Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Sedm hříchů bruselských byrokratů

Ve volbách do Evropského parlamentu si Česká Suverenita vytýčila následující programové priority: Chceme zpět naši suverenitu - bojujeme proti sedmi hříchům bruselské byrokracie, které jsou:

1. Podpora násilí – Zastavíme nelegální migraci do EU a zpřísníme podmínky pro přijímání legálních migrantů

2. Šíření chudoby – Zastavíme řízenou populační explozi v nejchudších zemích světa

3. Arogance moci – Vrátíme právo veta členským státům EU

4. Chamtivost oligarchů – Progresivně zdaníme globální firmy

5. Plýtvání penězi – Prosadíme dotace EU jen do užitečných programů

6. Nekontrolovatelný růst byrokracie – Snížíme počet a omezíme moc bruselských byrokratů

7. Omezování svobody – Zabráníme vzniku cenzury o omezování základních občanských a lidských práv

Co tím přesně myslím?

1. Podpora násilí:

Nelegální migrace ohrožuje bezpečnost obyvatel Evropy. Zvláště ve velkých městech dramaticky roste pouliční zločinnost, násilí a terorismus. Islám není náboženství jako křesťanství nebo buddhismus , ale jeho integrální součástí je i politický program a s evropským právem neslučitelné právo šaría. Ohrožuje naše svobody a celou tradiční evropskou kulturu. Islám jako politický program šíří nenávist, podněcuje násilí a zbavuje lidi svobody. Je to stejně nebezpečná ideologie, jako byl fašismus, nacismus nebo komunismus. Z těchto důvodů jsme i proti přijímání tzv. legálních migrantům z islámských zemí.  Prosadíme skutečně účinnou obranu hranic EU, okamžité navracení nelegálních migrantů již v okamžiku, kdy vstoupí do výsostných vod zemí EU, tedy ještě před tím, než se stačí vylodit. Pašerácké čluny pak budou okamžitě ničeny a pašeráci internování.

2. Šíření chudoby:

Programy tzv. pomoci EU přímo či nepřímo (například přes neziskovky) podporují populační explozi v mnoha zemích a tedy růst chudoby, nemocí a beznaděje obyvatel nejchudších zemí světa.  Zahraniční politika a pomoc EU se musí změnit a začít sledovat jeden cíl – snižování ničivé populační exploze a zvyšování životní úrovně v nejchudších zemích světa. Prosadíme, aby jakoukoli pomoc EU dostávaly jen ty země, které budou ekonomicky podporovat rodiny nejvýše s třemi dětmi a zpřístupní širokým vrstvám obyvatel metody plánovaného rodičovství. Chceme, aby programy EU byly zaměřeny na uplatňování metod plánovaného rodičovství a kvalitní výchovy dětí v rodinách a na jejich praktické vzdělání.

Populační exploze mnoha zemí tzv. třetího světa je odpovědná za migraci, násilí, chudobu, globální změny klimatu a neudržitelnou spotřebu přírodních zdrojů. Pokud neprosadíme zastavení exploze, dojde k dalšímu nárůstu masové migrace a k ekologickému zhroucení naší civilizace.

3. Arogance moci:

Získáme zpět naši ztracenou suverenitu – právo veto pro každý členský stát EU. Od vzniku Evropského společenství až do přijetí Lisabonské smlouvy rozhodovaly jednotlivé státy vždy v konsensu. Tím bylo zabráněno tomu, aby silnější a bohatší státy mohly diktovat svou vůli těm menším. Po přijetí Lisabonské smlouvy a zrušení práva veta se stále více prosazuje arogance síly a moci. Typickým příkladem bylo hlasování o tzv. kvótách, ale po odchodu Brexitu lze očekávat nárust diktátu zbylých veůkých států EU vůči státům menším. Jedná se například o připravovaný  promigrační zákon EU. Nepřipustíme, aby se z EU stal skutečný žalář národů.

4. Chamtivost oligarchů:

Prosadíme progresivní zdanění nadnárodních gigantů, které odvážejí z naší země, ale i z celé EU své zisky do daňových rájů nebo je rozmělňují ve stovkách neprůhledných firemních řetězců celého světa. Nebudeme již ekonomickou kolonií, kdy z naší práce a našich národních zdrojů pohádkově bohatnou globální miliardáři. Našim cílem jsou spravedlivé podmínky pro domácí podnikatele a firmy. Nepřipustíme rovněž, aby nadále bylo v České republice prodáváno nekvalitní zboží zavedených značek, které má ale mnohem horší kvalitu, než jaká je v jiných zemích EU. Nebudeme dále tolerovat skutečnost, že si nadnárodní řetězce pletou Českou republiku s německou popelnicí.

5. Plýtvání penězi:

Dotační politika EU se stává nástrojem k vydírání národních států a navíc čím dál tím více dotací směřuje do ideologických programů a organizací – například k politickým neziskovkám a genderovým výstřelkům. Budeme prosazovat, aby dotace EU směřovaly jen do programů, které zvyšují konkurenceschopnost jednotlivých států a současně do podpory bydlení pro mladé rodiny, modernizace a výstavby nemocnic, škol a domovů seniorů a do klíčové dopravní infrastruktury (dálnice, obchvaty, vysokorychlostní železnice).

