Kurvítko aneb Anténa Gate

Je to součástka v  jakémkoliv výrobku. Je jedno jestli v elektronice, autě nebo domácím spotřebiči. Je to malá ale důležitá věcička bez níž to prostě nefunguje. Není to konkréntně předem určená součástka a i materiál se různí. Jak už to bývá, doslouží kurvítko zrovna když uplynula záruční lhůta. Někreré výrobky sestávají jenom z nich a někteří výrobci dávají do svých výrobků zmíněné laskominy úmyslně aby jsme si každé dva roky koupili nové a oni měli zajištěný odbyt.

iPhone 5-pracovni verze

A jedno speciální kurvítko má i iPhone 4. Jak je to dlouho co spatřil světlo světa, tři týdny? S jakou slávou a holedbáním, že to je To nej co je na trhu. Taky se podivujete, tedy jestli jste vlastníky tohoto přístroje, že vám občas hovor zkončí v půlce slova? Nenadávajte operátorovi za špatný technický stav sítě. Ono zmíněné kurvítko v tomhle vynálezu je anténa. Že je to součástka pro telefon důležitá asi jako pro auto benzín, nemusím zdůrazňovat. A ejhle ona je v telefonu tak umístěna, že při  uchopení telefonu se uzavře elektrický obvod antény s rukou uživatele a dojde ke zkratu. A tak anténa přestane vysílat a přijímat, tudíž neplní svoji základní funkci. K čemu je potom telefon kde si můžu nainstalovat desetitisíce aplikací, když z něho nemůžu jednoduše volat?

Apple přispěchal hned s dvěma řešeními  na výběr. Všechny do teď prodané aparáty budou staženy z prodeje a nebo si ten paskvil zákazníci můžou ozdobit plastikovým návlečkem. To si ale potom lidi moc neužijí toho nádherného designu s leštěného černého skla. To bude telefon vypadat asi jako v mikrotenu zabalené dálkové ovládání  na stolku v obýváku, aby se na něj neprášilo. Ochranný návlek bude darován na požádání. To se podívejme jak velkorysá je pojednou firma a o kolik peněz se dobrovolně připraví. Vždyť v obchodě onen plast stojí 29 dolarů...

Jsem zvědav jaké kurvítko se zanedlouho objeví v iPad kromě toho že podléhá cenzuře? A kolik lidí skáče jak čertík z krabičky když se dozvěděli, že ten přístroj co symbolizuje životní styl nefunguje? Že by se porouchalo vnímání smyslu životní styl? Ještě že mám rád jablka jen ve štrůdlu.

Autor: Jan Schilling | neděle 18.7.2010 15:52 | karma článku: 9,19 | přečteno: 1739x
  • Další články autora

Jan Schilling

Wikileaks nedej se!

1.12.2010 v 22:33 | Karma: 14,25

Jan Schilling

Svátky lásky a vydírání

30.11.2010 v 22:04 | Karma: 8,44

Jan Schilling

Zelený zázrak

22.11.2010 v 19:56 | Karma: 11,23

Jan Schilling

Jedna legenda…Simply Red

14.11.2010 v 8:41 | Karma: 8,11