Zásadní změny, které nastanou v následujících 100 letech

1.část - Ačkoliv se vám to bude možná zdát místama humorné, musím vás upozornit na to, že to myslím zcela vážně! Následují první tři změny, které v příštích sto letech nastanou, nebo by alespoň, dle mého názoru, nastat měly.

Změna č.1:

Bude zrušena práce v noci!

Lidstvo si konečně uvědomí, že základní část zdraví lidského těla, je dostatečný a pravidelný spánek. Tuto skutečnost zná každý z nás, ale nikdo se tím neřídíme. Dostatečný spánek je důležitý pro náš nejdůležitější orgán, který, snad jako jediný, nelze nahradit. Je to mozek.

 

Změna č.2:

Závislost na cigaretách bude označována za okrajovou. Kouřit se nebude moct téměř nikde!

Vysvětlím ihned. Nejprve chci ale dodat, že jsem příležitostný kuřák.

Na závislost na cigaretách bude hleděno tak, jako se dnes hledí na drogovou závislost. Nejenom že bude zákaz kouření na zastávkách, ale všude na veřejném prostranství. Kouřit budete moct doma, nebo v restauračních zařízeních, pro to určených. Když přeskočím důsledek poškození zdraví, které na nekuřácích zanechají kuřáci, dostanu se například k pracovnímu nasazení.

Příklad: Kuřák pracuje, díky svému pravidelnému odskakování z místa pracoviště, řekněme na 80%. Ale pozor: Nekuřák, nejen že pracuje na 100%, jelikož ze svého místa pracoviště neodchází, ale on pracuje na 120%, jelikož musí udělat i tu práci za kolegu kuřáka. Tento fakt je naprosto přehlížen.

 

Změna č.3:

Spinning bude zrušen!

Nejprve malé vysvětlení pro nezasvěcené: Spinning je šlapání na rotopedu, v uzavřené tělocvičně, za zvuku hudby a slovní podporou instruktora - předcvičitele.

Vysvětlení proč se tomu tak stane, je stručné a jasné: Každému cvičiteli spinningu totiž dojde, že když bude šlapat na normálním kole, které zde existuje od nepaměti, podívá se na dost zajímavá místa po celém světě. Prostě si uvědomí, že šlapat naprázdno je volovina!

Pozor! Je tu ale jedna možnost pro nezrušení tohoto, pro mě velmi podivného, sportu. A to sice: Rotopedy budou napojeny na elektrárnu, aby tito "lidé", kteří se šlapání nebudou chtít vzdát, byli využiti pro výrobu elektřiny. Zkrátka ta energie, o kterou oni dobrovolně přicházejí na hodinách spinningu (i přesto, že mají po celý den pocit, že jim energie schází), bude přeměňována na energii elektrickou.

Souhrn: "Šlapej pořádně, nebo budeš šlapat po tmě!"

 

 

Další změny budou následovat ...

Autor: Richard Horák | úterý 2.2.2010 20:11 | karma článku: 10,44 | přečteno: 1062x