Tragédie A. Babiše. Lidi si nevybírá, oni se na něj přisávají.

Andrej Babiš prohlásil cosi v tom smyslu, že chce stát řídit jako firmu. Nic proti tomu, ale proč mají firmu řídit blbci?!  

Samozřejmě, Andrej Babiš nemůže ručit za každého, kdo mu do té firmy (říkejme jí hnutí ANO) vleze. Ovšem člověk jeho formátu by si mohl pořídit nepříliš velký tým, který by mu vytipovával lidi, hodící se ke kandidatuře v těch kterých volbách.

Od miliardáře bych čekal, že si své „koně“ pečlivě vybírá nejen do politiky, ale i do podnikání. Náš Andrej si nedokázal vybrat tým ani v případě koupě masmédií typu MF Dnes, tam vyhodil toho, dosadil tamtoho, pak tamten odešel a jiný se vrátil. Inu, ať si ve firmě dělá co chce, ale proč nás sakra tímhle neumětelstvím otravuje i ve státě?

Do tzv. hnutí ANO se nacpalo ve všech krajích, okresech i obcích spousta lidí, o jejichž minulosti lze pochybovat. Pravdou je, že díky panu AB dosáhli tihle nýmandi slušné úspěchy v komunálních volbách. AB je nezná, ti lidé se přisáli na jeho struk a budou se ve stínu jeho slávy hřát i nadále. Jo, Andreji, zeptejte se Víta Bárty, jak Věci veřejné fungovaly na nižších stupních (no možná lépe, než v Parlamentu, tam to byla jasná katastrofa).

Podnikatel, miliardář, politik. Andrej Babiš. Fakt nemá na to, aby oslovil slušné lidi a čeká jen na ty, kteří se na něho přilepí? A co když je to tak, že ti slušní lidé se AB vyhýbají?  Inu, odpověď zná jen Bůh a Andrej Babiš.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Aleš Presler | čtvrtek 16.10.2014 8:56 | karma článku: 26,09 | přečteno: 953x