Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Je možné současné vrcholové politiky označovat výrazy pro pohlavní orgány?

Tady budu velké části našeho národa i mnoha svým přátelům oponovat. V žádném případě. Přesto, že se shodneme na tom, že protlačují restrikce a navazující vakcinační program přes nevůli lidu. Navíc naprosto protiprávně a nesmyslně.

V češtině máme pro pohlavní orgány spoustu jadrně znějících slov. A jak tady máme to plození tak nějak v oblibě, rádi k těmto slovům saháme. Ale tato pojmenování dříve měla význam pro něco božského. Pro božské tvoření. I my svými orgány nakonec tvoříme. Naše děti - nové božské bytosti. Takový orgán je vlastně velmi užitečná věc a dokáže způsobit i mnoho radosti a potěšení.

Ale řekněte sami – o kterém současném vrcholovém politikovi (čest vyjímkám) můžete říct, že je užitečný nebo že Vám udělal radost? Nebo že alespoň stvořil něco užitečného? Mnoho desítek let spíš způsobují trápení, sníženou produktivitu, dost často impotenci a neplodnost vlastní země. Odebírají nám energii, zdroje, zásoby, rezervy i chuť do života. A jak jsme si za bolševika říkali, že horší to být nemůže? To jsme se hodně spletli.

Když se nad tím v tomto duchu zamyslím, tak bych ten náš výkvět připodobnil spíš k takové akutní pohlavní chorobě. To sedí celkem přesně, ne? Bolí, pálí, chodit s tím nikam nemůžete, produktivita jde k nule. Akutně hrozí impotence. Mizí životní energie. Zapomněl jsem na něco? Není to až moc přesné?

Právě se pročítám knížkou Kronika koronavirovém podfucku od Ládi Větvičky a koukám, kolik jsem toho už zapomněl.

Vždyť naše vláda na úplném začátku, kdy to bylo překvápko i pro ni, dělala vcelku rozumné kroky. Pak se ale k veslu začal tlačit plukovník a teprve potom to začalo jít prudce z kopce. Ve vyjádřeních plukovníka už je mezi řádky vidět jasný záměr – knihu doporučuju – víc to tady rozpitvávat nehodlám.

A potom? Co dělala vláda potom? Prakticky jen velice účinně bránila všemu, čím bychom si sami mohli pomoci. A vše, co doporučovala, bylo spíš ku zhoršeního zdravotního stavu. Začala rozsévat strach, rozeštvávat lidi (to je velmi chytré, protože to stále brání tomu, aby se lidé obrátili jednotně proti nim) a hlavně likvidovat české hospodářství. Že by něčím účinně bránila viru, mi není známo. Chytila do pasti vlastních lží.

Vzpomínáte? Levné a rychlé testy – nebrat! Šití roušek – ne! Objednáme z Číny. Desinfekce zadarmo? V žádném případě! Atd. A snad všichni, co přišli se srdcem na dlani pomoci, měli pak ještě problémy.

A to jsme se vlastně ukázali jako národ stvořený do nepohody. Lidé se okamžitě zapojili, chytré hlavy vymyslely ze dne na den věci, o které měl ihned zájem celý svět. Automaticky jsme se chovali obezřetně a ohleduplně. Jen ta naše banda šašků místo toho, aby vše uchopila a využila, posílala všechno šupem ke dnu. No jasně – neměli zde otevřené penězovody. A tyto “naše” nové rušily ty “jejich” staré. Případně tam ani peníze netekly, protože to spousta lidí dělala zdarma. A to už by pro ně byla úplná katastrofa! Jako pro každého parazita! A protože rozumné důvody nebyly a nejsou, máme tady koronahysterii.

Jen bych rád doplnil - vše uvedené se týká i "opozice". Všimli jste si? Opozici jen předstírají bezzubým poštěkáváním. Za vakcinací ale stojí v jednom šiku. Proč asi.

A co kdybychom přestali už konečně podporovat a volit osoby, které většinou ani neznáme a začali si svoje zástupce vyhledávat sami? Vždyť je spousta chytrých a šikovných lidí. Ale takoví se “dnes nehodí” a tak v systému politických stran nemají šanci. Dejme jim (spíš teda hlavně sami sobě) šanci a protlačme je dopředu. Vždyť to není složité. Je ale nejvyšší čas se na nadcházející volby dobře připravit.

