Je možné současné vrcholové politiky označovat výrazy pro pohlavní orgány?

Tady budu velké části našeho národa i mnoha svým přátelům oponovat. V žádném případě. Přesto, že se shodneme na tom, že protlačují restrikce a navazující vakcinační program přes nevůli lidu. Navíc naprosto protiprávně a nesmyslně.

V češtině máme pro pohlavní orgány spoustu jadrně znějících slov. A jak tady máme to plození tak nějak v oblibě, rádi k těmto slovům saháme. Ale tato pojmenování dříve měla význam pro něco božského. Pro božské tvoření. I my svými orgány nakonec tvoříme. Naše děti - nové božské bytosti. Takový orgán je vlastně velmi užitečná věc a dokáže způsobit i mnoho radosti a potěšení.

Ale řekněte sami – o kterém současném vrcholovém politikovi (čest vyjímkám) můžete říct, že je užitečný nebo že Vám udělal radost? Nebo že alespoň stvořil něco užitečného? Mnoho desítek let spíš způsobují trápení, sníženou produktivitu, dost často impotenci a neplodnost vlastní země. Odebírají nám energii, zdroje, zásoby, rezervy i chuť do života. A jak jsme si za bolševika říkali, že horší to být nemůže? To jsme se hodně spletli.

Když se nad tím v tomto duchu zamyslím, tak bych ten náš výkvět připodobnil spíš k takové akutní pohlavní chorobě. To sedí celkem přesně, ne? Bolí, pálí, chodit s tím nikam nemůžete, produktivita jde k nule. Akutně hrozí impotence. Mizí životní energie. Zapomněl jsem na něco? Není to až moc přesné?

Právě se pročítám knížkou Kronika koronavirovém podfucku od Ládi Větvičky a koukám, kolik jsem toho už zapomněl.

Vždyť naše vláda na úplném začátku, kdy to bylo překvápko i pro ni, dělala vcelku rozumné kroky. Pak se ale k veslu začal tlačit plukovník a teprve potom to začalo jít prudce z kopce. Ve vyjádřeních plukovníka už je mezi řádky vidět jasný záměr – knihu doporučuju – víc to tady rozpitvávat nehodlám.

A potom? Co dělala vláda potom? Prakticky jen velice účinně bránila všemu, čím bychom si sami mohli pomoci. A vše, co doporučovala, bylo spíš ku zhoršeního zdravotního stavu. Začala rozsévat strach, rozeštvávat lidi (to je velmi chytré, protože to stále brání tomu, aby se lidé obrátili jednotně proti nim) a hlavně likvidovat české hospodářství. Že by něčím účinně bránila viru, mi není známo. Chytila do pasti vlastních lží.

Vzpomínáte? Levné a rychlé testy – nebrat! Šití roušek – ne! Objednáme z Číny. Desinfekce zadarmo? V žádném případě! Atd. A snad všichni, co přišli se srdcem na dlani pomoci, měli pak ještě problémy.

A to jsme se vlastně ukázali jako národ stvořený do nepohody. Lidé se okamžitě zapojili, chytré hlavy vymyslely ze dne na den věci, o které měl ihned zájem celý svět. Automaticky jsme se chovali obezřetně a ohleduplně. Jen ta naše banda šašků místo toho, aby vše uchopila a využila, posílala všechno šupem ke dnu. No jasně – neměli zde otevřené penězovody. A tyto “naše” nové rušily ty “jejich” staré. Případně tam ani peníze netekly, protože to spousta lidí dělala zdarma. A to už by pro ně byla úplná katastrofa! Jako pro každého parazita! A protože rozumné důvody nebyly a nejsou, máme tady koronahysterii.

Jen bych rád doplnil - vše uvedené se týká i "opozice". Všimli jste si? Opozici jen předstírají bezzubým poštěkáváním. Za vakcinací ale stojí v jednom šiku. Proč asi.

A co kdybychom přestali už konečně podporovat a volit osoby, které většinou ani neznáme a začali si svoje zástupce vyhledávat sami? Vždyť je spousta chytrých a šikovných lidí. Ale takoví se “dnes nehodí” a tak v systému politických stran nemají šanci. Dejme jim (spíš teda hlavně sami sobě) šanci a protlačme je dopředu. Vždyť to není složité. Je ale nejvyšší čas se na nadcházející volby dobře připravit.

Jako s národem, to s náma až tak katastroficky nevidím, ale s touto akutní pohlavní chorobou nemáme šanci.

Autor: František Sentenský | středa 30.12.2020 11:00 | karma článku: 23,92 | přečteno: 890x