Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

ksatrija2

16. 10. 2010 13:21
původně jen reakce pro Stastu (níže)

Pane (myslím tím nick Stastu!), přestaňme se k musulmánkům, ale i k dalším ve "3. světě" chovat konečně jako k malým dětem ! - metoda sladkostí a bezmezného pochopení nefungovala, nefunguje a nikdy fungovat nebude. Navíc proč my Evropané a Severoameričné bychom měli mít nějakou fatální odpovědnost za vývoj ve 3. světě?? Starejme se především o vlastní bezpečnost a prosperitu, a pak až velkoryse se samozřejmým očekáváním velkých !díků! se můžeme částečně postarat o propagaci moderního společenského uspořádání ve 3. světě.

Mladí muslimové se chtěji integrovat??? Jste v absolutním omylu ! Právě mladí muslimové nedokážou ve valné většině pochopit svobodu volby a projevu v prostředí EU !!

0 0
možnosti
K

ksatrija2

16. 10. 2010 13:21
Re: původně jen reakce pro Stastu (níže)

pokračování...

Z vývoje mentality u nás po roce 1989 vám musí být jasné, že změna mentality netrvá 1 generaci, ale v neklepším případě a jen u menší části populace min. 2-3 generace. A naší povinností není vychovávat zástupy imigrantů k mentalitě, od které jsou oni vzdálení někdy až stovky let vývoje !!

0 0
možnosti
JB

beda venerabilis

25. 5. 2010 19:56
Proč by měl Schwarzenberg

šahat Wildersovi na kotníky?

0 0
možnosti
VH

Stará kára

23. 3. 2008 11:41
Stejný jazyk všech s klapkami na očích

Nač argumenty. Stačí nálepka. Proč mě vazba "zbabělá levice" připoměla Rudé Právo? ("Zbabělí intelektuálové a pravičáci opouštějí svoji vlast").  Samozřejmě výraz pseudohomanista je převzat z prokomunistických brožur bez úprav.

No a místo hrobařů dělnické třídy tady máme hrobaře vlastní země.

Zajímavé asociace, ne?

0 0
možnosti
K

kion1

23. 3. 2008 18:58
Re: Stejný jazyk všech s klapkami na očích

Argumentů je v projevu G.Wilderse víc,než dost!!!;-D

Jestli chcete argumenty od někoho o kom prostě nelze pochybovat;-D,pak si přečtěte:

AYAAN HIRSÍ ALÍ-REBELKA;-€

0 0
možnosti
SS

stastu

23. 3. 2008 11:28
Byli jste někdy nakupovat v Iránu?

Iránské holky a kort mladí lidé se tam začínají odhalovat. Líbají se na lavičkách a kašlou na nějaké zákony. Radikalní muslimové denně sledují, jak prohrávají bitvu s globalizací a konzumní společností.

Co by dělal WD? Všechny muslimy ze země vykázal, omezil je? Chcete vzít zbraně do rukou? Německo chce vybudovat v Íránu železniční rychlodráhu. V Íránu vznikla první evropská ropná burza a to přesně 16. března 2006, kde se obchoduje s ropou v eurech. Téměř přesně na den vyhrožuje od té doby USA Íránu válkou. 2/3 američanů s ní nesouhlasí. Náckové jako Roman Pražák, jež vyvěšují před budovou etnických menšin vlajku, na které je symbol kde tři bílé ovce vyhánějí černou, do Vás záměrně zasévají strach. Román Pražák bude ale zřejmě jen z fanatizovaná ovečka národní strany. Bush zasel strach a my jeho plody sklízíme. Vaše nevědomost mě donutila opět otevřít blog. Obrátím se na admina.

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

23. 3. 2008 11:34
Re: Byli jste někdy nakupovat v Iránu?

Radikalni muslimove sice prohravaji bitvu  se zapadni kulurou a vubec s lidskou prirozenosti ale maji k dispozici nasili a nezinyruji se ho pouzivat.

Za saha byl Iran celkem normalni zemi, zadnym rajem fanatiku a prece stacila vlna nasili a teokrate tu zemi ovladli.

