Dominika Gottová vyčítá Jiřině Bohdalové a Jiřina Bohdalová reaguje na drsná slova ….

Přemýšlím, proč lidé se sebou mluví skrz média. Haló,sezname, prosím, vyřiď tomu a tomu, že mne fakt naštval. Pak se přes seznam ozve protistrana. Prostý lid se tím baví a očekává další články.  Mně je z toho smutno. 

A o tom to přesně je. Ztráta umění komunikace mezi lidmi. Nevyčítám nikomu nic. Stát se může cokoli. Přispěli ke ztrátě komunikace mezi lidmi i novináři?

Jak je těžké oslovit přímo dotyčnou osobu? Ale zase o čem by ta média psala, že?

A jak by to mohlo vypadat v tom lepším světě:

Dejme tomu použitím telefonu:

Bohdalová, prosím

Tady je Dominika Gottová, dobrý den

Dobrý den, Dominiko.

Paní Bohdalová, chtěla jsem vám jen říct, jak mne mrzí, že jste při vašem smutečním projevu nezmínila za naši rodinu také mne a Lucii. Vypadalo to jako bychom ani nepatřily do rodiny.  Víte, já jsem tatínka moc milovala, moc pro mne znamenal a pořád znamenat bude. Přiznám se,že mne to opravdu moc mrzí, zrovna od vás bych to nečekala.

Dominiko, mne to také mrzí, já jsem si to uvědomila až pozdě. Víte, i pro mne, jako herečku to bylo velmi vyčerpávající, traumatické i stresové. Měla jsem vašeho pana otce velmi ráda. Vím, že omluva možná nepomůže, ale prosím, věřte mi, že bych to nejraději vrátila zpátky a napravila. Ještě jednou se vám za to hluboce omlouvám.

Paní Bohdalová, stalo se. Věřím, že v tom nebyl žádný záměr. Omluvu přijímám.

Dominiko, moc se mi ulevilo, děkuji za zavolání, sama jsem se chystala, že vám zavolám a omluvím se. Přeji vám, ať se vám daří. Tatínek z vás musel mít velkou radost. Mějte se pěkně. Na shledanou.

Tak po tomhle hovoru, by se oběma ulevilo. Čtenáři seznamu by přišli o senzaci dvou rozhádaných dam, ale dva lidé by opět nabrali klid v duši a nepříjemnost by byla smazána. Jak málo by stačilo k tomu vzít médiím vítr z plachet.  Nu což, za pár hodin tohle z médií vyšumí a přijde nová aféra, ale možná, že v srdcích těchto dam zůstane malá černá šmouha. Anebo si to vyříkají až se potkají. Jestlipak i o tom pak budou média informovat?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Remeš | úterý 15.10.2019 14:53 | karma článku: 17,59 | přečteno: 640x