Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ne, proč orgánům tak ubližovat. ;-D

0 0
možnosti
JT

J42i32r75i 66T35i55c77h18y

30. 12. 2020 15:32

Zajiste celime mnoha problemum, jednim z nejzavaznejsich je mor zhnile demokracie prichazejici ze zapadu. Na druhou stranu se lide u nas zrejme nikdy nemeli tak dobre, jako nyni.

1 0
možnosti
VF

Na skutečnost, že se nepatrná částečka lidstva, žijící mezi horami nazývaná takzvaný český národ ocitla v existenčním a morálním výkalu, bylo nepřetržitě zaděláváno přes třicet let pomocí obludné chamtivosti některých a důvěřivé hlouposti jiných, všech omámených představou, že vbrzku nastane ekonomická prosperita jakou svět neviděl. Namísto toho vznikla zdevastovaná, rozkradená neokoloniální gubernie, ve které se ve vládách střídají satrapové takzvaného nového řádu světa. Nelze se divit, že chaos způsobený úderem viru jen zviditelnil a odhalil tragický stav rozvalené státní správy, čtrnácti idiotských okresů, zbytečného senátu a obludnou vládu parazitické byrokracie. Je otázka, do jaké míry lze politické loutky ovládané plutokratickými gangy označovat pohlavními orgány, protože ti obrpohlavní orgánové jsou už dávno skryti ve svých obrněných vilách, často ve slunných jižních krajích. Dobře nám tak. A ani výlevy exkrementální nenávisti na tom enóno změní.

2 2
možnosti
PB

P63e64t71r 53B68u72r52i24a67n

30. 12. 2020 12:58

Mýlíte se. Ta devastace řádila 40 let za vlády komunistů. A dnes znova za vlády jejich recyklátů.

5 1
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 11,73
  • Průměrná čtenost 823x
Cenzurovaný autor. Moje články se už na hlavní stránce neobjeví. Důvod - popisoval jsem osobní zkušenosti, což pro důvtipného cenzora znamená - nedoložil jste zdroj. Vtipné že? Ale vtip to není. Ale zprávy typu: očkování neohrožuje těhotné ženy ani plod, projdou hladce. Co si myslet? Není to složité, že?

Motto 1: Chci žít v této zemi, ale nechci žít v tomto státě. Motto 2: O mě už moc nejde, ale až se mě děti zeptají: "jak jste tohle mohli dopustit?", co jim odpovím? Asi to sám neovlivním, ale alespoň se jim budu moct podívat do očí. Protože nemá smysl napravovat lidi kolem sebe. Je potřeba začít sám a ostatním můžu maximálně ukázat, jak se věci mají. A ty špatné můžu prostě jen ignorovat. Vzpomeňte na Ghándího. Když přestaneš zlo krmit (především strachem a nenávistí), chcípne časem samo. Jinak se vlastně ani porazit nedá.

Seznam rubrik