0 0
možnosti
SS

stastu

23. 3. 2008 9:56
Pamatujete

co radil, tuším, Alfred Rosenberg Hitlerovi? Musíte nějak charakteristicky upoutat voliče. Mluvíte skvěle, ale musíte je zaujmout svým vzhledem. Musí tam být symbolika. Lenin má charakteristickou bradku, Stalin knír... Hitler si tehdá výrazně sestřih knír. Geert Widers si zakládá na své "bílé auře".

0 0
možnosti
SS

stastu

23. 3. 2008 10:08
Re: Pamatujete

Když čtu a sleduji projevy GW, vybavují se mi ty Hitlerovi. Jsou velmi podobné a lidé jim podlehnou. Zdají se být racionální, ale vedou do pekla. GW ale nic nezmění. Světem vládne USA a nyní se začíná vzmáhat EU, Rusko a Čína. Na vzestupu je křesťanství. Je to pokaždé stejné.  Historie se opakuje. Ať už se jednalo o černochy, kohokoliv .Muslimský svět je nyní v utlačované menšině a každá menšina utíká k většině, kde se integruje a mění. Tato globalizace  samozřejmě vadí nejtvrdšímu muslimskému jádru, které s tím ale nic nezmůže a tak se snaží  z posledních sil kousat kolem sebe.

0 0
možnosti
JM

Hucul

22. 3. 2008 20:08
Souhlas, jo, jo, jo!

Cech musi do zahranici, aby videl, jak zle to je. Bohudik. Nepodlehejte multikulti, nediskriminujte demokracii na ukor barbarstvi, proboha, poucte se z chyb na zapad od vas. Ten clovek, o kterem je tenhle clanek, je v ohrozeni zivota jen za to, ze rika, co si mysli!!!

0 0
možnosti
IN

indnes

22. 3. 2008 10:55
Vynikajúci blog.

Situácia je vážnejšia, ako si mnohí vôbec dokážu predstaviť. Tolerancia je výborná vec, ale to nie je jednosmerná ulica, o čom by určite vedeli /keby mohli !/ rozprávať nevinné obete atentátov moslimských radikálov.

Na druhej strane však i podľa jedného pedofilného farára  príp. vraha, ktorý chodil do kostola nie je možné zavrhnúť všetkých  veriacich.

Toto je veľmi náročná a komplikovaná téma a každé zjednodušovanie je mimoriadne nebezpečné!!X

0 0
možnosti
K

kion1

22. 3. 2008 13:55
Re: Vynikajúci blog.

Nechci se vás dotknout,ale podle mne to jednoduché je.Situace je prakticky identická,jako před 2.svět.válkou:-/

0 0
možnosti
PZ

Tuřínek

22. 3. 2008 9:24
A o co se jako snaží?

Zakázat v Holandsku Korán? To je trošku nahlavu ne? Chápu, že se jim v Holandsku nelíbí, když tam mají milion muslimů, ale mě by se prostě nelíbylo, kdybychom tu měli milion lidí jakéhokoli jiného etnika než je české a nezáleží na náboženství či původu...

Nemyslím, že by byl Korán od základu špatný, spíš půjde o to, jak si ho kdo vyloží - a všechno se dá vyložit různými způsoby... Vdyť byly doby, kdy křesťané, muslimové i židé žili na jednom území, obchodovali spolu, možná nebyli nejlepší přátelé, ale nevadili si... Tak kde se zrovna dnes, kdy je tolerance tak "in", stala chyba???

0 0
možnosti
K

kion1

22. 3. 2008 10:30
Re: A o co se jako snaží?

je to úplně stejné,jako byste se ptál,jestli zakázat Mein Kampf!!!;-€

0 0
možnosti
MD

midou

22. 3. 2008 9:14
stačí málo

(Y)bude stačit aby islámove ziskali pár procent voličů   na vážkách voličské rovnováhy a rázem budou ovlivňovat velké strany. Koukněte se jakou váhu má jeden dva poslanci při poměru oposice-vladní strana řekněme 51-50

0 0
možnosti
PM

dědek 52

22. 3. 2008 8:37
skvělé

karma  R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2762x
Nikomu své názory nenutím.Jen doufám,že hodně lidí má názory podobné.

Seznam rubrik