Jiří Paroubku, ani vy mi nedáte pětistovku?!

Nedávno jsem na těchto stránkách nabídl svůj volební hlas za pouhých 500 Kč, lhostejno té které politické straně, neboť mi připadají všechny stejné. Neozvala se žádná, ani vy, pane Paroubku! Mám to chápat tak, že jsem pro vás drahý a že spíše počítáte s těmi, kteří přijdou k volbám kvůli ušetření třicetikorunového poplatku u lékaře?

Nejsem hamoun a sólista, navrhoval jsem také, že by pětikilo dostali všichni, kteří se k volbám dostaví. Vypočetl jsem, že by to republiku stálo pouhých 3,5 miliardy, což je částka, která se běžně odepisuje v „podivuhodných“ kausách (TV Nova, Diag Human atp.). O pražských případech, kdy jste se spolupodílel na nejrůznějších podivných transakcích jako magistrátní radní (holešovické Výstaviště) snad hovořit nemusím. Je jen zvláštní, když si tak s ODS jdete po krku, ani jedna strana nevytáhne kostlivce ze skříně z této doby (do roku 2006). Je jasné, že by to poškodilo obě.

Takže, pane Paroubku, moje nabídka platí i nadále, jen s tím, že letos proběhnou volby dvoje, tudíž ji zvyšuji na 1000 Kč za svoji účast.  Doufám, že kvůli svému krkounství tuto šanci nepropásnete!

P.S.: Můžete zaplatit i ve vajíčkách, ovšem pouze v režijní ceně (max. 0,50 Kč/ks).

Autor: Aleš Presler | středa 27.5.2009 19:44 | karma článku: 19,04 | přečteno: 1354x