Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

JirkaVonErzgebirge

18. 10. 2010 7:27
A je to.

Myslí, že vám voliči dali jasně najevo, co si o vás myslí. Docela zajímavé je, co si myslí vlastní voliči ODS o Fojtíkovi.

Pokud chcete za čtyři roky uspět u voleb, nesmíte hrát falešnými kartami. Jinak dostanete podobný účet znova.

0 0
možnosti
N

NO!

16. 10. 2010 14:21
Pane Procházka - LŽE a šíříte pomluvy

Jmenuji se Blanka Kubištová a jsem kandidátkou NO!. Strana NO! se rozhodla na své schůzce po zveřejnění špinavých praktik paní Řápkové - zjistit ,kdo má soudní řízení s městem o 3 milóny. Jediná osoba jsem já, ano vedu spor starý 10 let s městem, pod Žalobou za město je podpsán kmotr Novák a jedná se o částku 300 tisíc, kterou nehodlám zaplatit, proto se soudím. Pokud není rozhodnuto, nemůže paní Řápková tvrdit, že někdo dluží, dokonce je to trestné, proto se bála jmenovat. Ale to by měla p. Procházka vědět, je přeci ta Mgr., známá kauza rychlokvašek v Plzni.Pokud jste synem pana Procházky, který za město k soudu dochází, tak se nedivím, že jste do této lži zapleten, asi Vám to vypráví papínek. Pokud ne, tedy Vás vyvedeme po volbách z omylu. Jelikož došlo k úmyslnému poškození NO! strany, ze které má paní Řápková největší obavy. Proč není uvedena pod tabulkou také věta, že kandidátka ČSSD,která byla do nyní dokonce zastupitelka je také soudním řízení?

zdravím - Kubištová

0 0
možnosti
MK

2mmmm_2

15. 10. 2010 22:59
I kdyby to byla všechno pravda,

strana Pepy z Hongkongu je ne tom tak, že i když řekne pravdu (?), stejně jí to už nepomůže....

0 0
možnosti
MK

KorekCV

15. 10. 2010 18:24
je autor neonacista?

Texty ostatních článků na jeho blogu tomu nasvědčují, stejně jako fakt, že publikuje na neonacistickém webu: http://cz.altermedia.info/z-domova/podporujeme-chomutov-podporite-ho-i-vy_5856.html . Věty v článcích jsou v mnoha ohledech podobné s tiskovými výstupy města a to jen nepřímo potvrzuje chomutovský často zmiňovaný drb, že paní Řápková a spol. v některých záležitostech aktivně spolupracuje s místními neonacisty.

0 0
možnosti
LZ

wplm

16. 10. 2010 1:28
Je KOrekCV např. komunista?

Nechci se opakovat, proto Vás odkazuji o pár příspěvků níže pane Korek... Tam jsem panu JirkaVonErzgebirge vysvětlil základní princip diskusí, které se mají týkat názoru, ne autora. Nemám náladu a čas neustále od takových, jako jste Vy, kteří umějí vyjadřovat své názory pomluvami ostatních, neustále dokola číst jechich pomlouvačné blivance.

-

Jediné, co jste dokázal je, že jste ani náznakem v této diskusi nevnesl žádný smysluplný názor na článek a jeho problematiku, kterou se zabývá, označil autora jkao neonacistu a označil paní primátorku ze spolupráce s neonacisty, což bez pádného důkazu je označováno jako pomluva.

-

Chválihodné, takových jako vy by jsme potřebovali na zimu víc, dutá polena totiž lépe hoří. Tak se příště věnujte problému nebo názoru, který se řeší, buďte tak laskav.

0 0
možnosti
N

Nika.meil

15. 10. 2010 17:42
Ajaj....

To je jistě zajímavé zjištění, přesto....neidealizujte si paní primátorku, v Chomutově jí většina lidí nemá rádo. Je to kariéristka a před volbami se vždy s něčím "vytáhne", jako např. dluhy cikánů ( je jistě záslužné, že je začala vymáhat,ale proč zrovna před volbami do PS a ne dřív?) Lidi si znepřátelila tím, že nechala odvolat Přemysla Rabase z funkce ředitele Chomutovského zooparku....byl velice oblíbený,zoopark vypiplal,ale pak jaksi paní primátorce začal šlapat na paty a ukazovat na její švindly na radnici. Následně byl pod nesmyslnou záminkou odvolán. Nepomohly demonstrace...petice...nic. Paní primátorka se snaží jevit jako milá dáma,ale opak je pravdou.....Kdo žije na Chomutovsku,ví co je zač.

