Jan Kraus a ďábelská ranní erekce

Zatímco ve své talk show je Jan Kraus občas nudný, třeba při úvodním papouškování vtipností z netu, nebo se moc předvádí na úkor hostů, které nenechává domluvit, pravidelné rozhlasové ranní vstupy s jeho blondýnou mívají říz, humor i moudrost. Jako ten dnešní, kdy si vzali na paškál bývalého kulisáka, radního a nyní snad i operního pěvce Jančíka. Není tedy divu, že si toho všimli i reklamní inzerenti. Takže ani dnešek nebyl výjimkou v tom, že hned jak Jan Kraus domluvil, následovala sugestivní reklama na paták pro ďábelsky rychlou erekci.

Zcela logicky, protože Kraus vystupuje na rádiu rodinného typu, takže si marketingoví experti hravě spočítali, že jej poslouchá i dost již zralých taťků, kteří uvítají informaci jak potěšit manželku, případně jak držet krok s milenkou. Kšeft je prostě kšeft, a kdo by se v takovém případě rozptyloval tím, že důležitost erekce je tak dennodenně připomínána už od každého rána i třeba dcerám oslovovaných tatíků, bez ohledu na to, mají-li osm, deset, dvanáct či více let.

 

Takže dcerunky si vštěpují již od útlého dětství, že erekce a věci s ní spojené hrají důležitou roli ve světě dospělých. Do kterého by se rády co nejdříve taky dostaly, jako ostatně kdysi každý z nás. My jsme na to šli často přes cigarety, které jsou ovšem dnes všude označovány jako životu nebezpečné. Takže kouření se už informované dívky raději vyhnou, a jako způsob nejrychlejší cesty mezi velké zvolí některé raději sex. Vždyť ten je přeci zdravý, je ho všude plno, od televize až po internet. Včetně rozhlasových reklam.

 

Kupodivu si tohle téměř nikdo neuvědomuje, a pak jsou i odborníci velmi překvapeni, když něco takového vyjde najevo, jak dokumentuje např. včerejší článek na iDNES „Psychologové: Školačky se jednou na roli v pornu zeptají její děti“ ZDE

Dokládají to třeba tam zmíněné dvě reakce odborníků: „Případ školačky z Břeclavi je podle odborníků výjimečný. "Stále není zřejmé, proč to vlastně dělala. Jestli ji to bavilo, nebo to bylo kvůli penězům. Dva tisíce korun nejsou peníze, na které by nedosáhla i jinou cestou," přemítá psycholožka Dana Bočková.

 "Když čtrnáctiletá dívka dobrovolně točí porno, tak už někde dříve musela nastat chyba," domnívá se sexuolog Petr Weiss. Také jeho kolegové vidí problém zejména v předchozí výchově.“

Sexuolog Weiss má ovšem pravdu v tom, že někde musela nastat chyba. Dokonce se dá  říct, že zdaleka ne jedna. Včetně dnešní pravidelné reklamy na rychlou erekci.

Tématu se věnuje i nejčtenější článek tohoto blogu „Školní sex hýbe republikou,“ kliknout prosím ZDE

Autor: Jan Šesták | pondělí 30.5.2011 10:21 | karma článku: 12,92 | přečteno: 2460x