Cikánský baron Kocáb opět promarnil možnost mlčet

Multimilionář, tunelář fondu Trend, příležitostný hudebník a toho času také politik Michael Kocáb nám opět připomněl naprostou neschopnost současné vlády vnímat problémy obyčejných občanů. Chomutovský magistrát zahájil kampaň proti prostitutkám, příležitostným zlodějíčkům, ochlastům a dalším nepřizpůsobivým občanům, na kterých vymáhá pokuty za krádeže, prostituci, rušení nočního klidu a pořádku a znečišťování veřejnosti. My, běžní, poctivě pracující občané ze severu Čech, kteří s těmito jevy přicházíme denně do styku, tleskáme ve stoje. Ne tak pan Kocáb! Dnes jsem si přečetl jeho ostrou reakci na jednání Chomutovského magistrátu, když „po konzultaci s ombudsmanem Otakarem Motejlem vyzývá chomutovský magistrát, aby tento postup exekutorovi okamžitě zakázal!“

Kocábova vila v Troji

Takže pane Kocábe, teď zase k něčemu vyzvu já Vás! Jděte si s těmito salónními, hraběcími radami k čertu. Zkusil Jste si někdy s touto komunitou žít v sousedství? Z Vaší krásné stomiliónové vily v Praze-Troji s velkým plotem a soukromou vinicí se to káže.  Zkusil jste si ale někdy vstávat v pět ráno, když Vám celou noc řvou na mol opilí sousedé, kteří nepracují, takže nemusí vstávat? Zkusil byste si někdy zaparkovat Vašeho mercedesa pod okna s vědomím, že jej ráno budete mít bez zrcátek, někdy i bez kol? Zkusil Jste si někdy jít po chodbě Vašeho domu a být nucen uhýbat před šlápnutím do různých fekálií? Šla někdy Vaše americká manželka (Je mi jasné, že ona, ani Vy nevíte, kde leží Chomutov) nakupovat, aby po ní opilí sousedé pořvávali jako po nějaké lehké děvě? Šly někdy Vaše děti do školy, aby je cestou přepadl romský dětský gang a nejen jim natloukl, ale také okradl? Pracoval jste někdy za 12.000 čistého, tvrdě platil hypotéku, a pak Vám v televizi tvrdil Rom, že z dávek není schopný zaplatit 10.500 nájemného? (kde žije? Ve vile s bazénem? V Chomutově, kde se nájmy pohybují kolem 3-4 tisíc???)  Asi ne. Nic o nás obyčejných lidech nevíte. Kážete vodu, ale pijete to nejlepší víno.

Ještěže primátorka Ivana Řápková z ODS zvedla prapor nás, denně obtěžované slušné většiny a rozhodla se skoncovat s touto bezvýchodnou situací. Nepřizpůsobiví si musí zvyknout, že když budou dělat bordel a krást, tak budou dostávat pokuty a pokuty jim budou strhávány z jejich milovaných dávek. To je totiž jediná cesta, jak je k něčemu donutit. Teď máme alespoň nějaké světlo na konci tunelu. Vy, Kocábe Jste opět promarnil příležitost mlčet!

Autor: Radek Prochazka | čtvrtek 19.2.2009 14:50 | karma článku: 43,63 | přečteno: 3710x