6. Nekontrolovatelný růst byrokracie:

Budeme prosazovat zásadní snížení rozpočtu pro centrální bruselské orgány. Je třeba radikálně snížit stavy armády úředníků parazitujících na Evropských centrálních úřadech. Moc úředníků musí být výrazně okleštěna a rozhodovací pravomoci je třeba vrátit do rukou skutečně volených poslanců Evropského parlamentu, kteří v současnosti vlastně žádné rozhodovací pravomoci nemají. Zcela nepřípustná je skutečnost, že o Evropě rozhoduje vlastně nikým nevolená tzv. Evropská komise, která se ale chová jaké vláda celé Evropy. Úředníci musí konečně jít příkladem a začít šetřit. Neustále bobtnající rozpočet, ze kterého jsou vypláceny pohádkové platy úřednickým trubcům, musí skončit.

7. Omezování svobody:

Postavíme se všem snahám cenzurovat média včetně internetu a sociálních sítí. Odmítáme snahy o zřizování cenzorských komisí – skupin,,moudrých” , kteří budou rozhodovat o tom, které sdělení je pravdou a které je ,,fake” nebo který názor je ,,nekorektní” či  ,,nesprávný”. Zde se EU vydala rovnou cestou k nesvobodě, k totalitě, kdy skupiny vyvolených chtějí lidem diktovat, co smějí říkat a co ne. Naopak budeme prosazovat, aby EU ze svého rozpočtu podporovala rozšiřování oblastí volného ( bezplatného) přístupu k datovým sítím. Internetový prostor považujeme za moderní podobu veřejných prostranství – jde o digitální náměstí a tam musí mít svobodný přístup každý člověk a mít možnost svobodně vyjadřovat své názory. Zastavíme cenzuru dřív, než na ulicích vzplanou nové živé pochodně.

Autor: David Rath | pátek 5.4.2019 17:05 | karma článku: 13,79 | přečteno: 276x
  • Další články autora

David Rath

Vážený pane premiére

Vážený pane premiére, milý Andreji, troufám si Vás oslovit i milý Andreji s ohledem na Vaše přátelské přijetí na Čapím hnízdě, kde jste pro mě, mimo jiné uspořádal i výbornou večeři v kruhu Vašich nejmilejších.

21.5.2019 v 9:17 | Karma: 26,64 | Přečteno: 1165x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky

David Rath

Válka dělohami

V Súdánu žilo v roce 1960 10 milionů obyvatel zatímco v roce 2010 už neuvěřitelných 40,5 milionů. Ve stejných obdobích tedy 1960 a 2010 pak v Egyptě 25mil. oproti 97 milionům, v Etiopii 20mil. - 105 milionů,

8.5.2019 v 18:44 | Karma: 38,45 | Přečteno: 1742x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky

David Rath

Vězení za všechny prachy

V Česku máme, oproti našim západním, ale i jižním sousedům, výrazně více vězňů a 2 -3x vyšší recidivu. Přitom všichni za jednoho vězně platíme přes 30 tisíc měsíčně – srovnejte si to s důchodem či minimální mzdou.

29.4.2019 v 16:40 | Karma: 16,40 | Přečteno: 875x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky

David Rath

Sexuální otrokářství v Británii

Mainstreamová média, především ČT, už týdny omílají neustále brexit. Proč to asi dělají, když názory nás z české kotliny na rozhodnutí ostrovanů nemají vůbec žádný vliv?

15.4.2019 v 20:51 | Karma: 35,96 | Přečteno: 1282x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky

David Rath

Blbost, ale za prachy proč ne

Piráti prokázali mimořádnou ohebnost svých názorů, když po razantním odmítnutí výstavby čtvrtě státních byrokratů v Letňanech jsou ochotni se podřídit, když jim vláda vysolí prachy na pražský dopravní okruh.

2.2.2019 v 9:50 | Karma: 23,78 | Přečteno: 895x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Riziko požárů platí až do čtvrtka. Pálení čarodějnic zkomplikuje i vítr

30. dubna 2024  9:49,  aktualizováno  10:36

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) prodloužil výstrahu varující před nebezpečím vzniku požárů...

Kandidát na ministra za TOP 09 Tuleja vedl univerzitu, dohlíží i na OKD

30. dubna 2024  10:24

Novým ministrem pro vědu, výzkum a inovace se má stát Pavel Tuleja, který ve vládě nahradí Helenu...

Rusové při smrtícím útoku na Oděsu zničili i „zámek Harryho Pottera“

30. dubna 2024  10:15

Sledujeme online Na pět vzrostl počet obětí pondělního ruského útoku na jihoukrajinskou Oděsu, jeden ze 32 zraněných...

Předsednictvo TOP 09 podpořilo Tuleju. Pozice ve vládě ho zajímá

30. dubna 2024  6:02,  aktualizováno  10:15

Novým ministrem pro vědu, výzkum a inovace se má stát prorektor Slezské univerzity v Opavě pro...

  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik