Seznamka: Bohouš hledá ženu!

Můj kamarád Bohouš je velmi zajímavý typ člověka. Od té doby, co ho znám, shání ženu a protože od něj, nejen já, každý den slýchám větu: "Sežeň mi babu", a jelikož velmi dobře znám jeho nároky, rozhodl jsem se za něj napsat inzerát:

Madam, (Bohouš, nebo též Bohunka, jak mu kamarádi, nevím proč, říkají už od doby, kdy jsem ho ještě neznal, je velký kavalír a džentlmen)

jsem čerstvý čtyřicátník, rozvedený a hledám právě Vás.

Dovolte mi, abych se nejprve představil. Mé jméno je Bohuslav Rukáv. Ano, je mi jasné, že jste se nad mým jménem pozastavila, možná jste si toto příjmení představila jako své, tedy Rukávová, ale vězte, že jsem v případě svatby ochoten od svého příjmení ustoupit k Vašemu. (Jak vidíte, Bohouš to myslí opravdu vážně a jde rovnou na věc, na přímo!)

Jsem již několik let zaměstnán jako vrchní kontrolór spojovací techniky v tuzemské firmě, která se zabývá komunikační technikou. (Ano, zdá se, že Bohouš je důležitou součástí ve výrobním procesu této firmy)

Vlastním třípokojový zděný byt nedaleko centra našeho města a v tomto žiji sám, bez domácí zvěře, pouze se svými orchidejemi. V jednom z pokojů mám prozatimní malou dílnu, kde za menší odměnu provádím malé opravy všech možných domácích spotřebičů. (Bohoušek má zlaté české ručičky)

Určitě si nechci klást velké podmínky, ale je tu pár bodů, které bych rád, aby moje životní partnerka splňovala: (Teď to příjde)

Určitě by jste měla být nekuřačka. Sám jsem nekuřák a cigaretový kouř mi doslova vadí. (Počítejte ale s tím, že vás Bohouš bude chtít několikrát týdně vzít do své oblíbené hospody, kde na sebe přes hustý cigaretový kouř ani neuvidíte)

Mám sice rád, když žena pije pivo jako já, ale určitě s mírou a ve vší slušnosti a počestnosti. (Bohoušovi přátelé, v oné hospodě, vás ale hned první večer opijí ... a jeho taky!)

Měla by jste jezdit na kole, jelikož já bez svého kola neudělám ani krok. (A to ani v případě deště, hustého sněžení a celoplošného náledí)

Rád na svém kole jezdím na výlety po okolí, třeba se koupat v písníku. (Bohoušek ale nemá plavky, proto počítejte s nuda-pláží)

Všeobecně mám ve svém životě rád překvapení. (A ty vám Bohouš taky přichystá, třeba právě tím, že vám během cesty na kole řekne: "Tady zahni vpravo", a vy ho poslechnete a vjedete na liduprázdný palouček, kde vám bude chtít ukázat, že: )

V sexu jsem velmi aktivní a takový hledám i protějšek. (Postelovou bohyni)

Autor: Richard Horák | čtvrtek 21.1.2010 20:11 | karma článku: 17,49 | přečteno: 1254x