Stávka? Jsem proti!

Chci platit velké daně! Chci platit zdravotní pojištění, a k tomu u lékaře ze své kapsy léčení. Chci platit velké sociální pojištění a chci, aby byl důchodový věk okamžitě posunut na 90 let. Chci aby se platilo školné v plné výšši, včetně DPH, které se taky musí zvýšit. A nejen aby se platilo školné, ale i školkovné a jesličkovné!

Chci aby se ekonomická krize radikálně vyřešila a to tak, že se my obyčejní lidé uskromníme jak nejvíc to půjde. Je přece úplně putna, že žijeme jen jednou a že život je krátký. Ze svého platu budeme odvádět co největší díl státu, aby byl bohatý. Aby jsme mohli zachránit celou naši unii, celou naši Evropu. Ba celý svět zachráníme, včetně Ameriky! Vůbec nás nebude zajímat, co se s našimi penězi děje, aby ti nahoře mohli nadále šmelit, podplácet, odměňovat se. Chci aby byla zavedena povinná protekce. Ten podnikatel, který má vyšší známost, ten zakázku dostane. Musí ji dostat! Chci aby se ve vládě nejprve hádali a teprve potom začali něco dělat, to už se té naší vládě celkem daří. Chci abychom si nastolili naši demokracii, tak jak nám vyhovuje! Daně, daně, daně - za všechno! Byznys, byznys, byznys ... všude tvrdej byznys!

A toto mi chtějí ti zlí odboráři pondělní stávkou narušit, nabourat. A mimo to mi chtějí zablokovat silnici. Já budu muset jít pěšky! Nemůžu vytáhnout svého Wartburga z garáže, za kterého platím nejdražší možné povinné ručení, havarijní pojištění, daň silniční, daň ekologickou, drahý benzín s velkým DPH!

Zrušte stávku!

Ba ne, já chci jen velkou karmu, jako má ten kluk na hlavní straně iDnes, co je strašně rozezlený na odboráře, protože asi nechce vůbec žádnej důchod. A taky chci být zařazen do sektoru Zaujalo nás, nebo nejlépe na hlavní stranu iDnes, kde se za poslední dva dny objevují (zcela nezávisle a objektivně) hlavně články zbrojící proti odborářům.

Jenom proto píšu takový blbosti, jako spousta jiných blogerů toužících po velké karmě. Jinak to přece nemůžou myslet vážně, nebo jo?

Autor: Richard Horák | sobota 11.6.2011 13:36 | karma článku: 38,12 | přečteno: 3041x