Jako s národem, to s náma až tak katastroficky nevidím, ale s touto akutní pohlavní chorobou nemáme šanci.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: František Sentenský | středa 30.12.2020 11:00 | karma článku: 23,92 | přečteno: 890x
  • Další články autora

František Sentenský

Blíží se výročí osvobození

Přečetl jsem si velice zajímavé články v revue Přísně tajné o situaci v ČR v letech 38 až 39. Úplně mě mrazí, že kolektivní západ vlastně nyní dělá naprosto(sic!) stejné kroky jako tenkrát. Jen v jiných kulisách.

22.3.2024 v 17:21 | Karma: 11,73 | Přečteno: 363x | Společnost

František Sentenský

Pozor na falešné proroky

V souvislosti se stávkou učitelů a se záměrem odborového předáka středuly převzít iniciativu a nechat stávku vyšumnět, chci upozornit, že se stejná hra hraje na nejvyšší úrovni.

26.11.2023 v 16:44 | Karma: 0 | Přečteno: 40x | Společnost

František Sentenský

Stávka - školské odbory nám ukázaly cestu - ale pozor na falešnou hru jiných

Školské odbory pod vedením svého předáka Dobšíka vyvolaly zítřejší (27.11.2023) stávku pracovníků škol. Pro upřesnění - nejde v ní o platy učitelů, ale o další snižování kvality výuky.

26.11.2023 v 9:39 | Karma: 0 | Přečteno: 34x | Společnost

František Sentenský

Trošku jiný pohled na zrádce

Moje osobní zážitky a názory jsou cenzurované. Přesto, že se časem ukazují jako pravdivé. Např. článek o sebevraždách dětí v souvislosti s "opatřeními". Dnes se chci podívat na zrádce a vlastizrádce. Z dost jiného úhlu pohledu.

23.2.2022 v 10:41 | Karma: 13,25 | Přečteno: 1006x | Diskuse| Společnost

František Sentenský

Král je nahý. Vidí to už skoro všichni - proč ale vlastně mlčí?

Byly doby, kdy jsem si se svými názory připadal hodně osamocen. Nyní už je tu doba, na kterou jsem se moc netěšil, ale beru ji jako nutné zlo.

6.12.2021 v 9:59 | Karma: 21,96 | Přečteno: 1819x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Přes Česko jdou bouřky s krupobitím. Dálnici D1 brzdí bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  19:29

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padají i kroupy. Hasiči hlásí desítky...

Sotva Izrael začal evakuovat Rafáh, Hamás souhlasil s návrhem na příměří

6. května 2024  18:56,  aktualizováno  19:28

Radikální palestinské hnutí Hamás v pondělí večer přistoupilo na návrh dohody o příměří s Izraelem,...

Odboráře popudila ODS. Odešli z jednání s vládou a plánují velký protest

6. května 2024  17:48,  aktualizováno  18:42

Vztahy mezi vládou a odbory jsou na bodu mrazu. Zástupci odborové centrály ČMKOS v pondělí...

Putin je vrah, vítal protest motorkáře u hrobů sovětských vojáků v Praze

6. května 2024,  aktualizováno  18:41

Motorkáři z Night Wolves MC Europe, odnože ruského motorkářského klubu Noční vlci, přijeli v...

  • Počet článků 46
  • Celková karma 11,73
  • Průměrná čtenost 823x
Cenzurovaný autor. Moje články se už na hlavní stránce neobjeví. Důvod - popisoval jsem osobní zkušenosti, což pro důvtipného cenzora znamená - nedoložil jste zdroj. Vtipné že? Ale vtip to není. Ale zprávy typu: očkování neohrožuje těhotné ženy ani plod, projdou hladce. Co si myslet? Není to složité, že?

Motto 1: Chci žít v této zemi, ale nechci žít v tomto státě. Motto 2: O mě už moc nejde, ale až se mě děti zeptají: "jak jste tohle mohli dopustit?", co jim odpovím? Asi to sám neovlivním, ale alespoň se jim budu moct podívat do očí. Protože nemá smysl napravovat lidi kolem sebe. Je potřeba začít sám a ostatním můžu maximálně ukázat, jak se věci mají. A ty špatné můžu prostě jen ignorovat. Vzpomeňte na Ghándího. Když přestaneš zlo krmit (především strachem a nenávistí), chcípne časem samo. Jinak se vlastně ani porazit nedá.

Seznam rubrik