Geert Widers-muž,kterému K.Schwanzenberg nesahá po kotníky

Projev G.Wilderse v holandském parlamentu,ovládaném hrobáři své země- zbabělou levicí,pseudohumanisty

Je toeba více lidí,jako G.Wilders

Paní předsedkyně, děkuji Vám upřímně za to, že jste debatu o islámu naplánovala na mé narozeniny. Nemohl jsem si přát lepší dárek.

Paní předsedkyně, přibližně před 1400 lety nám byla vyhlášena válka ideologií nenávisti a násilí, která tehdy povstala a byla vyhlášena barbarem, který si říkal Prorok Mohamed.

Dovolte mi začít se základem muslimské víry – Koránem. Klíčovým tématem této knihy je povinnost muslimů bojovat proti nemuslimům, islámský Mein Kampf, boj znamená válku, džihád. Korán je prakticky hlavně kniha o válce, o masakrování nemuslimů (2:191, 3:141, 4:91, 5:3), o jejich upálení (4:56, 69:30-32), o dopřátí jím krvavé lázně (47:4). Židé jsou přirovnáváni k opicím a prasatům (2:65, 5:60, 7:166), zatímco proti lidem věřícím v Ježíše Krista jako Syna Božího je nutné bojovat (9:30). Paní předsedkyně, Západ nemá žádné problémy s Židy nebo křesťany, ale s islámem. I dnes je totiž možné, aby muslimové viděli Korán, který pokládají za platný pro všechny časy, jako licenci k zabíjení. A přesně to se děje. Na rozdíl od bible, která je formulována jako množství historických vyprávění z dávné minulosti, příkazy v koránu jsou formulovány na věky, to znamená i pro dnešní muslimy. Proto jsou to také muslimové, nikoliv křesťané či Židé, kteří způsobili teroristické útoky v New Yorku, Madridu a Londýně. Je také prokázáno, že Theo van Gogh byl brutálně zavražděn muslimem, Mohammedem Bouyerim.

Paní předsedkyně, uvědomuji si, že existují lidé, kteří se nazývají muslimové a respektují naše právo. Moje strana, Strana Svobody, proti těmto nic nemá. Avšak Korán proti nim něco má. Neboť sůra 2, verš 85 říká, že ti věřící, kteří v nevěří všemu v Koránu, budou pokořeni a budou se smažit v pekle. Jinými slovy muslimové, kteří nevěří veršům, které jim přikazují bojovat proti Židům a křesťanům, či že zlodějům musejí být uťaty ruce (5:38), budou pokořeni a smaženi v pekle. Všimněte si, že toto nevyhlašuji já, ale Korán. Korán také muslimy, kteří věří jen v některé části Koránu, prohlašuje za odpadlíky. A odpadlíci musejí být dle této knihy zabiti.

Paní předsedkyně, Korán je kniha, která vyzývá k násilí. Připomínám Sněmovně, že šíření takovéhoto textu je nezákonné dle článku 132 našeho trestního zákoníku. Navíc vzývá k nenávisti a volá po vraždě a mrzačení. Šíření takovéhoto textu je trestné dle článku 137(e). … Je tedy nutné, aby byl zakázán. Podám podruhé takový návrh zákona.

Paní předsedkyně, neexistuje nic jako „umírněný islám“. Jak řekl turecký předseda vlády Erdogan „Není umírněný či neumírněný islám. Islám je islám.“ Islám je úsilí o dominanci. On touží rozšířit svou imperialistickou agendu silou do celého světa (8:39). Je to jasné z evropské historie. Naštěstí první islámská invaze byla zastavena u Poitiers roku 732, druhá u Vídně roku 1683. Zajistěme, aby třetí islámská invaze, která právě probíhá, byla zastavena také navzdory její zákeřné povaze, protože, na rozdíl od 8. a 17. století dnes není potřeba islámská armáda, neboť vystrašení „dhimmiové“ na Západě, včetně holandských politiků (a nyní nově, bohužel, už i českých - Karel Schwarzenberg), nechávají dveře pro islám a muslimy doširoka otevřené.

Kromě dobytí, paní předsedkyně, islám je také zaměřen na instalaci zcela odlišného právního systému a ideologie. Je to ideologie bez jakéhokoliv respektu k druhým; ke křesťanům, Židům, nevěřícím či k odpadlíkům. Islám chce dominovat, podřídit si, zabíjet a vést válku.

Když nezastavíme islamifikaci nyní, Eurabia a Holarabia jsou jen otázkou času. Před sto lety žilo v Holandsku asi 50 muslimů. Dnes jich je milión. Jsme vedeni ke konci Evropy a Holandska, jak je známe. A co dělá náš ministerský předseda? Na můj dotaz odpověděl, že islamifikace Holandska není otázkou dneška. Spousta občanů už má dost burek, rituálních porážek dobytka, zabíjení „ze cti“, řvoucích minaretů, ženské obřízky, operací pro obnovu panenské blány, týrání homosexuálů, Turků a Arabů v autobusech a vlacích, zkoušek z šáríje a mimořádného zastoupení muslimů v oblasti zločinu včetně marockých pouličních teroristů.

Je zde ještě naděje. Strana Svobody bere v ochranu všechny občany, kteří si uvědomují tato nebezpečí. Avšak většina politiků v Haagu je držena strachem, politickou korektností nebo voličskými zájmy. Předseda vlády řekl onehdy v Indonésii, že islám nepředstavuje žádné nebezpečí. Ministr Conner věří, že lze v Holandsku použít šáríu, pokud si to bude většina přát. Ministr Vogelar blábolí o budoucím Holandsku jako zemi s křesťansko-židovko-islámskými tradicemi…

Paní předsedkyně, je za pět minut dvanáct. Pokud nezměníme dosavadní směr, islám ukončí naši západní civilizaci i holandskou kulturu. Vyzývám předsedu vlády: zastavte islamizaci Holandska! Pane Balkenende, na vašich ramenou spočívá historický úkol. Buďte odvážný. Udělejte to, co vaše země potřebuje. Zastavte veškeré přistěhovalectví z islámských zemí, zakažte stavbu nových mešit, zavřete všechny islámské školy, vykažte ze země všechny zločince! Přijměte svou zodpovědnost!“

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Roman Pražák | pátek 21.3.2008 22:45 | karma článku: 31,47 | přečteno: 1979x
  • Další články autora

Roman Pražák

Oriana Fallaci:Dopis Svatému otci

29.1.2012 v 17:10 | Karma: 26,18

Roman Pražák

León Daudet-O liberalismu

3.1.2012 v 12:43 | Karma: 11,78

Roman Pražák

Slova Geerta Wilderse

4.11.2011 v 21:11 | Karma: 36,10

Roman Pražák

Elisabeth Sabaditsch Wolff

25.10.2011 v 1:04 | Karma: 23,25