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

16. 10. 2010 12:34
Re: Ajaj....

Na druhou stranu můžeme být rádi, když politik udělá něco dobrého aspoň před volbama. Takový den bych vyhlásil státním svátkem.

0 0
možnosti
AS

pralinka_rumova

15. 10. 2010 13:20
To je diskriminace

Když chce jednotlivec nebo firma peníze od státu (dotace, veřejné soutěže apod.), obvykle po něm chce stát potvrzení o bezdlužnosti (berňák, socka, zdravotní pojišťovna). Proč by to nemohl chtít i od potenciálních pobíračů státních (obecních, krajských) peněz?

0 0
možnosti
J

JirkaVonErzgebirge

15. 10. 2010 12:48
Víte, co je zvláštní, pane Procházko?

Používáte naprosto stejné věty, jako anonymní hulváti v diskusích pod články v Chomutovském Deníku nebo na Harryho blogu. Teď nevím, jestli to oni opsali od vás (to těžko, váš článek vyšel dnes) nebo jenom nemáte vlastní úsudek.

Nebo, že byste byl jedním z nich?

Používáte neověřené a vesměs ne úplně pravdivé informace. Ale to vám asi nevadí.

0 0
možnosti
LZ

wplm

16. 10. 2010 1:05
A víte, co je zvláštní, pane JirkaVonErzgebirge?

Jediný, kdo tu píše anonymně jste tu vy... [a já :-)]

-

Apropó, toto je diskuse k názoru autora, ne o jeho příslušnosti ke komukoli či čemukoli... Autora neznám, nikdy jsem ho nepotkal, nikdy jsem s ním nemluvil, pouze jsem si přečetl náhodou tento článek a s jeho názorem se shoduji, jsem teď také nacista, nacionalista, xenofob či jiná odrůda zrůdného lidského pokolení? Ne, nejsem.

-

Je absolutně jedno, jestli autor články opisuje nebo mu je někdo za zády diktuje, prostě má shodný názor s několika jinými lidmi. O svůj (či cizí) názor se podělí, ostatní si jej přečtou a sami usoudí, souhlasí-li nebo ne a Vy nejste oprávněn jakkoli komentovat osobu autora, pouze komentovat článek a názor, který zde napsal...

0 0
možnosti
MK

KorekCV

15. 10. 2010 12:47
mafie jedná mafiánsky

tento předvolební tah je jen slabým odvarem toho, jak paní primátorka a spol. v Chomutově ničí své odpůrce a kritiky. Je zajímavé, že ODS a ČSSD, které radnici vládnou, nemají jediný dluh. Zkrátka a dobře - současná radnice využívá všech metod, zastrašování, pomluvy, šíření lží, včetně těch nezákonných, aby si udržela kontrolu nad více než dvoumiliardovými stavebbními a dalšími zakázkami dotovanými z prostředků EU. A mimochodem, pan autor používá naprosto stejné formulace jako madam Řápková a její píáristé.

0 0
možnosti
MB

Mychal.B

15. 10. 2010 13:25
Re: mafie jedná mafiánsky

A něco k věci bys neměl? Nebo tu máš za úkol mlžit?

0 0
možnosti
UU

hryhryhry

15. 10. 2010 12:43
to mě rozesmálo

no absolventka I. Plzeňské zvláštní pomocné vysoké školy, ta nemá chybu, ta je ve všem dokonalá:-/

0 0
možnosti
C

certik_bertik

15. 10. 2010 12:57
Re: to mě rozesmálo

když je to tak lehká škola tak bys ji určitě dal jako nic

0 0
možnosti

rezjirrezjir

15. 10. 2010 12:16
Tady jde zřejmě o reklamu na KSČM

neb ta má dluhy nejmenší.

0 0
možnosti