Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zcela dobře vystižený velký problém s Islámem.

Jediná země která dokázala krotit populaci, je Čína s politikou jednoho dítěte. Je to vzor pro státy Afriky. Právě proto bychom měli podporovat výhradně africké státy, které dokáží zavést politiku jednoho, nebo dvou dětí.

Náboženství, které nepřizpůsobí svoji ideologii s Lidskými právy musí být zakázáno!

0 0
možnosti
MG

David Rath je přes smutnou roli, kterou mu bylo v politice sehrát, sympatický muž, což se nedá napsat o mnohých jiných politicích, když ale píše, měl by si dávat pozor na logiku toho, co sděluje: Tak například: Nejedná se o válku dělohou, ale - kdyby šlo o toto - tak o dělohách, jako zbrojovkách příští války.

Je evidentní, že tedy píše nikoli proto, že by jej k tomu pudil duševní přetlak, nýbrž přání psát. Důvody netřeba uvádět, každý, kdo se nad ním zamyslí, musí aspoň něco z toho pochopit sám.

Pan Rath umí psát poměrně efektně, nikoli však k jádru věci. - Tento přístup se projevoval už v jeho projevech ve sněmovně - a dalších politických vystoupeních - značná polovičatost argumentace a nedostatečnost přípravy, kterou by člověk čekal u osoby, aby jí mohl uvěřit, že je seriózní.

A tak, i když nám jistě n i k d y neprozradí, jak to vlastně všechno bylo, je to vlastně pro něho dobře. Bylo by komické zjistit, že "pravda" bude mít stejné slabiny jako cokoli, co prezentuje, když nám sděluje "velké" věci jako velké pravdy.

Akorát, že kecá v domýšlení souvislostí, chtělo by se dodat jako soukromý názor - To je vážně příšerný, jak povrchní pohled na svět a chabé znalosti mají ministři a přední lídři politických stran

0 0
možnosti
Foto

No jo, volby do Evropského parlamentu jsou za rohem a první místo na kandidátce České suverenity musí autor nějak podpořit a tak volí to nejjednoduší dnešní doby - strašit islámem. Tím nechci říci, že s tou populační explozí posledních, řekněme, padesáti let nemá pravdu.

0 2
možnosti
PB

Karma 32 od obyčejných lidí člověku, který je odsouzený za to, že má obyčejné lidi naprosto na háku. Že jimi pohrdá, krade, lže a napadá své okolí. Karma 32 za to, že je ojebe slovy: Nemáme totiž představu, co to znamená žít podle vše řešící a všudypřítomné víry v Boha. Člověk je jen bezvýznamným zrníčkem písku v moři pouště lidstva a vše je řízeno pouze Bohem. Jediným smyslem života je šířit jeho poselství do všech světových stran.

Zdroj: https://rath.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=712663

Ubozí karmující. Tohle vám opravdu stačí? A kde jsou výkřiky o tom, že nám tady minulé vlády nastavily mafiánské prostředí (ČSSD privatizace bank, dolů) a rozkradly penězovody (Babiš a ANO, rozkrádání všeho).

Takže nechcete to, co se dělo minule a proto to podporujete. Vysoce inteligentní, opravdu. Hlasujete se zlodějem proti krádežím. Protože vám to tak řekl. Jděte do...k volbám zase. Bude líp.

4 2
možnosti
Foto

A co když jenom nechtějí ti karmující to, co se dělo za vlád ODS? Naprosté pohrdání vlastnickými právy a jejich nahrazením právem silnějšího. Lidé mají sloní paměť.

0 2
možnosti
Foto

Velmi inteligentní článek. Škoda, že lidi nezajímá co kdo řekl, ale kdo co řekl. a když je zajímá pouze kdo co řekl,tak je ani nezajímá to co. Je to smutné. Totéž když něco chytrého napíše J. Paroubek, tak místo aby si to přečetli, tak jim stačí to odbýt slovem Jyrka. Namyslete si, že obdivuji ČSSD v jakémkoliv byť bývalém provedení. Ale lidé by měli číst. Jinak zblbnem všichni brzy na kvadrát.

12 1
možnosti
Foto

oprava: nemyslete

0 0
možnosti
Foto

Další politická mrtvola, která se zachraňuje vlast před islámem....v komické pidistrane Volfové naštěstí úplně bez šance.S korupci už bojovat nebudete....?

6 4
možnosti
PZ

Zajimavy je ze Kaddafi sam rekl;”Jsem jedina hraz proti masove migraci z Afriky do Evropy.”

A mermomoci ho museli ze Zapadu bombardovat a zbavit se ho,dneska v Lybiji existuje otrokarstvi a vsejaka kseftarina s lidskymy zivoty.

5 0
možnosti
JK

Kdybys nekradl, mohl jsi dnes formulovat tyto myšlenky (podle mne pravdivé) ve Sněmovně....

7 3
možnosti
Foto

Rath připomíná Babiše, ale i Grosse. Co tihle prováděli, dělala i řada jiných. Tihle se však z různých důvodů stali nepohodlnými a tak se zákulisní loutkovodiči politiků rozhodli je zlikvidovat. S Rathem i Grossem se jim to povedlo, protože se podařilo připravit je o politickou moc. U Babiše se to nedaří, protože má podporu 30% voličů, kteří nejsou tupí a vidí do hloubky problému.

3 1
možnosti
Foto

Nejde o kvantitu potomků, těch mají nejvíce myši a králíci, ale o jejich kvalitu. Jenom to nechtějte měřit velikostí ekologické stopy.

0 4
možnosti
JR

J67a88n 22R61á29ž

8. 5. 2019 21:01

No právě, kvalita těch, kteří se nejvíce a nekontrolovaně množí je velmi diskutabilní a zcela nepochopitelné je, že ti kvalitnější, měřeno IQ, rozmnožování těch "jiných" tak vehementně podporují.

2 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik