Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Elita národa nebo jelito národa Kocáb?

Pan Kocáb opravdu neví, co už by udělal pro svoji pošramocenou pověst u veřejnosti, a tak zneužívá neštěstí ve Vítkově ke každodenní propagandě. Dnes dokonce navrhl stálou poradní konferenci, jakýsi NERV, jakési „elity“ národa, která by diskutovala o extremismu.

Kocab

Když pominu fakt, že největším hybatelem českého extrémismu je on sám svým chováním, tak myšlenka podobného „elitního“ klubu přesně vystihuje podstatu Kocábova uvažování. Prezident Václav Klaus ne nadarmo varoval před elitářstvím Strany zelených a lidí na ní napojených. Ano, to by Vám přesně šlo, rozhodovat o nás bez nás, protože Vy jste ta elita.

Pojďme tipovat, kdo bude asi členem tohoto extrémistického NERVU. Tak určitě to musí být bojovník za lidská práva vždy a všude Petr Uhl, dále bych tipoval galantního publicistu Jana Urbana, který své vytříbené chování předvedl zejména v diskusním pořadu Michaely Jílkové - Máte slovo s primátorkou Řápkovou. Řady teologů by mohl zastupovat pan Halík, jehož jedinou kvalifikací je chorobná nenávist k Václavu Klausovi a mohli bychom pokračovat. 

Kocábovo chování přitom je samo extremismem politického charakteru. O co má méně volebních preferencí, o to více si dovoluje. O co více zpronevěřil ve fondu Trend, o to více se veřejně prezentuje. O co míň pracuje, o to víc se snaží upoutat média co nejhloupějšími proslovy. Jednou to je teroristický čin, pak zase obvinění české společnosti z fašismu a pořád dokola. Je mi z takových lidí špatně, tím víc, že je musíme živit z našich daní!

Rád bych také věděl, co bude výsledkem takového extrémistického NERVU? Takže se zase zjistí, že vlastně Češi jsou strašní rasisté, protože už nemohou snést dennodenní terorizování ze strany Romů? Takže zase se budou dávat milióny korun na kdejaké neziskové organizace, které s Romy nepracují. Místo aby je vedli ke spořádanému životu, naučili je pracovat, nekrást a nelhat, budou jim naopak vysvětlovat, jak obelstít radnice, které jim odečítají dluhy z dávek?

Ani korunu takovým neřádům, ani korunu Kocábům, Uhlům, Urbanům a dalším vyžírkům. Už ani slovo o tom, že jsou u nás Romové utlačovaní a jak se jim máme omlouvat, protože to zaprvé není pravda a zadruhé to opravdu povede k tomu, že se začneme radikalizovat. Už dost toho politického divadla těchto fanatiků a vychytralců. Kocábe, už Vás máme plné zuby, přestaňte nás dennodenně urážet svými plky a nechte nás normálně žít!

Autor: Radek Prochazka | pátek 24.4.2009 19:03 | karma článku: 32,67 | přečteno: 1336x
  • Další články autora

Radek Prochazka

Chcete ke korytům, ale zaplatit dluhy městu neumíte?

Paní primátorka Chomutova Ivana Řápková opět ťala do živého a rozpoutala na naší politické scéně dosud zamlčovaný skandál! Nechala porovnat seznamy dlužníků vůči městu a kandidátky jednotlivých politických stran a dospěla ke skandálnímu zjištění, že z 319 kandidátů jich má plných 48 nezaplacené dluhy vůči městu! Na některých již dokonce byla vykonána exekuce. Já, jako občan jsem zděšen! Takže každý 8 kandidát do našeho zastupitelstva je „nepřizpůsobivý“?

15.10.2010 v 10:50 | Karma: 37,01 | Přečteno: 2874x | Diskuse| Politika

Radek Prochazka

Primátorko Řápková, díky. Aspoň někdo, kdo se nebojí!

Musím se přiznat, že marně hledám na současné politické scéně někoho, kdo by se dokázal postavit čelem tomu, co Ústecký kraj trápí nejvíce, tedy nepřizpůsobivým občanům, jejich notorickému zvyku zneužívání sociálních dávek, věčným krádežím a napadání slušných lidí. Pan Paroubek je, jak jsme z plakátů ČSSD zjistili (http://zpravy.idnes.cz/letak-s-popalenou-natalkou-podporuje-cssd-vytiskla-ho-ale-romska-strana-1oz-/domaci.asp?c=A100523_181916_domaci_vel) , jediná naděje pro Romy, že jim zajistí blahobytné nicnedělání. Ostatní politické strany se o problematiku Romů a nepřizpůsobivých vůbec nezajímají.

