Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Spor horňáků s dolňáky nevyřeší ani Evropský soud pro lidská práva ve Štrasburku.

Už na vás někdo vyštěkl, řekni mi, jestli se ti víc líbí prsa nebo zadek, a já ti řeknu jaký jsi? Nedá se nic dělat. Příkopy se už rozevírají i mezi horňáky a dolňáky.

Vůbec nepřeháním. Už dokonce existují vědecké výzkumy, které zkoumají příčiny preferencí horňáků a dolňáků ze všech stran. Podle nich muži preferující malá prsa mají sklony k exhibicionismu a ke kouření. Podle všeho je tedy náš současný předseda Senátu, který kouří opravdu hodně, sice horňák, ale velmi netypický, neboť je spíše na švestičky od Hujera /tedy spíše od Hujerové/ a ne na dýně nebo melouny. Podle vědců většina mužů z bohatých rodin dává přednost malým prsům, jež se považují za ztělesnění ideálu krásy. Vědci nevylučují, že tito elitáři jsou indoktrinováni módním světem, v němž jsou za krásné považovány vysoké, štíhlé postavy s malými ňadry. Politicky lze zařadit tuto podskupinu horňáků mezi městské liberály, sluníčkáře a zbohatlé ekoteroristy. Pak jsou tu však mnohem početnější „lidoví“ horňáci upřednostňující bujné poprsí, které upoutává všeobecnou pozornost. „Lidoví“ horňáci jsou sami rádi středem pozornosti, k čemuž jim prsatá partnerka výrazně dopomáhá. Rakouský magazín Kosmo zveřejnil výsledky experimentu, kterého se zúčastnilo 266 mužů různého sociálního statusu. Zjistilo se, že sociálně slabší muži výrazně preferují velké poprsí. Výsledky však mohly být ovlivněny dalším zjištěním, podle něhož jiné preference má hladový muž a jiné muž sytý. Asi bude dost pravdy na rčení, že sytý hladovému nevěří. Hladoví byli doslova fascinováni bujným poprsím, kdežto najedení upřednostňovali ženy s menšími prsy.

A teď k dolňákům. Podle vědců obliba ženského zadku souvisí s touhou po pořádku. Z politologického hlediska by se dalo usuzovat, že milovníci ženských zadků upřednostňují „vládu pevné ruky“. Na druhé straně dolňáci často pracují v hospodářství, vedou strukturovaný život a přejí si hlavně úspěch.

Dolňáctví a horňáctví má však i svůj globální přesah a může být i jedním ze znaků střetu civilizací. Z průzkumu pornografických webů vyplývá, že v Africe, Jižní Americe /kromě převážně „bílé“ Argentiny/ a Blízkém východě vládnou dolňáci, kdežto v Asii a téměř v celé Evropě ovládají muže ženská prsa. Z tohoto pohledu se dá uprchlická krize v Evropě a USA charakterizovat jako příval jižních dolňáků do zatím převážně prsaté horňácké euroatlantické civilizace.

Z výše uvedených výzkumů je zřejmé, že si horňák s dolňákem rozhodně vzájemně nesednou, neboť je názorově rozděluje skoro všechno. Proto je dobré podle některých rysů chování rozpoznat, zda máte co do činění s horňákem nebo dolňákem. Lépe rozezná dolňáka od horňáka samozřejmě žena. Troufl bych si říci, že hlavně horňáctví odhalí hned v první vteřině. Muž bude potřebovat k odhalení trochu detektivního talentu, ale zvládne to také.

Horňák se při setkání se ženou zpravidla nedokáže „na první dobrou“ podívat do jejích očí. Výstřih přilepí jeho pohled na prsa jako mucholapka mouchu. Dolňák svým pohledem útočí spíše zákeřně zezadu. I on se okamžitě lapí na pěkně tvarované pozadí a dlouhé nohy, ale bez zpětného zrcátka tak snadno odhalen nebude. Tzv. „třetí“ pozorovatel však bude mít okamžitě jasno.

