jezisek@nebe.cz

Ježíšku, je to moc dobře, že jsi si konečně koupil computer a zařídil si mailovou adresu. Víš, klasická pošta dnes už moc nefrčí a kde kdo z nás už ani rukou psát neumí. Abych pravdu řekl, ani nevím kde koupit známku na dopis, kromě pošty samozřejmě, ale ta je daleko.

Milý Ježíšku, asi se chceš nejprve zeptat, zda jsem byl tento rok hodný a zda si nějaké dárky zasloužím. To by měli sice posoudit jiní, ale já sám za sebe ti samozřejmě řeknu, že jsem hodný byl. Stejně jako každý rok jsem si předsevzal, že budu žít zdravě, v pohybu, nebudu moc pít, ve škole pojedu na plno a i v práci budu své povinnosti plnit poctivě a s největším možným nasazením. Popravdě přiznávám, že stejně jako každý rok, to ani tento rok nevyšlo. Zeleninu a jogurty stále ignoruji, na pohyb není čas, ve Sklepě nesedím jen u piva, ale prokládám ho slivovicí, ve škole jedu zlatou střední cestou (tedy za tři), a v práci mě to občas neuvěřitelně se*e, pardon - štve! Ale jak vidíš, jsem upřímný a uznej, že již samotné předsevzetí je první krok k úspěchu.  

Dostaňme se tedy k dárkům.

Můj milý Ježíšku, koupil jsem si nový notebook HP Compaq 6720s a potřeboval bych do něj novou Ram-ku, ale prosím Tě, je potřeba, aby to mělo DIMM (3,3, nebo 5 V), kapacitu od 64 do 2048 MB a hlavně pin 72, nebo 144 a 200. Doufám, že tomu rozumíš. 

Můj nejmilejší Ježíšku, dále bych potřeboval Microsoft Windows Office, ale prosím Tě, už mi nevoz ty staré 97-mičky, ale přivez mi už nové 2007. Ty staré jsou OUT! 

Můj nejmilejší kamaráde Ježíšku, přál bych si i novou mikinu. Jak už jsem ti napsal, zeleninu ignoruji, tím pádem se i velikost mého oblečení od minulých vánoc vyvinula z XL na XXL. Ale prosím tě nenakupuj to u šátoráků, tady za rohem je nový super krámek a tam mají ty správné žádané značky, jako třeba Billabong! Ta značka je fakt IN!  

Můj nejmilejší kamaráde, největší příteli Ježíšku, potřeboval bych ještě nový mobilní telefon, ale jelikož tě nechci úplně vyždímat, klidně si počkám do března, to mám narozeniny. No ale kdyby si přeci jenom na nějakou dobrou Nokii, s fotoaparátem o minimálním rozlišení 5 megapixelů, GPS navigací a s přístupem na internet, narazil, můžeš mi ho klidně hodit. Aby jsi nemusel hledat, ten telefon se jmenuje N97. Dík.

Ježíšku, trenky, ponožky, tepláky, knihy a jiné další zbytečnosti nech prosím tě u sousedů.

Pokud by jsi mi chtěl přibalit ještě nějakou drobnost, klidně můžeš. Docela by se mi hodilo několik prázdných CD a DVD, paměťová karta do foťáku a do mobilu, flash disk, nebo nová bezdrátová myš. 

Nebudu tě dál, můj milý kamaráde, zdržovat. Věřím, že toho máš v tuto dobu hodně na práci a ani já nemám příliš času. Jdeme s kamarádem mastit Playstation, který jsi mi nadělil minulý rok - víš o tom, že už je na světě nová verze - Playstation 3 !!! 

Měj se ...

 

(Odpověď Ježíška bude následovat)

Autor: Richard Horák | pondělí 30.11.2009 20:11 | karma článku: 17,74 | přečteno: 1349x