Syn premiéra Fischera má na vládě brigádu za 200 Kč/hod.

A hned se strhl povyk, že prý mu to zařídil papínek, že jiný student by neměl šanci vydělat si takto 4 000 Kč týdně. Někdo se dokonce ptal jako student politologie na  Úřadu vlády, jestli by taky pro něj nebyla podobná stáž či brigáda - a odpovědí bylo pochopitelně to, že ani náhodou. Pak výtky, co prý může mladý Fischer v 21 letech vědět o extrémismu. Výtky způsobené ovšem nekvalitní prací novinářů, neboť ani jeden neupřesnil, že mladý Jan Fischer je bezpochyby angažován jako expert výhradně na extrémismus komunistický.

České republice totiž nehrozí žádné fašistické, protižidovské nebo třeba muslimské a další podobné extrémismy, aspoň ve smyslu toho, že tyto formy jsou pod kontrolou celého svobodného světa, a tak tam nemusíme vymýšlet formy obrany sami. Naprosto jiná situace je ovšem s extrémismem komunistickým, se kterým nemá Západ prakticky žádné zkušenosti a kde nám tak těžko může něco poradit. V čem nám taky za uplynulých 20 let  pokud jde o komunistický extrémismus pomohl? V ničem. S tím se musíme vyrovnat sami.

 

Proto je jen dobře, že ruku k dílu přiloží i syn premiéra Fischera. Jeho otec. dnes již napravený extrémista, jako dřívější aktivní příslušník jedné z nejhorších zločinných organizací ví o komunistickém extrémismu všechno, a tak  jistě svému synovi předá všechny fígle, které je nutno znát pro to, aby se boj s komunistickým extrémismem dovedl do vítězného konce.

 

Jan Fischer junior má prostě reference, jaké u nás málokdo. A Česká republika na tom může jen vydělat. Takže mu to trošku zvýšené kapesné přejme.

Autor: Jan Šesták | čtvrtek 13.5.2010 21:10 | karma článku: 24,04 | přečteno: 1930x