Lidová tvořivost se opět zapojila do soutěže "O zlatou mříž"

Lidová tvořivost opět rozkvétá a projevuje se neuvěřitelným nárůstem politických vtipů na Internetu. Taky vám tím tahle doba připomíná jinou dobu? Nevím, jestli se o tom učí studenti politologie, ale vlastní životní zkušenost mi říká, že se "v podhradí" něco děje a vládnoucí garnituru by to nemělo nechávat v klidu.

Návrh loga nové politické platformy Karoliny Peaklidová tvořivost

Normálně nesnáším maily - přeposílačky a okamžitě je maži.  Ale inteligentní vtipy si v poslední době vychutnávám a ráda se nad nimi směji, protože současná doba sama o sobě k smíchu rozhodně není. Proto se chci podělit s vámi o ten nejčerstvější obrázkový vtip. Text u obrázku jsem přepsala a omlouvám se čtenářům, že v úctě k neznámému autorovi jsem jej neupravila do spisovnější podoby.

Přepsaný text u připojeného obrázku:

Milá Karolino!

Toto je můj návrh na logo Tvojí nové politické platformy (takovým výrazem se dnes označuje levá na voliče?). Nejsem studentem umělecké školy, tak odměnu nepožaduju. Kup si za těch deset papírů něco hezkého na sebe nebo něco pro tvého povedeného manžílka. Věřím, že oceníš moje zakomponování dvou véček, aby LID nezapomněl, jak ses dostala do parlamentu. Jejich umístění v logu zároveň naznačuje, kam se řítí tahle republika s takovou bandou bezpáteřních grázlů v čele, kterým je lid úplně u prdele (o předvolebních slibech ani nemluvě). Pokud se Ti návrh bude, Karolíno Peake, líbit, tak to bude skutečně báječné.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Božena Rytířová | čtvrtek 10.5.2012 1:31 | karma článku: 26,11 | přečteno: 1409x