Všechno nasvědčuje tomu, že spory a nedorozumění mezi ortodoxními maloprsaři , velkoprsaři , malozadečkáři a velkozadkaři se budou stále více vyhrocovat. Všechny tyto kategorie a podkategorie nakonec skončí v sociálních bublinách, v nichž se budou i za přispění sociálních sítí radikalizovat. Ještě hůře dopadnou ženy. Vůbec si nedovedu představit městskou liberální demokratku s velkými ňadry, jež silou bájné magnetické hory budou přitahovat hladového muže s nízkým sociálním statusem anebo prdelatou členku SPD T. Okamury, jejíž zadek bude vábit především migranty z Blízkého východu.

Existuje nějaké řešení? Jedno ano. Nevěřit vědátorům , co ten výzkum uskutečnili. Já osobně jsem v tomto směru politicky nevyhraněný. Mně se pěkná žena líbí jako celek a takových nás bude většina.

Autor: Vilém Ravek | pátek 25.1.2019 17:31 | karma článku: 19,57 | přečteno: 710x
  • Další články autora

Vilém Ravek

Venkovský balík jsem já, mě každá pošťačka zná.

Moje balící technika, ať už jde o ženský, tak o poštovní balíky, nikdy nebyla bůhvíjaká. Nedávno jsem se po mnoha letech pokusil poslat balík a díky tomu jsem se stal postrachem místních pošťaček.

12.5.2023 v 20:02 | Karma: 24,33 | Přečteno: 538x | Diskuse| Ostatní

Vilém Ravek

A co s těmi, jejichž příjmení se bez uzardění nedají vyslovit?

Dnes se dbá na to, aby nikdo nebyl urážen za to jak vypadá, ale co mají dělat ti, jejichž příjmení je směšně komické nebo dokonce sprosté. Takových lidí není zrovna málo. Pro ně musí být život hotovým peklem.

23.4.2023 v 17:54 | Karma: 30,65 | Přečteno: 905x | Diskuse| Ostatní

Vilém Ravek

Neupravená verze pohádky Červená Karkulka se bez varovného příbalového letáku neobejde

Tak jsem si naschvál přečetl původní originální verzi pohádky Červená Karkulka od K. J. Erbena a došel k závěru, že po jejím přečtení by dnešní průměrné dítě, byť zvyklé na drsné počítačové střílečky, dostalo osypky.

13.4.2023 v 17:38 | Karma: 27,27 | Přečteno: 681x | Diskuse| Poezie a próza

Vilém Ravek

Sumec.

Sumec velký číhá většinou u dna. Jakmile detekuje kořist, pomalu se k ní přibližuje a pak bleskově zaútočí. Nespěchá, času má dost. Dožívá se až šedesáti let.

7.4.2023 v 18:45 | Karma: 16,13 | Přečteno: 321x | Diskuse| Poezie a próza

Vilém Ravek

Zprávy o Putinových neklidných nohách rozhodně nejsou vhodná četba pro hypochondry.

Teď jsem se právě dočetl, že má Putin kromě deseti nejnebezpečnějších chorob na světě i syndrom neklidných nohou, který se projevuje zvláštním kroucením chodidel. Nejhorší na tom je, že něco podobného mám i já!

22.3.2023 v 17:10 | Karma: 34,21 | Přečteno: 2890x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

I na čarodějnice padaly rekordy. Nejtepleji bylo severně od Prahy

30. dubna 2024  18:41

Na 24 ze 168 stanic fungujících alespoň 30 let v úterý, poslední den měsíce dubna, kdy se tradičně...

Chci víc peněz na vědu i bezúročné půjčky pro doktorandy, říká nový ministr

30. dubna 2024  15:37,  aktualizováno  18:29

Pavel Tuleja, který má být příští týden jmenován novým ministrem pro vědu, výzkum a inovace za TOP...

Green Deal nikdo nezmění. Vnímejme ho jako příležitost, radí Pavel Telička

30. dubna 2024

Premium Česká republika slaví 20. výročí vstupu do EU. Pavel Telička tehdy český vstup v Bruselu...

Von der Leyenová s kampaní navštívila Prahu, na Národní třídě čepovala pivo

30. dubna 2024  17:58

Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová v souvislosti s předvolební kampaní Evropské...

Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!
Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!

Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....

  • Počet článků 284
  • Celková karma 25,37
  • Průměrná čtenost 1541x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik