyby to viděl, už by asi nemohl ani zvracet! Považoval jsem kdysi sociální demokracii za slušnou a rozumnou partaj. To zřejmě neplatí pro naší vlast! Když jsem dnes ráno slyšel v televizi soudruha Tejce: " Kalouska musíme za každou cenu odstranit"! Mám dojem, že s pomluvnými telefonáty na policejního prezidenta Lesyho to nebude tak žhavé a že jednal Lesy na objednávku slavné ČSSD, se zdá byt scela průkazné! Své tvrzení brzy jmenovaný policajt trochu zjemnil a to velmi školáckým způsobem, že to nebylo tak hrozné a v telefonátu objevil jen náznaky. Slavný esenbák mě svoji inteligencí nepřekvapil a plně potvrdil mé očekáváni. Škoda, že rudooranžovci nepochopili,že se pomalu a postupně stávají komunistickými pacholky a po svém grandiozním vítězství ve volbách, budou tahat jen v komunistickém chomoutu! Pro komunisty je typ Putinovské, nebo ukrajinské demokracie pro budoucnost naší země, velice lákavý! 

Autor: Josef Šimánek | pátek 13.7.2012 9:59 | karma článku: 16,71 | přečteno: 1034x