Kvůli jedné sukni padla vláda, svět se opravdu zbláznil

Premiér se zamiloval a vznikla z toho kauza století. Opravdu to bylo tak horké aneb i národ dělá politiku.

Samozřejmě, že vláda nepadla jen kvůli paní Nagyová, ale hodně to k tomu přispělo. Premiér se nám zamiloval, chemie zafungovala a prostě se choval jako chlap.Co na to mám asi napsat? Mozek v ten okamžik odumře a nastupuje hormony ovlivněné chování. Pánové, ruku na srdce, Vy jste to nikdy nezažili?

 

Nezastávám se ho jako premiéra, ale jako člověka. Myslím si, že to není zlý člověk, možná trochu naivní. ODS si měla vybrat silného člověka, který by dokázal bouchnout do stolu a říct: „Tak takhle tedy ne!“

 

 

Kdyby to bylo za jiné situace, tak by si ho nikdo nevšiml, taková šedá myš v pozadí a jeho milostný život by byl všem jedno. Ale on byl premiér, takže nějak mohl počítat, že se vše neutají. Aspoň odešel jak chlap, sice po delší době, ale odešel. Tak proč do něj ještě kopat?

 

Teď se ukázala pravá povaha politiky u nás, počínaje panem prezidentem, přes poslance a taky přes obyčejné lidi.

 

Pořád říkáte, jak jsou politici sprostí a jak je vymést všechny pryč, určitě  na tom něco bude. Ovšem sami se chováte stejně. Stačí číst příspěvky některých z Vás, sprosté, ponižující a mnohdy mimo „mísu“. Když už na druhého „kydám hnůj“, tak aspoň na úrovni.

 

 

Omlouvám se, ale přijde mi, že v politice se jen projevu pravá povaha národa. Krádeže, lži a nadávání snad na vše. Co Vám to připomíná? Politiku i společnost tvoří lidé, každý jeden z Vás. Vulgární komentáře, šmelina, opravdu takový jsme?

 

 

Ovšem existují zde i lidé na úrovní, kteří dokážou svou názor říct s hrdostí. To mě těší, to nám dává trochu naděje do budoucna.

 

Hezké ráno

 

Jirka

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Rýsler | pátek 9.8.2013 7:27 | karma článku: 19,75 | přečteno: 1024x