D.O.S.T. má dost

"D.O.S.T." Taková iniciativa postarších vousatých a nepříliš pohledných pánů s příznačnými jmény jako Semín a Bahník, o jejichž sexuální orientaci a motivaci konání lze vésti dlouhé psychodebaty. Jednou z možných spekulativních motivací je snaha pánů dokázat svým matkám, že neonanují u lesbického porna. Z hlediska dějinných zkušeností je neradno podporovat skupiny, které používají obraty jako "kulturní imperialISMUS z Washingtonu", píšící manifesty a mající ve znaku zaťatou pěst (www.akce-dost.cz). Protestují proti podpoře Prague Pride ambasádami civilizovaných zemí s argumentem, že se nemají co vyjadřovat k aktivitám českých občanů, ale zároveň vydávají fantasmagorická "prorodinná" prohlášení podepsaná spřízněnými blouznivci z celého světa (ortodoxní rabíni, političtí poradci, filosof z Ave Marie University, snad i křesťanská ligy starých panen státu Virginia apod.), kterým české zájmy leží na srdci zřejmě kvalitativně víc než ambasádě Spojených států. Nejvíce jim vadí gay rychloseznamka, protože by se s nimi nikdo nechtěl seznámit. Za vším vidí pornografii, kterou zevrubně studují, aby poznali nepřítele a odhalili jeho tajné plány na ovládnutí světa prostřednictví pedofilie, homoerotiky a falešného liberalISMU. A víte co? Je mi jich líto. Už proto, že snubní prsteny na tlustých prstech hrozně škrtí. Na masových demonstracích čítajících čtyřicet, někdy dokonce až padesát párů nohou v prestižkách, se vzduchem nesly níže psané perly, které jsem si musel přeložit. 

- "deviant" = hodnotově neutrální označení odchylky od většinové a většinou stanovené normy. Srovnej s "debil" = hodnotově neutrální označení člověka s vrozeně nižší inteligencí.

- "homosexualismus" = nějaký nesmysl, stejně jako "propagace homosexuality" či "náborová akce homosexuálů" (Hájek, viz vicekancléř)

- "homosexuální životní styl" = studovat, jít do práce, platit daně, jet na dovolenou do prohnilého Španělska a zákeřně tak podporovat cizí ekonomiku, chodit na nákup, provokativně slavit křesťanské Vánoce a vůbec se věnovat podobným zvráceným oplzlostem

- "konzervativec" = v českém provedení strejda, který se dovolává pochodu heterosexuálů, ale nikdy jej nezorganizuje, přičemž používá nevkusné výrazy jako "naleštěné prdelky" a s oblibou živě fantazírující o jemu údajně cizích sexuálních praktikách. Obvykle jedinci s vousy (muži i ženy), v nepadnoucím obleku, mokasínách a s kufříkem. Často se rodí v zapadlých vesnicích, kde je vhodná půda pro růst jejich komplexů.

- "konzervativní hodnoty" = klerofašismus, kreacionismus a tajná masturbace nad akciemi ČEZu

- "mám mezi nimi spoustu přátel" = "ve škole jsme jednomu buzerantovi rozmlátili hubu"

- "marginální 4% lidí nezasluhující jakoukoliv pozornost" =  čtyři Hradce Králové, jedno Brno včetně okolních dědin nebo voliči KDU-ČSL

- "nevadí mi" = "vadí mi"

- "osobnost duchovního života" = mnohdy vyšinutá osoba v nemožném kostýmu, na Prague pride zcela nevhodném, která ostatním kecá do života s odvoláním na neexistující entitu. V případě šovinistických katolických kněží, kteří se nesmějí ženit, ale oddávají, a složili slib celibátu, drzé dvojnásob.

- "tradiční hodnota" = v poměrech české státotvornosti korupce a zlodějna, ve slovníku katolické církve zneužívání dětí, v potravinářském byznysu lázeňské oplatky a pivo

- "tradiční rodina" = v České republice 21. století rozvedená samoživitelka a otec neplatící alimenty, případně otec alkoholik a týraná matka, eventuálně též 8 dětí na jednu tetu v dětském domově 

- "tolerance" = v českých zemích zkratka pro "bohužel nejdou zastřelit, ani jinak vyhladit". Rájem tolerance jsou pak internetové diskuze, ve kterých český národ tolerancí vyniká.

 - "vicekancléř prezidenta republiky" = nikým nevolený úředník, který by se sám (tj. bez poradenské činnosti pro orgány státní správy) v podnikatelské sféře neuživil a který ani nemá na to, aby byl nikým nevoleným kancléřem. K vykonávání funkce je třeba tvrdit, že člověk nepochází z opice, že kouření neškodí zdraví a tvářit se jak Boblig.

- "vystavovat svou sexualitu na odiv" = cokoliv vyzývavějšího, než mít v občance napsané M/F. Vlastně už mít nějaké pohlaví je exhibice. O jeho změně ani nemluvě.

 

 

.... a mezitím, co Prahou procházel karnevalový průvod homosexuálů, předzvěst Apokalypsy horší než pochod odborových svazů, modloslužebníci se klaněli sošce panenky Marie na svatém Hostýně a na táboře katolické mládeže, kde je dívkám make-up zakázán, křepčila dítka v rytmu katolického popu za doporovodu kytary. 

Autor: Adam Šíma | čtvrtek 30.8.2012 11:50 | karma článku: 4,73 | přečteno: 219x
  • Další články autora

Adam Šíma

Dozadu levá, kupředu ni krok

28.1.2013 v 11:42 | Karma: 6,21

Adam Šíma

Zmrzlý jako bezdomovec

26.1.2013 v 17:00 | Karma: 4,61

Adam Šíma

Urna na Everestu

11.1.2013 v 19:35 | Karma: 3,49

Adam Šíma

Komunisti pohledem ročníku 87

19.12.2012 v 9:30 | Karma: 25,24