Kalousek do tepláků, jinak se nic v tomto státě nezmění!

Můžeme nadávat na jednotlivé politiky, kteří se v tuzemsku vyrojili po roce 1989, ale většina z nich měla tu slušnost, že když si ve státní sféře zázračně finančně polepšili, okamžitě se stáhli. Nyní jen můžeme sledovat, jak si dobře žijí ať již v tuzemsku, anebo třeba na Floridě.

Fotka Aha!

Pravda je, že ne všichni ti křišťálově čistí demokraté odešli dobrovolně, ale odešli. Výjimkou je však jistý Kalousek, který se u moci drží pevně jako klíště. Měl švagra mafiána, co ho nakonec zastřelili a jemu po něm zůstal značný majetek. Dohodil švagrovi výrobu padáků a nevadilo mu, že se na nich výsadkáři zabíjeli, vždyť výběru jeho šváry přece předcházela průhledná výběrová řízení. Kalousek je natolik čistý, že rozeštval svoji rodnou stranu KDU-ČSL a když tušil, že tudy cesta nepovede, přesvědčil jakéhosi knížete k založení strany nové. Co si mezi sebou tito lidé za vzájemnou podporu slíbili, zůstane voličům na dlouhou dobu utajeno. Víme jen, že kníže stále usiluje o hrad Zvíkov a zvíkovská panství, ale o tom se teď v tisku mlčí.

Není náhodou, že se Kalousek rozvedl, sice mu nyní nic přímo nehrozí, ale co kdyby? Pak se ukáže, že vlastně nikdy neměl žádný majetek, přišel o něj při rozvodu. Něco podobného se přihodilo i někdejšímu řediteli TV Nova Vladimíru Železnému, ten je v současnosti vlastně také nemajetným mužem.

Nechápu Kalouskovu snahu ožebračit většinu tohoto národa nesmyslnými daněmi. Stejně tak nechápu, jak může muž s velmi zpochybnitelnou minulostí stále být ministrem. Pokud nebude zatčen a neobleče se do tepláků v nejbližší věznici, nemůže soudný občan věřit v upřímnost tohoto státu. V jedné cele s ním by se měli nacházet například: Doplňte si raději sami, ale rozumný člověk by tu sestavu vězňů viděl napříč politickými stranami.

Tímhle textem jsem chtěl jen říci, že až půjde sedět Kalousek, půjdu zase k volbám. Nějaký Janoušek s Bémem jsou proti Kalousovi jen sranda…

 

Autor: Aleš Presler | pátek 30.3.2012 10:02 | karma článku: 36,89 | přečteno: 2168x