Zápisník č. 28 - Od Bátory ke transkám

Lidi jsou různí. Blbé a pitomé. Tak pravil Werich a ten to musel vědět. To sice platí i dnes a sám bych váhal, kam se zařadit. Kromě toho by se ale dali lidi rozškatulkovat i jinak. Třeba podle toho, na jaké akce chodí. V civilu totiž není moc poznat, jestli pán v obleku náhodou nepatří k motorkářskému gangu, nebo zda paní z pojišťovny není nadšená nudistka.

Rozhodně nechci nikoho kádrovat, jako to dělají třeba kouzelní krásní pánové předseda Semín a místopředseda Bahník, nejvyšší D.O.S.T.isté (pomineme-li přirozeně toho nevyššího pominutého nade všemi, totiž Klause).

Je mi upřímně jedno, jestli někdo táhne s procesím "lidí dobé vůle" na Velehrad nebo od koně pod duhovou vlajkou na Střelecký ostrov, stejně jako mě netankuje závod otužilců nebo Flora Olomouc. Všichni tihle lidé, když ve volném čase opustí svou pracovní uniformu kožených ksichtů, se mohou z mého pohledu chovat jako šílenci. Chápu, že někomu se nelíbí transky s pavímy péry a jinému naopak fanatické katoličky, které nikdy nepotkaly make up či sluneční paprsky a které katolickým popem za doprovodu kytary vymývají mozek katechismem už čtyřletým dětem. Ale dokud mě to neomezuje a nikdo neporušuje zákon, nic mi do toho není, nevidím důvodu, proč proti tomu vystupovat, a tak budu maximálně hudrat doma. Budu aktivně protestovat jen proti těm blbým a pitomým a taky těm vyčůraným, kdo kradou. Takže až bude Prague Pride, nepůjdu do pochodu gayů a leseb, ale na demonstraci proti bigotním katolíkům a náckům, protože zlo je jinde než pod duhovou vlajkou. 

Tímto zdravím Semína, Bahníka, Bátoru, Hájka, Jakla a Klause a další sluníčkové lidičky. Mrtvici zdar!

Autor: Adam Šíma | sobota 28.7.2012 11:00 | karma článku: 4,58 | přečteno: 284x
  • Další články autora

Adam Šíma

Dozadu levá, kupředu ni krok

28.1.2013 v 11:42 | Karma: 6,21

Adam Šíma

Zmrzlý jako bezdomovec

26.1.2013 v 17:00 | Karma: 4,61

Adam Šíma

Urna na Everestu

11.1.2013 v 19:35 | Karma: 3,49

Adam Šíma

Komunisti pohledem ročníku 87

19.12.2012 v 9:30 | Karma: 25,24