Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AO

A75l93e66n16a 23O95u94z93k69á

22. 7. 2014 21:04

Dnes mám štěstí na to, že prohlížím samé úchvatné fotoblogy... Tedy logicky i ten Váš. Kdyby byl nadpis Radhošť - asi bych se moc nehnala prohlížet, ale mlha.... MLHA!! - to je slovo mého srdce. Asi jsem blázen neb miluji každé počasí, ale mlhy asi nejvíc. Jen se zeptám - neb to fakt nevím - ta socha.. ? To je vyjádření koho, čeho? děkuji za odpověď i za úžasné fotky.

0 0
možnosti
DT
JV

Beskydy jsou nádherné v každé roční době, v každém počasí (i v mlze).Před 10 roky jsem bydlela na Pustevnách na Šumné a byla to jedna z mých nellepších dovolených. Letos v červnu jsem zde na Pustevnách byla opět a byl to opravdu moc smutný pohled. A nejen to. Do kasičky jsme dali nemalý obnos jako příspěvek na obnovu vyhořelé chaty a druhý den jsme se dozvěděli, že peníze byly ukradeny. Nevím, kolik tam mohlo být, ale na tom až tak nezáleží, daleko víc je mi líto, že se krade všude a všechno.

2 0
možnosti
Foto

Tak to mě ani neříkejte! O tom se jistě nikde nepsalo, je to prostě hnus!

1 0
možnosti
Foto

Upřímně Vám děkuji za tento fotoblog. Pocházím z Valašska, takže tato ztráta, je pro mě srdcová záležitost. Jsem aspoň ráda, že jsem stihla nafotit tuto památku včas. Ale ještě stále se najdou dobří lidé, kteří ji dají opět do pořádku. Zrovna jako známý, dřevěný hostinec v Rajnochovicích. R^

2 0
možnosti
Foto

ano, nedávno jsem tam fotil....smutný pohled;-(, ale zase hezký, že se už opravuje.:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 902x
Vždycky mě zajímalo kdo jsme, odkud přicházíme, jak funguje náš svět. Někdo si luští sudoku, já si luštím vesmír. Snažím se najít pravdu, nebo alespoň svůj názor.