27.5.2010 v 18:14 | Karma: 33,52 | Přečteno: 1998x | Diskuse| Politika

Radek Prochazka

Už toho máme dost, chceme stejný metr!

Jsem velmi naštván a pobouřen přístupem našich médií ke kauze brutálně ubitého 13-ti letého Patrika romskými mladíky. Je to věc, která se stala před třemi týdny a média o tom takměř mlčí. Přitom se jedná o stejnou rasistickou akci, jako byl žhářský útok ve Vítkově. Patrik byl zbit takovým způsobem, že měl natrženou slezinu, odražené ledviny, zlomená žebra a otřes mozku. Nakonec jej brutální romští násilníci za rasistických nadávek hodili do potoka, aby se utopil a utekli. Jak potvrdili lékaři na jednotce intenzivní péče v Ústí nad Labem, Patrik jen o vlásek unikl smrti.

21.5.2010 v 13:58 | Karma: 35,03 | Přečteno: 4175x | Diskuse| Politika

Radek Prochazka

Zbabělec, pitomec nebo korupčník?

Myslím, že pan Kocáb ve funkci ministra se už ztrapnil dost na to, aby táhnul ke všem čertům, ale to, co předvedl dnes v Senátu, nemá obdoby. Senátorka Liana Janáčková jej pozvala na !!„veřejné slyšení“ !! v Senátu a on se nedostavil s výmluvou, že před kamerami ČT nebude mluvit. Když jsem toto slyšel od ministra pro lidská práva, tak nevím, zda bdím, či sním... Takže pomlouvat zákulisně paní primátorku Řápkovou, to jo, ale mluvit o nepřizpůsobivých na férovku před veřejností, to ne?

21.5.2009 v 18:15 | Karma: 31,20 | Přečteno: 1301x | Diskuse| Politika

Radek Prochazka

Chcete vědět, co dělají emigrující Rómové v Anglii, tak se dívejte!

Je mi špatně z politiků, kteří nás táhnou do bahna. Je mi špatně z politiků, kteří jsou bílou schopni donekonečna označovat za černou a naopak. Je mi špatně z politiků, kteří jsou schopni znásilnit obecně známou pravdu pro svůj krátkodobý politický mamon. Vůdcem smečky těchto politiků se stal Michael Kocáb.

9.4.2009 v 8:32 | Karma: 37,96 | Přečteno: 7250x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Ženě se do ruky zakousl pes. Muž, který jí přispěchal na pomoc, zvíře zabil

29. května 2024  15:12

Ženu v Žihli na Plzeňsku vážně pokousal volně pobíhající pes. Na pomoc jí přiběhl příbuzný, který...

„Krok ke třetí světové.“ Ukrajinci zasáhli klíčovou ruskou radarovou stanici

25. května 2024  12:55

Ukrajinská armáda zřejmě tento týden zasáhla významnou ruskou radarovou stanici, která je součástí...

Brutální útok nožem v Mannheimu, policista po něm bojuje o život

31. května 2024  13:12,  aktualizováno  18:49

Šest lidí v pátek utrpělo zranění při útoku nožem na náměstí v centru německého Mannheimu, uvedla...

Nemocnému synovi vstříkla do krve vodu. Chtěla jsem, aby to skončilo, řekla

29. května 2024  13:51

Mimořádně nešťastný případ matky samoživitelky a jejího vážně nemocného dítěte řeší Městský soud v...

Velký podfuk s výsluhou, nemocenská i v civilu. Policisté obírají stát o miliony

31. května 2024

Premium Státu rapidně rostou výplaty výsluh pro policisty, hasiče, celníky či dozorce. Loni Česká republika...

Zákon proti úhynu ryb. Všechny trubky svedené do řek se budou zapisovat

2. června 2024

Premium Rybáři si všimnou úhynu ryb v řece. Hasiči, zatímco havárii likvidují, na webové aplikaci vidí,...

Náš Den D. Jak se Čechoslováci v srdci Francie postavili divizi SS

2. června 2024

Premium Byla to nerovná bitva. Proti hrstce partyzánů stála elitní německá divize SS Das Reich na tancích...

Australský stát jmenoval tajemníka pro „pro změnu chování mužů“

1. června 2024  20:18

Guvernérka australského státu Viktoria Jacinta Allanová jmenovala poslance Tima Richardsona jako...

Papež se sešel s Čaputovou a matkami dívek, co zemřely při nehodě autobusu

1. června 2024  20:09

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová se v sobotu setkala ve Vatikánu s papežem Františkem. Na...

  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2571x
IT konzultant

Seznam rubrik